Sfaturi simple pentru a rămâne însărcinată cât mai curând posibil

Pentru a vă crește șansele de a rămâne însărcinată, gândiți-vă la stilul dvs. de viață. Acest articol prezintă sfaturi de top pentru a rămâne gravidă rapid, care sunt aprobate de experți. Deci, sunteți gata să rămâneți gravidă acum. După ce sunteți gata să începeți o familie, așteptarea este ultimul lucru pe care doriți să îl faceți. Deși natura are o mână în timp, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă măriți șansele de a rămâne însărcinată cât mai curând posibil. Citiți mai departe pentru sfaturi aprobate de experți pentru a rămâne însărcinată.

Sfaturi simple, dar eficiente pentru a rămâne însărcinată

Ești cu adevărat gata să concepi acum? Veți dori să puneți niște planificări în spatele creșterii copilului. Urmați aceste sfaturi simple, dar eficiente pentru a rămâne gravidă rapid.

  • Faceți sex în mod regulat: Cele mai mari rate de sarcină apar la cuplurile care fac sex în fiecare zi sau în fiecare zi.
  • Faceți relații sexuale aproape de ora ovulației: Dacă faceți sex în fiecare zi nu este posibil – sau plăcut – faceți relații sexuale la fiecare două-trei zile pe săptămână începând curând după încheierea perioadei. Aceasta vă poate ajuta să vă asigurați relații sexuale când sunteți cel mai fertil.
  • Mențineți o greutate normală: femeile supraponderale și subponderale prezintă un risc crescut de tulburări de ovulație.

Îmbunătățirea șanselor de a rămâne însărcinată

Creșterea șanselor de a rămâne însărcinată nu înseamnă doar să faci anumite lucruri, ci și să nu faci următoarele.

  • Fumatul: Fumătorii au niveluri de estrogen semnificativ mai mici, ceea ce ar putea scădea probabilitatea de ovulație într-un ciclu menstrual dat și ar putea afecta menținerea sarcinii. Fumatul poate scădea, de asemenea, calitatea și cantitatea spermei unui bărbat.
  • Consumul de alcool: în timp ce un pahar ocazional de vin nu vă va afecta fertilitatea, luați în considerare săriți alcoolul în timp ce încercați să creați. Nici o cantitate de alcool nu este considerată sigură pentru a bea în timpul sarcinii.
  • Consumul de cantitate prea mare de cofeină: nu trebuie să tăiați complet cofeina, ci să rămâneți la una până la două căni de opt opt ​​pe zi. Prea multă cofeină poate duce la probleme de fertilitate.
  • Execuție exagerată: exercițiu intens, intens de mai mult de cinci ore pe săptămână a fost asociat cu scăderea ovulației.

Cât durează să rămâi însărcinată?

Majoritatea cuplurilor sănătoase care au un sex frecvent, neprotejat, rămân însărcinate într-un an. Conform unui studiu, 38% au fost concepute după o lună, 68% după trei luni, 81% după șase luni și 92% după 12 luni. Urmând sfaturile pentru a rămâne însărcinată descrise mai sus, veți avea șanse să rămâneți gravidă cât mai curând posibil. Dacă a trecut mai bine de un an, dar nu ai rămas însărcinată, atunci poți avea probleme de fertilitate neobișnuite. Dar nu vă faceți griji, aveți nevoie doar de ajutor suplimentar. Pregnancy Miracle este ceea ce vă poate ajuta. Pregnancy Miracle este un ghid digital creat de un consilier de sănătate binecunoscut, un profesionist în hrană și un cercetător în medicina chineză cunoscut sub numele de Lisa Lisa Olson. Pregnancy Miracle este special creat pentru femeile care nu pot concepe și nu pot primi ajutor de sarcină din tratamentul tradițional. Pregnancy Miracle constă din mai multe tehnici de sarcină, care sunt menite nu numai să îmbunătățească șansele de a concepe, dar și să contribuie la îmbunătățirea stării generale de sănătate a organismului. Cu ajutorul Pregnancy Miracle, veți explora modalități radical noi de tratare a infertilității. Cartea electronică se concentrează pe diferitele motive ale infertilității și modul în care trebuie să le abordăm pentru a concepe fără a risca sănătatea copilului nostru. Faceți clic mai jos pentru a accesa site-ul web Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>