Sfaturi pentru a cumpăra suplimente pentru căderea părului la bărbați

Nu puteți împiedica întotdeauna părul să cadă, mai ales când îmbătrânești. Cu toate acestea, există bărbați suplimente pentru căderea părului. Înainte să ieșiți și să cumpărați suplimente, aflați care au arătat unele promisiuni în prevenirea sau tratarea căderii părului. Chelia modelului masculin, cunoscută și sub denumirea de alopecie androgenetică, este o trăsătură moștenită. Afectează mai mult de jumătate dintre bărbați cu vârsta de peste 50 de ani.

De ce își pierd bărbații părul?

Mulți factori pot contribui la subțierea părului sau la chelie, inclusiv stresul, factorii de mediu și problemele de sănătate care stau la baza lor. Este recomandat să vă adresați medicului dumneavoastră dacă aveți un debut brusc al căderii de păr. Cu toate acestea, la un moment dat, majoritatea bărbaților vor experimenta un grad de cădere a părului din cauza chelie de model masculin. Acesta este un proces genetic care poate dura oriunde între cinci și 20 de ani înainte de apariția chelie completă. Chelia modelului masculin este cauzată de o substanță chimică numită dihidrotestosteron, care blochează nutrienții și oxigenul din foliculii de păr. Dihidrotestosterona este creată din testosteron și o enzimă din glandele de ulei ale părului, motiv pentru care substanța este mai frecventă la bărbații care au niveluri mai mari de testosteron.

Ingrediente cheie ale suplimentelor pentru căderea părului la bărbați

Este important ca bărbații care iau în considerare suplimentele de păr să utilizeze produse orientate către bărbați cu substanțe nutritive specifice pentru a maximiza beneficiile. Și aici sunt ingredientele cheie ale suplimentelor pentru căderea părului la bărbați, despre care puteți vorbi cu medicul dumneavoastră despre:

  • Biotina: cea mai puternică dintre lotul care produce glucoză și descompune proteinele în aminoacizi pentru a reconstrui zona zoster deteriorată.
  • Ulei de pește: conține acizi grași omega-3 care reduc inflamația și susțin densitatea părului.
  • Fier: transportă oxigen la rădăcini pentru a oferi părului mai multă strălucire și volum.
  • Niacină: hrănește și păstrează hidratarea scalpului pentru fire mai puternice.
  • Vitaminele B / C / D / E: Promovează circulația sângelui, creșterea celulelor și producția de colagen, plus repararea și construirea țesutului esențial pentru creștere.
  • Zincul: acționează ca co-factor pentru multiple enzime și este implicat în activități funcționale ale foliculului.

Mineralele și vitaminele sunt ceea ce folosește organismul pentru a stimula creșterea părului. Cu siguranță, se pot consuma o mare parte din acestea printr-un regim alimentar nutritiv. Cu toate acestea, cei mai mulți tipi susțin că abia au suficient timp în zi pentru a-și pregăti mesele folosind astfel de ingrediente. Acest lucru face ca suplimentele pentru căderea părului la bărbați ca o opțiune populară de luat.

3 sfaturi pentru a cumpăra suplimente pentru căderea părului la bărbați

Deocamdată, trebuie doar să știți că există o mulțime de suplimente pentru căderea părului pe piață. Unele suplimente dietetice nu sunt strict reglementate în Statele Unite de către Food and Drug Administration, așa că aveți grijă atunci când alegeți produsul potrivit. Iată trei sfaturi de luat în considerare atunci când doriți să achiziționați suplimente pentru căderea părului la bărbați:

  • Verificați eticheta: faceți tot posibilul să verificați eticheta oricărui supliment pentru creșterea părului înainte de a cumpăra. Pentru unul, este posibil să existe un ingredient la care sunteți alergic sau altfel nu vă este bun.
  • Ingrediente cheie: deci, verificați eticheta, dar este util să știți ce ingrediente sunt bune pentru dvs. Am discutat deja despre ingrediente importante ale suplimentelor pentru căderea părului la bărbați. Acestea includ biotina, uleiul de pește, fierul, niacina, multivitaminele și zincul.
  • Preț: scump nu înseamnă neapărat mai bun pentru niciun produs, inclusiv suplimente pentru creșterea părului. Important este să găsești un supliment care să funcționeze și să se potrivească bugetului tău.

Cuvinte finale

De asemenea, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră. Suplimentele bune pentru creșterea părului nu oferă întotdeauna rezultate rapide. Întrebați-vă medicul dacă există medicamente pe bază de rețetă care pot fi combinate cu suplimente pentru a obține rapiditatea rezultatelor. Mulți medici recomandă Propecia pacienților lor. Și, de fapt, Propecia este într-adevăr un medicament foarte eficient și sigur pentru tratarea căderii părului la bărbați. Acestea fiind spuse, cel mai bun pariu este să vă concentrați pe o abordare combinată: luați suplimente, aveți o dietă sănătoasă și întrebați și medicul dumneavoastră despre medicamentele de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>