Sfaturi pentru prevenirea ridurilor

Nu este niciodată prea devreme, sau târziu, pentru a începe prevenirea ridurilor. Puteți beneficia întotdeauna de sfaturi simple de prevenire a ridurilor explicate în acest articol. Loțiuni, seruri și creme anti-îmbătrânire pe care le-ați păstrat în cabinetul dumneavoastră de medicamente ar putea face pielea să strălucească. Dar când vine vorba de prevenirea și decolorarea liniilor fine, a ridurilor și a petelor întunecate care atacă anii în apariția ta, făcând schimbări inteligente ale stilului de viață este ceea ce trebuie să faci.

Ce provoacă ridurile?

Multe lucruri provoacă riduri. Unele lucruri despre care nu putem face nimic; dar alte lucruri pe care le putem influența. Un lucru pe care nu îl putem schimba este procesul natural de îmbătrânire. Acesta joacă un rol cheie. Cu timpul, cu toții obținem linii vizibile și riduri pe față. Este firesc ca fața noastră să pierdem o parte din plinătatea ei tinerească. Observăm că pielea noastră devine mai subțire și mai uscată. Genele noastre controlează în mare măsură atunci când apar aceste schimbări. Termenul medical pentru acest tip de îmbătrânire este „îmbătrânirea intrinsecă”. Putem influența un alt tip de îmbătrânire care ne afectează pielea. Opțiunile noastre de mediu și stil de viață pot provoca riduri prematur. Termenul medical pentru acest tip de îmbătrânire este „îmbătrânirea extrinsecă”. Prin luarea unor acțiuni de prevenire a ridurilor, putem încetini efectele pe care acest tip de îmbătrânire le are asupra pielii noastre.

6 sfaturi de prevenire a ridurilor

Următoarele sfaturi pentru prevenirea ridurilor funcționează într-adevăr, potrivit cercetărilor, dermatologilor și experților în frumusețe.

 1. Nu fuma: Fumatul provoacă îngustarea vaselor de sânge în straturile exterioare ale pielii tale. De asemenea, dăunează colagenului și elastinei – fibre care conferă pielii tău rezistența și elasticitatea. Drept urmare, pielea începe să se încolăcească și să se ridice prematur.
 2. Mănâncă alimente bogate în antioxidanți: reducând la minimum deteriorarea celulelor, ele combat îmbătrânirea din interior, afară, plus că sunt bogate în fibre, sărace în grăsimi saturate și o sursă bună de vitamine. Privește legumele verzi cu frunze, fructe, orice cu omega-3 (somon sălbatic), avocado, nuci / semințe și fructe de pădure.
 3. Bea multa apa: bea un pahar cu apa imediat ce te trezesti. Păstrați apa la birou la locul de muncă. Purtați o sticlă de apă cu dumneavoastră în geantă. Bea înainte, în timpul și după exercițiu. Dacă faceți exerciții fizice mai mult de 60 de minute, luați în considerare o băutură sănătoasă pentru sport.
 4. Somn: Somnul este momentul în care corpul tău repară daunele din ziua respectivă, iar întreruperea acestui proces va încetini cifra de afaceri a celulelor și va interfera cu fluxul de sânge corect către piele, ceea ce face ca tenul să fie redus. Lipsa de somn poate agrava practic toate condițiile pielii.
 5. Protecția solară: expunerea la lumina ultravioletă grăbește procesul natural de îmbătrânire a pielii tale, provocând riduri și piele aspră și neplăcută. Protejați-vă pielea – și preveniți ridurile viitoare – limitând timpul petrecut la soare și purtați întotdeauna haine de protecție și o pălărie.
 6. Reduceți stresul: încercați să reduceți la minimum orice vă stresează și v-ar putea cauza ridurile. Meditația și yoga vă pot ajuta și ele.

Prevenirea finală a ridurilor

Luarea Pure Collagen de la Proto-col este un alt lucru important pe care trebuie să îl faceți pentru prevenirea ridurilor. Chiar considerăm că este modul final de prevenire a ridurilor. Pure Collagen poate influența și trata în mod uimitor îmbătrânirea intrinsecă, deoarece conține Verisol®, un amestec unic de colagen pur I și III hidrolizat. Acest ingredient uimitor funcționează pentru piele din interior spre exterior pentru a ajuta la apariția îmbătrânirii și s-a dovedit a avea succes într-o serie de studii clinice. Consumate oral, capsulele Pure Collagen cu Verisol® influențează metabolismul colagenului pielii direct din interior, astfel încât este mult mai puternic decât orice creme și loțiuni care pot ajunge doar la straturile exterioare ale pielii. Consumul regulat de Pure Collagen vă va oferi aceste avantaje:

 • Riduri mai puține.
 • O mai bună elasticitate a pielii.
 • Aspect redus de celulită.
 • Vindecarea îmbunătățită a rănilor pielii.
 • Păr mai sănătos și mai neted.
 • O mai bună creștere și o calitate a unghiilor.

Aflați cum puteți lua Pure Collagen în mod corespunzător de la Proto-col vizitând site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>