Steroider mens gravid, er det trygt for barnet ditt

Om du er en av gravide kvinner som ønsker å ta steroider mens gravid? Før du gjør et steroid skudd for barnet mens gravid, Les anmeldelsen nedenfor.

Graviditet mens steroider, for tidlig fødsel

hvordan bli gravid mens steroider? Tillates gravide kvinner å ta steroider? Steroider er medisiner kjent som kortikosteroider. Steroider er en syntetisk form av naturlige menneskelige hormon.

Noen tilfeller var muligens aldri hørt om en lege gi steroider til gravide på grunn av prematur fødsel forekommer. Prematur fødsel er fødselen av en baby før 37 uker fullført. Babyer født for tidlig fortsatt har problemer med å puste fordi lungene ikke har fullt utviklet.

i denne tilstanden, hvis barnet vil bli født for tidlig så gi steroider til moren før birthit kan hjelpe babyens lungene utvikle raskere. Steroider ville normalt være injiseres i en av de viktigste musklene som mødre armer, ben og rumpe. Injeksjon av steroider ble gitt to til fire ganger over to dager avhengig av legens råd.

Når steroider er injisert gravide kvinner, narkotika vil gå gjennom blodet kroppen og barnets lungene. Formålet er å redusere risikoen for komplikasjoner eller risiko for død i disse spedbarn.

Corticosteroids er ikke det samme som steroider brukt av idrettsutøvere. Hva er bivirkningene av baby mens gravid? Det er ingen bivirkninger for barnet. Flere studier har vist at prenatal kortikosteroider er veldig trygt for mor og barn. Steroid behandling har ikke blitt funnet for å ha alvorlige bivirkninger hos gravide kvinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>