Sunt glucomannan pastile supliment eficient pentru pierderea in greutate?

Sunt glucomannan pastile supliment eficient pentru pierderea in greutate? Pentru a măsura eficiența, ar trebui să știm mai multe despre glucomanan.

Glucomannan este un zahăr obținut din rădăcina plantei konjac, care a fost folosit de secole in bucataria traditionala japoneza ca un agent de îngroșare sau de gelifiere. Este atât de renumit în Japonia, care are chiar propria porecla, mătura intestine, care vă oferă o idee despre cum funcționează. Pentru doar câteva calorii, glucomanan creează un sentiment de plenitudine prin absorbția apei și extinderea pentru a forma o fibră voluminoase în stomac.

Este sigur?

Cea mai frecventă plângere de a lua glucomanan ca supliment în mai multe studii a fost balonarea tranzitorie și gaze. Cercetatorii simt acest lucru se poate datora introducerea bruscă de fibre intr-o dieta saraca in fibre. Cele mai multe nu au fost descurajați de acest inconvenient ușoară și în câteva săptămâni, aceste efecte secundare diminuat. Dincolo de faptul că, glucomanan apare în condiții de siguranță.

Cum functioneazã?

Glucomanan s-ar putea lucra în stomac și intestine prin absorbtia de apa, pentru a forma o fibră voluminos, care tratează constipația. Acesta poate încetini, de asemenea, absorbția de zahăr și colesterol din intestin, ajuta la controlul nivelului de zahar in diabetul zaharat, și de a reduce nivelul de colesterol.

Are într-adevăr funcționează?

Studierea mecanismelor este întotdeauna interesant, dar ceea ce ne dorim cu adevărat să știm este dacă aceste lucruri duce la pierderea de lire sterline reale. Din fericire, avem mai multe studii clinice controlate randomizate pe glucomanan. Aceste tipuri de studii sunt standardul de aur de experimentare științifică la om. În cel mai mare, 176 de persoane supraponderale sanatosi au fost repartizati aleatoriu de a ingera fie un supliment cu glucomanan sau placebo (o pastila inactiv), în timp ce pe o dieta hipocalorică. Trei suplimente glucomannan diferite au fost testate, cu diferite doze. Unele alte fibre, de asemenea, au adăugat la ele.

De ce ar trebui să ia beneficii glucomannan

În timp ce cercetarea este încă în evoluție, iar FDA nu a dat aprobarea pentru orice revendicări de sănătate produs glucomanan sau pierdere în greutate, studii preliminare sunt promițătoare. Într-un studiu publicat in 2007 British Journal of Nutrition, participantii care au luat o glucomanan și tarate psyllium supliment combinație a pierdut aproximativ 10 de lire sterline în 16 săptămâni, comparativ cu 1,7 lire sterline pierdute în grupul placebo. Un alt studiu folosind doar glucomanan a arătat o medie de 5,5 lire sterline pierdute timp de opt săptămâni, fără a face alte dieta sau schimbarea stilului de viata.

Unde pot obține mai multe informații?

Puteți obține informații de la un site oficial care oferă unele de fundal și sfaturi și caracteristici fotografii ale Konjac rădăcină și pulbere glucomanan. Ați încercat aceste fidea sau luat suplimente glucomannan? Lasă-mă să știu dacă vă place fidea. De asemenea, știți cum să le pregătească sau dacă ați avut nici un succes cu forma de supliment.

Ce ar trebui să cumpere?

Ei bine, nu poate fi confundat cu privire la cel mai bun supliment Glucomanan, care funcționează în mod eficient pentru pierderea in greutate. Vă recomandăm să luați Proto-Col SlimFizz. Acest Proto-Col SlimFizz oferă mai multe beneficii cu metode naturale și sigure. Desigur, acesta este disponibil doar pe site-ul oficial. Prin urmare, faceți clic pe link-ul comanda aici pentru a vă continua cu site-urile oficiale. Acesta este momentul potrivit pentru a lua proto-Col SlimFizz. Acest lucru este absolut pentru tine.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>