Sfaturi pentru cumpărarea celei mai bune tablete de colagen

Colagenul a devenit popular pentru efectul său asupra pielii, părului, unghiilor și multe altele. Aflați în acest articol cum puteți alege cea mai bună tabletă de colagen. Alegerea celei mai bune tablete de colagen poate fi provocatoare. Atâtea produse, atâta marketing, atâtea pretenții despre sănătate. Multe dintre aceste afirmații sunt adevărate. Suplimentele de colagen s-au dovedit că reduc ridurile și accelerează vindecarea rănilor. Ele pot chiar spori longevitatea. Din această cauză, veți dori să includeți peptide de colagen în arsenalul dvs. nutrițional. Dar când vine vorba de alegerea celei mai bune tablete de colagen, trebuie să faceți niște teme – nu puneți credință oarbă în marketingul produselor.

Ce este colagenul?

Acest articol spune tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un supliment de colagen. Veți obține cel mai bun comprimat de colagen în curând, dar mai întâi: puțină știință despre colagen în sine. Deci, ce este colagenul? Colagenul este o proteină care se găsește în țesuturile conjunctive ale corpului nostru. Colagenul oferă pielii noastre un sprijin și elasticitate, păstrându-l în același timp suplu și ferm. Corpul nostru produce în mod natural colagenul de care are nevoie, dar producția începe să scadă odată cu înaintarea în vârstă. Acest declin are ca rezultat și îmbătrânirea pielii noastre, determinând linii fine, riduri și pielea pierzând fermitatea și elasticitatea. Conceptul de ingerare de suplimente de colagen pentru a promova pielea mai fermă și mai tânără este originar din Japonia și acum captează atenția celebrităților și a editorilor de frumusețe din Statele Unite și Europa. Acum pulbere de proteine ​​de colagen, comprimatele de colagen sunt disponibile peste tot, chiar și în magazinul alimentar – dar nu toate tipurile de suplimente de colagen sunt create egale. Cu atât de multe mărci din care să alegeți – de unde știți care dintre ele este cea mai bună tabletă de colagen care va funcționa pentru pielea dvs.?

Cum să alegi cea mai bună tabletă de colagen

Pentru cea mai înaltă calitate, alegeți produse de colagen făcute din ingrediente naturale, fără gluten și fără lactoză. Colagenul pur ar trebui să fie incolor atunci când este amestecat cu apă și practic fără gust, dacă nu folosiți un amestec care include arome, extracte sau alte ingrediente. Dacă are o culoare gălbuie sau maronie sau un gust „decolorat”, este probabil ca o calitate mai scăzută. Veți găsi colagen în pulberi, tablete, capsule, amestecuri de băuturi și gumii; alege forma pe care crezi că o vei lua cel mai des. Unele produse pot conține, de asemenea, peptide de colagen bioactive, care sunt mult mai mici decât moleculele obișnuite de colagen. Acest lucru le permite să fie rapid absorbiți de corp, unde acționează asupra stratului profund, derm-colagen al pielii.

Care este cel mai bun comprimat de colagen?

Când vorbim despre cea mai bună tabletă de colagen, ceea ce ne vine în minte pentru prima dată este Pure Collagen al Proto-col. Pure Collagen de la Proto-col vine de fapt sub formă de capsule. Aceste capsule conțin VERISOL®, peptide de colagen bioactiv care cresc substanțial umiditatea pielii și previne formarea ridurilor prin stimularea metabolismului pielii și formarea de colagen nou. VERISOL® este produs din colagen nativ și are o biodisponibilitate excelentă. Poate fi încorporat cu ușurință în cele mai variate produse – de la aplicații farmaceutice, cum ar fi capsule și tablete, la suplimente alimentare și produse indulgente, cum ar fi ciocolată sau cafea instant. Pure Collagen de la Proto-col, administrat pe cale orală, influențează metabolismul pielii direct din interior. Beneficiile includ:

  • Reducerea ridurilor.
  • Îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Inversarea îmbătrânirii pielii.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Sprijinirea hidratării pielii.
  • Reducerea aspectului pielii celulitei.

Pentru a ști cum să luați acest supliment de colagen, vă rugăm să accesați site-ul oficial al Proto-col.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>