Sforăitul și alcoolul: afectează alcoolul sforăitul tău?

Există o relație între sforăit și alcool sau este doar un mit că sforăi mai mult când bei? Să găsim răspunsul la întrebări. Ai observat vreodată că atunci când bei alcool, ai tendința să sforăi mai mult? Desigur, este posibil să nu fi fost cel care a observat. Probabil că partenerul tău de somn te-a înveselit în supărare care te-a alertat asupra problemei. Alcoolul vă poate face somnolent, dar nu este un bun prieten pentru somn. Înrăutățește sforăitul și interferează cu respirația în timpul somnului.

Sforaitul și consumul de alcool

Sforaitul și consumul de alcool sunt legate. Sforaitul poate apărea din cauza consumului prea mare de alcool în apropierea orei de culcare. Alcoolul funcționează ca un fel de relaxant muscular care îți poate determina mușchii maxilarului și gâtului să devină atât de vagi încât creează o baricadă pentru căile respiratorii. Odată ce calea aeriană este blocată, respirația devine forțată și aerul se strecoară printr-un spațiu limitat. Vibrația aerului și a țesutului care blochează căile respiratorii provoacă un sunet sforăitor. În timp ce un somn adânc este cu siguranță ceva la care ne străduim cu toții, alcoolul poate face o persoană să doarmă prea adânc. Consecința somnului prea puternic este că corpul tău devine mai puțin conștient de modelele de respirație și controlul gurii. Acest lucru face ca gura unei persoane să se deschidă involuntar și provoacă apariția sforăitului.

Mai puțină alcool și sforăit pot să scadă

Alcoolul te face să sforăi? Da! Poți face ceva în acest sens? Poți, absolut! Din păcate, cu sforăitul și alcoolul, cea mai bună opțiune este să vă abțineți, dar nu este nimic rău în a bea sau două. Doar asigurați-vă că vă oferiți cel puțin trei ore solide pentru a digera și prelucra alcoolul, bea multă apă și nu uitați că există alte modalități prin care vă puteți relaxa:

  • Citiți o carte: pierdeți-vă într-o poveste, învățați o nouă abilitate sau trăiți vicar pentru a vă ajuta să vă luați mintea de lucruri. Citirea poate fi atât relaxantă, cât și evazivă, așa că încercați să vă încurcați cu o nouă poveste (sau veche favorită) pentru a vă îndepărta mintea de lucruri înainte de culcare.
  • Apă tonică și suc proaspăt: dacă doriți să sorbiți ceva în timp ce vă veți bucura de noutăți sau să pregătiți pentru cină, încercați o băutură răcoritoare fără alcool, care vă va oferi acel cocktail familiar fără dezavantaje: alcool uncie de apă tonică cu 4 uncii de suc de fructe preferate pentru o răcoritoare răcoritoare de vară.

Cele mai bune practici de băut

Există modalități de a combate sforăitul dacă consumul de alcool este o concluzie anterioară. Există multe instrumente pentru a face față sforăitului și consumului de alcool, incluzând bucăți antivirus care servesc la poziționarea maxilarului într-o manieră care să ajute la păstrarea pasajelor de aer deschise pe tot parcursul nopții. Air Snore (un produs realizat de Bauer Nutrition) este unul dintre cele mai bune piese bucale care ajută la prevenirea sforăitului. Air Snore este unic de la alte piese de protecție anti-sforăit, deoarece oferă mai multe modalități de a te liniști noaptea. Vei primi două lucruri în cutie: piesa bucală și picăturile. Piesa bucală Air Snore este un dispozitiv care pune o presiune blândă pe maxilarul dvs. în timp ce dormiți. Prin menținerea gurii deschise și bărbia poziționată în unghiul corect, aceasta va împiedica căile respiratorii să se închidă noaptea și vă va ajuta să vă opriți sforăitul. Picăturile sunt arma secretă a sistemului Air Snore. În timp ce pe piață există o mulțime de bucăți anti-sforăit, Air Snore este una dintre singurele mărci care oferă picături de lichid pentru a însoți piesa solidă. Air Snore nu este nimic periculos. Picăturile sunt chiar făcute din ingrediente naturale, cum ar fi eucaliptul și uleiul de semințe de floarea soarelui, iar dispozitivul bucal a fost creat cu materiale de înaltă calitate, de calitate farmaceutică. Acestea pot fi îndepărtate sau clătite oricând. Cu Air Snore vă puteți simți cu adevărat în siguranță. Faceți clic mai jos dacă doriți să încercați Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>