Stanozolol steroid este popular printre sportivii profesioniști

Stanozolol steroidul este un steroid anabolic popular care a intrat în lumina reflectoarelor în anii 1950. Acesta a fost inițial dezvoltat ca Winstrol de Winthrop Laboratories. Astăzi, Winstrol rămâne cel mai popular brand de Stanozolol și este utilizat pe scară largă pe tot globul. Stanozololul este utilizat în mod obișnuit de sportivi și culturisti. În plus, a obținut un succes semnificativ în rândul comunității medicale pentru tratarea osteoporozei, a arsurilor, a supraexpunerii corticosteroizilor și a dezechilibrelor hormonale. Este, de asemenea, utilizat în tratamentul angioedemului și al creșterii întârziate la copii.

Beneficiile pozitive ale steroidului de stanozolol

Steroizi steroizolol au multe beneficii, dar aici sunt trei dintre cele mai populare beneficii:

  1. Celulele roșii din sânge – steroidul stanozolol va promova crearea celulelor roșii din sânge, celulele responsabile pentru transportul oxigenului din plămâni către organele și țesutul muscular din tot corpul. Acest lucru este utilizat în general pe scară largă ca mijloc de a crește rezistența atletului și poate, de asemenea, să reducă perioada de timp dintre antrenamente.
  2. Menține masele musculare – Un motiv pentru care Stanozolol este atât de eficient în tăierea ciclurilor este că poate ajuta o persoană să piardă în greutate, menținând, de asemenea, o masă musculară slabă. Acesta este principalul motiv pentru care este folosit de culturisti in cicluri care au condus la o competitie. De asemenea, le oferă aspectul uscat și tăiat pe care îl doresc în ziua competiției.
  3. Injectabile și orale – Există mai multe moduri diferite în care steroizii de stanozolol pot fi ingerați, desigur, fiecare fel va avea rezultate diferite. Versiunea injectabilă are efecte mai intense, însă timpul de înjumătățire este mai scurt. Între timp, versiunea orală are efecte mai ușoare, dar va avea o durată mai lungă de acțiune.

Doză sigură a steroidului de stanozolol

Atleții pot cumpăra online Stanozolol și injectează steroidul direct în mușchi sau îl pot lua oral. Mulți preferă comprimatele de Stanozolol, deși injecțiile pe bază de apă sunt uneori incomode. Doza optimă pentru bărbați este de 40-100mgs în fiecare zi, iar pentru femei 5-15mgs pe zi. Cu toate acestea, competitorii de fitness feminin și constructorii de corp pot crește dozajul la 20mgs pe zi. Doza este aceeași dacă steroidul este injectat sau administrat oral. Steroidul administrat pe cale orală are o durată de înjumătățire de 8-9 ore, în timp ce forma injectabilă rămâne activă timp de 36-48 ore. Este puțin probabil ca o supradoză să fie fatală. Dacă bănuiți că a fost administrată o doză mai mare decât cea recomandată, vizitați un centru de control al otrăvurilor sau camera de urgență. Dacă pierdeți o doză, luați-o cât mai curând posibil. Dacă este aproape de momentul următoarei doze, săriți doza uitată și reluați programul de dozare regulat.

Cumparand steroidul de stanozolol

Puteți cumpăra steroizi de stanozolol din magazinele farmaceutice locale în numeroasele sale mărci comerciale. Aceasta este o modalitate excelentă de stocare, deoarece puteți compara fizic fiecare produs steroid și puteți vedea ce ingrediente poartă. Stanozolol steroid de vânzare este, de asemenea, disponibil online-fiind vândute de către site-uri de sănătate și culturism. Cumpărarea online este mai rapidă, dar există riscul de a achiziționa contrafăcute. Faceți o cercetare rapidă despre produsul online și despre site-ul web care îl vând pentru a vă asigura că ambele sunt legitime. Sau luați-vă timpul și faceți o analiză atentă înainte de a cumpăra acest steroid. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține mai multe adevăruri despre steroizi Stanozolol, de asemenea, pentru a găsi o alternativă sigură pe care o puteți lua în mod legal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>