Studiul privind suplimentul de CLA și boala renală

CLA obținut din ulei de șofrănel este în general sigur și chiar sănătos. Unii oameni, cu toate acestea, au preocupări cu privire la suplimente de CLA și boli de rinichi. Oamenii sunt îngrijorați că consumul zilnic de CLA poate avea un efect advers asupra rinichilor, care în cele din urmă are ca rezultat afecțiuni renale. Există o legătură între suplimentul CLA și boala renală? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie efectuat un studiu clinic profund.

Acid linoleic conjugat

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras trans bun. Acizi grași trans transmiși sunt de aproximativ cinci ori mai daunatori decât grăsimile saturate atunci când vine vorba de creșterea riscului de boli de inimă și cancer, în timp ce CLA reduce riscul. CLA ajută la scăderea în greutate, la stabilizarea zahărului din sânge, la ameliorarea imunității, la reducerea plăcilor de înfundare a arterelor și la prevenirea cancerului. Acest lucru a dus cu siguranță la interesul multor oameni. Până în prezent, nu s-au observat efecte grave nici atunci când CLA este suplimentat la aproximativ dublul nivelului care oferă beneficii. Sursele comune ale CLA sunt produsele lactate și carnea de vită. Dacă doriți supliment CLA mai sănătos, cumpărați și cele derivate din ulei de șofrănel. Până în prezent, suplimentele CLA și afecțiunile renale nu sunt cunoscute.

Suplimentul CLA și boala renală: ceea ce spun cercetătorii?

Un nou studiu clinic constată că aportul zilnic de CLA nu afectează funcția renală la om. Acest studiu adaugă un sprijin convingător pentru siguranța CLA. Douăzeci de persoane au luat parte la studiu. Cercetatorii au raportat ca un aport zilnic de 19,3 grame de CLA pe o perioada de trei saptamani nu produce efecte negative asupra functiei renale la voluntari sanatosi. Cercetătorii au concluzionat că nu există efecte adverse ale aportului de CLA asupra funcției renale. De asemenea, înseamnă că consumul zilnic de CLA nu va duce la afecțiuni renale.

Este recomandat suplimentul CLA?

Potrivit celui mai recent studiu, suplimentele CLA și afecțiunile renale nu au o legătură puternică. Vă asigurăm că vă puteți baza pe acest studiu. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că studiul a implicat indivizi sănătoși, nu oameni care au avut deja probleme cu rinichii. Până acum, recomandăm suplimentul CLA persoanelor cu funcție renală normală. Atâta timp cât aceștia iau CLA în doza corectă, nu va avea un efect advers asupra funcției renale.

Care este cel mai bun supliment CLA?

Un alt lucru important de luat în considerare este să luați cel mai bun supliment CLA. Nu toate suplimentele CLA sunt egale. Este mai bine să evitați suplimentele CLA din lapte și produse din carne, care vă împovărează funcția renală. CLA din ulei de șofrănel (CLAV2) este cel mai recomandat, va fi sigur și chiar sănătos pentru rinichi. CLAV2 conține acizi grași esențiali pe care îl veți găsi în mod normal în carne și lapte. Acum, în loc să stați la o cină de friptură, puteți să luați CLAV2, provenind din uleiul de șofrănel natural – și să atingeți nivelul dorit de fitness fără colesterolul dulce sau grăsimea saturată. CLAV2 este o sursă naturală de grăsime care susține metabolismul organismului – și utilizarea de grăsimi stocate pentru energie în timpul exercițiilor fizice. Acest supliment poate, de asemenea, reduce celulele grase ale corpului dumneavoastră: un lucru minunat. CLAV2 poate contribui, de asemenea, la scăderea în greutate, la îmbunătățirea compoziției organismului, la reducerea grăsimii corporale nesănătoase și la creșterea masei musculare. Aceasta înseamnă că suplimentarea cu CLA vă poate ajuta să atingeți performanța maximă. În cele din urmă, sperăm că oamenii nu vor mai avea nici o îngrijorare cu privire la suplimentul lor de CLA și la rinichi. Cu toate acestea, recomandarea unui medic este recomandată înainte de a lua orice suplimente. Mai există multe alte informații importante și interesante despre suplimentul CLA, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a le găsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>