Studii despre boabe de goji și diabet

Au fost făcute câteva studii pentru a vedea legătura dintre boabele goji și diabetul zaharat. Se spune că boabele goji ar putea proteja ochii de retinopatia diabetică. Retinopatia diabetică este afectarea retinei, această afecțiune este un efect secundar grav al diabetului. Conform studiilor celulare recente, boabele goji au un rol în prevenirea retinopatiei diabetice. Din 28,5% din populația de peste 40 de ani care suferă de diabet, 4,4% ar putea fi expuși riscului de retinopatie diabetică care duce la orbire. Se întâmplă atunci când nivelurile de glucoză din ochi cresc, ducând la moartea celulelor retiniene. Proteinele se oxidează provocând moartea celulelor. În plus, vasele de sânge găsite în retină pot crește peste zonele de vizibilitate, cauzând pierderea vederii. O mulțime de pacienți diabetici devin orbi datorită acestui fapt. Cercetătorii din Sydney au prezentat pacienți cu retinopatie diabetică la taurină un compus găsit în boabe goji. Taurina părea să protejeze celulele retinale de a muri. Se speră că aceste constatări vor conduce la mai multe cercetări despre boabele de goji și tratamentul diabetului.

Goji fructe de padure

Goji fructe de pădure conține elemente din toate grupele nutritive micro și macro. Pentru cei care vă bucurați de sport, acesta este special pentru dvs. pentru că conține mulți aminoacizi și este bine cunoscut pentru a ajuta la construirea masei musculare. Goji fructe de padure contin o concentratie mare de vitamine si minerale si este, ca acai berry, crezut ca incetineste procesul de imbatranire. De-a lungul timpului, oamenii au folosit fructe de padure goji pentru a incerca sa trateze multe probleme comune de sanatate cum ar fi hipertensiunea arteriala, febra, problemele de varsta legate de varsta si cu siguranta diabetul. Păstrele goji și diabetul au o legătură. Goji fructe de padure sunt consumate crude, fierte, sau uscate (ca stafide) și sunt folosite în ceaiuri din plante, sucuri, vinuri și suplimente.

Interacțiunea dintre fructele goji și medicamentele pentru diabet

Consumul de fructe goji în cantitățile potrivite poate duce la scăderea glicemiei. Medicamentele cu diabet zaharat sunt, de asemenea, utilizate pentru scăderea zahărului din sânge. Luând fructe de pădure goji împreună cu medicamentele pentru diabet zaharat, s-ar putea provoca scăderea zahărului din sânge. Monitorizați cu atenție zahărul din sânge. Este posibil ca doza de medicamente pentru diabet zaharat să fie schimbată. Unele medicamente utilizate pentru diabet zaharat includ glimepiridă, gliburidă, insulină, pioglitazonă, rosiglitazonă, clorpropamidă, glipizidă, tolbutamidă și altele. Doza adecvată de goji depinde de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, starea de sănătate a utilizatorului și alte câteva condiții. Rețineți că dozele vor fi importante pentru toate produsele naturale. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile relevante de pe etichetele produselor și consultați farmacistul, medicul sau altul specialist în domeniul sănătății înainte de utilizare.

Există riscuri cu boabe goji

Chiar dacă considerăm că faptele și cercetările sunt adevărate, un medic trebuie să fie consultat înainte de a adăuga boabe de goji în regimurile dvs. de hrană. Dacă ați luat deja acest fruct în curs, verificați nivelul glucozei la intervale regulate. Aceasta ar putea fi o alertă specială pentru persoanele cu dezechilibru al zahărului din sânge. Medicamentele subțiri din sânge și boabele de goji se pot interfera reciproc. S-ar putea să nu fie o opțiune bună pentru persoanele în vârstă de a adăuga acest fruct în lista lor de suplimente alimentare. Motivul fiind: creșterea fluxului sanguin, datorită boabelor goji, poate duce la creșterea sângerării în timpul rănilor; în plus, un compus numit atropină găsit în fructe de pădure goji poate provoca amețeli și greață. Potrivit medicamentelor tradiționale chinezești, boabele goji au beneficii enorme pentru sănătate. Cu toate acestea, înainte de a adăuga acest fruct în regimul zilnic, consultați un medic, deoarece fiecare “corp” este diferit. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla alte informații despre fructele goji și diabetul zaharat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>