Sfaturi de prevenire a sforăitului

Tu sau o persoană iubită suferiți de sforăit? Să ne ajutăm! Avem câteva sfaturi de prevenire a sforăitului care pot ajuta eficient la ameliorarea sforăitului în timpul somnului. Sforăitul se întâmplă atunci când mușchii căilor aeriene superioare se relaxează și constrâng curgerea aerului prin gât, forțând aerul printr-un spațiu mic și provocând o vibrație – gândiți-vă la modul în care un kazoo sau un saxofon fac zgomot. Acest sunet poate fi enervant pentru alții – și vă poate trezi și noaptea, lăsându-vă să vă simțiți somnolent și cu capul de ceață a doua zi. Acesta este motivul pentru care multe persoane care suferă de sforăit caută modalități de prevenire a sforăitului.

Cauzele sforăitului

În multe cazuri, sforăitul este cauzat de obstrucția limbii sau a maxilarului inferior. Pe măsură ce gura se relaxează în timpul somnului, aerul se luptă pentru a ajunge la plămâni, rezultând sunete familiare ale sforăitului. Sforăitul poate fi cauzat și de congestia nazală și de consumul de alcool. Un alt factor de risc este adesea asociat cu sforăitul:

  • Greutate – Persoanele supraponderale sunt mai susceptibile la sforăit

În funcție de situația dvs., câteva sfaturi de prevenire a sforăitului ar putea oferi ușurarea pe care o căutați. O noapte plină de somn a simțit ca un vis pentru tine sau partenerul tău? Foarte curând puteți aștepta cu nerăbdare o noapte liniștită de somn!

6 sfaturi eficiente de prevenire a sforăitului

Există multe modalități de a preveni sforăitul. Următoarele sunt șase sfaturi de prevenire a sforăitului care implică schimbări ale stilului de viață și sunt dovedite eficiente de multe persoane.

  1. Luați în considerare pierderea în greutate dacă sunteți supraponderali: majoritatea sforătoarelor tind să fie supraponderale, iar vărsarea excesului de grăsime – uneori cu un pic de 5 – 8 kilograme – poate ajuta adesea la scăderea, dacă nu la eliminare, a sforăitului.
  2. Evitați băuturile alcoolice: Consumul de alcool în câteva ore de la somn determină slăbirea mușchilor din apropierea căilor respiratorii.
  3. Evitați pastilele de dormit sau alte sedative și medicamente de sedare, cum ar fi antihistaminicele: Deși te-au pus în somn, îți relaxează mușchii gâtului, înrăutățindu-ți sforăitul.
  4. Renunțați la fumat: Fumul de tutun poate irita membranele gâtului.
  5. Elevați-vă capul: puteți cumpăra o pernă specială care să vă ridice bărbia și să vă împiedice limba să vă blocheze spatele gâtului în timp ce dormiți. Dar orice pernă în formă de pană o va face.
  6. Dormiți pe partea dvs.: în timp ce sforății puternici vor sforăi în orice poziție, persoanele cu sforăit moderat tind să sforăie doar atunci când dorm pe spatele lor. Un truc util este să coaseți un buzunar pe spatele hainelor de noapte și să introduceți o minge de tenis. Acest lucru vă va face inconfortabil să vă întindeți pe spate – și vă va solicita să vă orientați în timpul somnului.

Când ai nevoie de alte ajutoare pentru prevenirea sforăitului

Dacă nu poți să te angajezi să schimbi stilul de viață imediat, atunci ai nevoie de alte ajutoare pentru prevenirea sforăitului. Boxa Air Snore și picăturile Air Snore sunt cele care vă pot ajuta cu adevărat. Sunt produse de la Bauer Nutrition care s-au dovedit de succes în încetarea sforăitului.

  • Piesă bucală Air Snore.

Piesa bucală Air Snore este un dispozitiv de avansare mandibulară menit să mențină căile respiratorii din partea din spate a gâtului, în timp ce dormiți, împingând ușor maxilarul inferior în față și blocându-l în poziția înainte. Acest lucru vă va ajuta să încetați sforăitul, deoarece sforăitul apare adesea atunci când gâtul este înfundat de maxilarul, limba sau de ambele, ceea ce face mai dificilă trecerea aerului. Piesa bucală Air Snore se adaptează formei maxilarului printr-un proces simplu de fierbere și mușcătură pe care îl desfășurați acasă.

  • Air Snore picături.

Piesa bucală Air Snore poate fi utilizată în combinație cu picăturile Air Snore. Picăturile Air Snore pot fi aplicate pe piept, gât sau sub nări înainte de culcare pentru a ajuta la reducerea congestiei și promovarea somnului sănătos. Picăturile conțin ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de frunze de eucalipt, ulei de lavandă, ulei de frunze de mentă și ulei de frunze de pin sălbatic. Există dovezi că aceste ingrediente vă pot ajuta să dormiți. Ele pot ajuta la ameliorarea congestiei nazale prin prevenirea sforăitului. Boxa Air Snore și picăturile Air Snore sunt atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Le puteți obține de pe site-ul oficial Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>