Steroizi anabolizanți sau hormoni de creștere: care este cel mai bun?

Dacă aveți un plan de a construi muschi, puteți fi confuz pentru a decide dacă trebuie să luați steroizi anabolizanți sau hormoni de creștere. Steroizii steroizi și hormonul de creștere sunt printre cele mai frecvent utilizate suplimente de către sportivi și sportivi. Scopul acestui articol este de a vă spune diferențele dintre steroizii anabolizanți și hormonul de creștere, astfel încât, în cele din urmă, puteți decide care dintre cele mai bune este necesar.

Ce sunt steroizii anabolizanți?

Steroizii anabolizanți sunt utilizați pentru anumite afecțiuni medicale, dar oamenii le folosesc, de asemenea, în anumite situații sportive. Ei le folosesc pentru a mări masa musculară, performanță și rezistență și pentru a scurta timpul de recuperare între antrenamente. Medicamentele sunt derivate artificial din principalul hormon masculin testosteron. Testosteronul este important pentru promovarea și menținerea creșterii musculare și pentru dezvoltarea unor caracteristici secundare sexuale masculine, cum ar fi o adâncire a vocii și părului facial. Steroizii anabolizanți pot construi cu adevărat mușchi și pot îmbunătăți performanțele atletice, dar trebuie să le luați corect, așa cum le-a prescris medicul. Dacă utilizați steroizi anabolizanți incorect, acestea pot avea efecte adverse semnificative. Utilizările pe termen lung sunt legate de probleme cardiace, modificări fizice nedorite și agresivitate.

Ce este hormonul de creștere?

Contrar convingerilor multor oameni, hormonul de creștere nu este un steroid. Hormonul de creștere este un hormon bazat pe proteine ​​care este produs în mod natural de către glanda pituitară. Deoarece hormonul de creștere nu este un steroid, nu suferiți de efectele secundare nocive pe care le poate aduce utilizarea steroizilor. Hormonul de creștere joacă un rol cheie în creșterea musculară, creșterea osoasă și creșterea organelor. În timp ce hormonul de creștere este dezvoltat natural de către organism, stresul, dieta săracă, vârsta și alți factori pot determina o scădere a nivelurilor hormonului de creștere. Prin urmare, suplimentele sunt concepute special pentru a simula efectele hormonului de creștere produs de organism.

Steroizi anabolizanți sau hormoni de creștere: care este alegerea dvs.?

Studiile recente au arătat că hormonul de creștere poate crește cu adevărat masa musculară, dar, din păcate, nu este la fel de puternic ca steroizii anabolizanți. Cel mai bun lucru este că hormonul de creștere este mai sigur decât steroizii anabolizanți. Hormonul de creștere este sigur deoarece este o substanță naturală. Organismul dvs. natural produce hormoni de creștere, dar administrarea de doze mici de supliment de hormon de creștere nu vă va afecta în mod semnificativ starea de sănătate. Între timp, steroizii anabolizanți sunt medicamente atât de puternice și eficiente. Steroizii anabolizanți sunt utilizați pentru anumite afecțiuni medicale, dar le puteți folosi și pentru a mări masa musculară, pentru a scădea grăsimile și a îmbunătăți performanțele atletice. Dacă se utilizează prea des, totuși, steroizii anabolizanți pot provoca efecte secundare și dependență. În concluzie, hormonul hormonului de creștere este sigur, dar nu este suficient de puternic. Între timp, steroizii anabolizanți sunt foarte puternici și eficienți, dar acest lucru vine cu efectele secundare adverse. Steroizi anabolizanți sau hormoni de creștere, pe care o veți alege?

Luați în considerare suplimentele CrazyBulk

Există de fapt opțiuni mai bune decât steroizii anabolizanți sau pilulele cu hormoni de creștere. Acestea sunt suplimente de culturism fabricate de CrazyBulk. Suplimentele de culturism de la CrazyBulk funcționează ca și steroizii și vă vor ajuta să obțineți masa musculară, puterea și dimensiunea pe care le oferă steroizii, dar nu trebuie să treceți prin efectele secundare. Steroizii cresc hormonii anabolizanți în organism, în principal testosteronul și hormonul de creștere uman. Ambii acești hormoni măresc dramatic rata de recuperare. Ca rezultat, veți vedea câștiguri uriașe în masa și forța musculară. Deci, atunci când doriți suplimente care imită steroizi, căutați cele care cresc testosteronul, mușchiul și puterea. Toate suplimentele CrazyBulk enumerate mai jos s-au dovedit a face exact asta.

  1. Testo-Max.
  2. D-Bal.
  3. Trenorol.
  4. Decaduro.
  5. Anadrole.
  6. Clenbutrol.

Nu trebuie să utilizați steroizi anabolizanți sau pilule de hormon de creștere. Puteți obține aceleași clădiri musculare și efecte de creștere a hormonului prin suplimentele CrazyBulk. Cele șase suplimente pe care le menționăm mai sus sunt naturale și legale, au chiar suportul științific pentru a vă asigura că obțineți ceea ce plătiți. CrazyBulk însăși este o companie cu o istorie îndelungată în domeniul suplimentelor nutritive. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre această companie minunată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>