Supliment alimentar pentru tratamentul obezității

Acest articol oferă informații despre suplimentul alimentar pentru tratamentul obezității, inclusiv rezumatul celor mai utilizate ingrediente în acest tip de produs. Aproape 80 de milioane de adulți americani sunt obezi, cu cele mai mari rate la adulții cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani. Starea socioeconomică este legată și de obezitate. Veniturile mai mici și nivelurile de educație potențial mai mici sunt asociate cu riscuri mai mari de a fi supraponderal. Deși medicamentele noi eliberate pe bază de rețetă au fost aprobate pentru tratamentul obezității, rămân preocupări cu privire la siguranța și eficacitatea lor pe termen lung. Drept urmare, mulți pacienți care au supraponderale sau obezi iau în considerare în mod obișnuit să utilizeze supliment alimentar pentru tratamentul obezității.

Supliment dietetic pentru obezitate: prezentare generală

Există multe suplimente dietetice diferite pentru obezitate. Acestea includ tot felul de pastile, medicamente și suplimente naturale. Acestea te ajută să slăbești sau cel puțin o fac mai ușor să slăbești în combinație cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate. Acestea tind să lucreze printr-unul sau mai multe dintre aceste mecanisme:

  • Reducerea poftei de mâncare.
  • Reducerea absorbției grăsimilor.
  • Creșterea arderii grăsimilor.

Top 5 ingrediente în supliment alimentar pentru obezitate

Iată cele mai utilizate 5 ingrediente în supliment alimentar pentru obezitate.

  • 1: cofeină.

Cofeina este cea mai frecvent consumată substanță psihoactivă din lume. Se găsește în mod natural în cafea, ceai verde și ciocolată neagră și se adaugă la multe alimente și băuturi procesate. Cofeina este un cunoscător al metabolismului binecunoscut și este adesea adăugat suplimentelor alimentare dietetice pentru tratamentul obezității.

  • 2: carnitină.

Carnitina este un aminoacid care transferă acizii grași prin celulele corpului și îi aruncă într-un cuptor metabolic, arzând grăsimi în loc să îl depoziteze. Un studiu clinic a descoperit că administrarea a 200 mg de L-carnitină pe zi în combinație cu terapia motivațională poate duce la pierderea în greutate la persoanele care au supraponderale. În medie, voluntarii au pierdut aproape un kilogram de grăsime corporală în patru săptămâni și nu și-au schimbat dieta sau nivelul de exerciții fizice.

  • 3: Nopal.

Nopal este un ingredient uimitor care este extrem de bogat în fibre alimentare. Fibra este un element subestimat atunci când vorbim despre reducerea în greutate și nu multe persoane recunosc semnificația pe care o are. Conținutul crescut de fibre este ideal pentru a te ajuta să te simți plin toată ziua, ceea ce scade poftele nedorite și te va feri de mâncarea rapidă fără valoare. Mai mult, fibra va ajuta și la gestionarea activităților digestive și la menținerea sistemului digestiv sănătos. Și un sistem digestiv mai sănătos îți crește mult șansele pentru o dietă fructuoasă și pentru menținerea eficientă a greutății.

  • 4: magneziu.

Magneziul este un mineral esențial, iar cercetările sugerează că vă pot relaxa mușchii, vă pot ajuta să vă simțiți calm și să vă îmbunătățiți somnul și toate aceste lucruri vă pot ajuta să pierdeți în greutate. Lipsa somnului este un factor cheie care contribuie la creșterea în greutate, multe cercetări susțin această noțiune. Dacă suferiți de insomnie, s-ar putea datora unui deficit de magneziu. Persoanele cu magneziu scăzut adesea experimentează un somn neliniștit, trezindu-se frecvent în timpul nopții.

  • 5: calciu.

Calciul este în mod obișnuit legat de oase mai sănătoase și restabilirea stării oaselor, dar are un rol semnificativ și în gestionarea greutății. Calciul este foarte responsabil pentru controlul grăsimilor corporale. Calciul este responsabil de transferul semnalelor din întregul corp către creier. În principiu, aceasta înseamnă că dacă aveți o cantitate suficientă de calciu în sistemul dvs., corpul dvs. înțelege să nu economisiți excesul de grăsime care vă face să adăugați în greutate.

Cel mai bun supliment alimentar pentru obezitate

Dacă vă întrebați: „Care este cel mai bun supliment alimentar pentru obezitate?” Răspunsul nostru este „PhenQ”. De ce PhenQ? Se datorează faptului că PhenQ combină numeroase ingrediente utilizate în multe suplimente de pierdere în greutate într-o singură pastilă pentru a le oferi utilizatorilor lor un succes garantat. Doza unică de PhenQ are o listă de ingrediente active precum α-Lacys Reset®, capsicum, piperină, niacină, carbonat de calciu, picolinat de crom, cafeină, nopal, respectiv L-carnitină fumarat. Astfel, acest supliment funcționează ca o soluție integrală pentru pierderea în greutate, deoarece fiecare ingredient are o funcție utilă care ajută la pierderea în greutate. Orice persoană, indiferent de obiceiurile alimentare, poate utiliza PhenQ cu ușurință. Nu va trebui să săriți de la o dietă la alta pentru a pierde în greutate, ceea ce poate fi scump și nesigur. Ceea ce trebuie să faceți este să luați pastile PhenQ în mod regulat și să o combinați cu alimentația sănătoasă și exercitarea. Este atat de simplu! Accesați site-ul oficial PhenQ pentru mai multe informații despre produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>