Soluție de sforăit: schimbări simple de stil de viață pentru a opri sforăitul

Sforaitul apare la aproape 20% din populația adultă. Din fericire, soluția de sforăit poate fi simplă, dar eficientă în multe cazuri. Sforăitul este respirație zgomotoasă în timpul somnului. Este o problemă comună între toate vârstele și ambele sexe. Sforaitul poate apărea noaptea sau intermitent. Persoanele cu cel mai mare risc sunt bărbații și cei care au supraponderale, dar sforăitul este o problemă a ambelor sexe, deși este posibil ca femeile să nu prezinte această plângere la fel de frecvent ca și bărbații. Sforaitul devine de obicei mai grav pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. Poate provoca perturbări ale propriului somn și al somnului partenerului de pat. Poate duce la un somn fragmentat și neîmprospătar, ceea ce se traduce prin funcții de zi slabe (oboseală și somnolență). Cea mai eficientă soluție de sforăit trebuie să implice schimbări ale stilului de viață. Citiți mai departe pentru a afla.

De ce oamenii sforăie?

Înainte de a intra în soluție de sforăit, trebuie să știți care sunt cauzele care sforăiesc oamenii. Sforăitul se întâmplă când aerul îți trece prin gât când respiri în somn. Acest lucru face ca țesuturile relaxate din gât să vibreze și să provoace sunete dureroase, iritante. Sforaitul poate perturba somnul sau pe cel al partenerului. Chiar dacă nu vă deranjează prea mult, nu este o condiție de ignorat. De fapt, sforăitul poate fi un semn al unei stări grave de sănătate, inclusiv:

  • Apnee obstructivă de somn (căi respiratorii blocate).
  • Obezitate.
  • Problemă cu structura gurii, nasului sau gâtului.
  • Privarea de somn.

În alte cazuri, sforăitul poate fi cauzat doar de dormirea pe spate, de consumul de alcool prea aproape de culcare, de lipsa exercițiilor fizice și de o dietă nesănătoasă.

Cea mai eficientă soluție de sforăit

Iată câteva modificări ale stilului de viață ca cea mai eficientă soluție de sforăit pentru care să încercați:

  • Pierdere în greutate: Pierderea chiar și a un pic de greutate poate reduce țesutul gras în partea din spate a gâtului și poate scădea, sau chiar opri, sforăitul.
  • Renunțați la fumat: dacă fumați, șansele dvs. de sforăit sunt mari. Fumatul irită membranele din nas și gât, care pot bloca căile respiratorii și poate provoca sforăitul. În timp ce renunțarea este mai ușor spus decât făcut, poate aduce o ușurare rapidă a sforăitului.
  • Evitați alcoolul, somniferele și sedativele: relaxează mușchii gâtului și interferează cu respirația. De asemenea, discutați cu medicul dumneavoastră despre orice medicamente pe care le luați pe bază de rețetă, deoarece unii încurajează un nivel de somn mai profund, care poate înrăutăți sforăitul.
  • Fii atent la ceea ce mănânci înainte de culcare: Cercetările arată că consumul de mese mari sau consumarea anumitor alimente, cum ar fi lactatele sau soia de soia chiar înainte de culcare, pot înrăutăți sforăitul.
  • Exercițiu: În general, exercițiile fizice pot reduce sforăitul, chiar dacă nu duce la pierderea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că atunci când vă tonificați mușchii din corp, cum ar fi brațele, picioarele și abdomenul, acest lucru duce la tonifierea mușchilor din gât, ceea ce la rândul său poate duce la mai puțin sforăit.

Soluția imediată a sforăitului

Modificările stilului de viață necesită nu numai angajamentul dvs., ci și timpul. Dacă doriți este o soluție imediată de sforăit, atunci vă puteți baza pe Air Snore. Air Snore este un dispozitiv de avansare mandibulară care oferă o alternativă non-invazivă pentru a trata sforăitul. Este un tip de „tavă dentară” care este utilizat în timpul somnului pentru a deplasa maxilarul inferior în față cu privire la maxilă, lărgind astfel zona retrolinguală. Astfel, Air Snore poate elimina sforăitul în timp ce este folosit noaptea. Air Snore este ușor de utilizat și, de obicei, durează doar câteva zile pentru a te obișnui cu acest dispozitiv. Air Snore este de fapt mai mult decât un dispozitiv anti-sforăit. Acest produs vine și cu picături de lichid. Picăturile Air Snore sunt un plus frumos de utilizat noaptea. Picăturile sunt un amestec natural de ulei esențial cu ingrediente naturale, menit să fie folosit în primul rând atunci când întâmpinați dificultăți în a dormi. Puteți aplica picăturile Air Snore pe piept, gât sau sub nări înainte de culcare pentru a ajuta la scăderea congestiei și la promovarea unui somn mai bun. Recomandăm pe deplin Air Snore tuturor celor care doresc o soluție simplă și imediată de sforăit. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa site-ul oficial Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>