Semnele comune ale infertilității feminine și ce trebuie făcut în continuare

Semnele infertilității feminine pot varia foarte mult. Dacă sunteți îngrijorat, este important să citiți acest articol. Planificarea unei sarcini poate fi incitantă și implică o mulțime de pregătire. Un lucru important pe care trebuie să-l țineți cont este nivelul de fertilitate și dacă prezentați semne de infertilitate. Cu alte cuvinte, ați încercat să rămâneți gravidă (prin sex regulat, neprotejat) timp de peste un an și nu ați reușit să faceți acest lucru. Dar care sunt semnele infertilității feminine și cum să le rezolvi?

5 semne comune ale infertilității feminine

10-15% dintre cuplurile din SUA sunt infertile. Există multe motive pentru care o femeie are dificultăți în concepere. Dacă vă întrebați dacă sunteți sau nu una dintre aceste femei, luați în considerare dacă următoarele semne de infertilitate feminină ar putea avea o anumită legătură cu dumneavoastră.

  • Perioade neregulate.

Ciclul mediu al femeii este de aproximativ 28 de zile. Cu toate acestea, dacă ciclul durează între 21 și 35 de zile, acesta este încă considerat normal, atâta timp cât este consecvent. Cu perioade neregulate, ciclul este atât de imprevizibil încât este imposibil să știm când va veni următorul. Acest lucru este cauzat de probleme hormonale cum ar fi hipotermia tiroidiană sau hiperfuncția, hiperprolactinemia sau sindromul ovarului polichistic – toate acestea putând duce la infertilitate.

  • perioade dureroase sau grele.

Cele mai multe femei au crampe cu perioadele lor. Dar perioadele dureroase care interferează cu viața de zi cu zi pot fi un simptom al endometriozei.

  • Nu există perioade.

Nu este neobișnuit ca femeile să aibă o lună în plus. Factori precum stresul sau antrenamentele grele pot provoca dispariția temporară a perioadei. Dar dacă nu ați avut o perioadă de luni, este timpul să vă verificați fertilitatea.

  • Simptome ale fluctuațiilor hormonale.

Semnele fluctuațiilor hormonale la femei ar putea indica potențiale probleme legate de fertilitate. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cu pielea, reducerea sexului, creșterea părului facial, scăderea părului și creșterea în greutate.

  • Durerea în timpul sexului.

Unele femei au experimentat sexul dureros întreaga lor viață, așa că s-au convins că e normal. Dar nu este. Aceasta ar putea fi legată de problemele hormonale, de endometrioză sau de alte afecțiuni care pot contribui și la infertilitate.

Cum să facem față cu semnele infertilității feminine

Dacă sunteți o femeie care are semne de infertilitate feminină, dar sperând să rămâneți însărcinată în viitor, puteți îmbunătăți șansele dumneavoastră de a avea fertilitate normală dacă:

  • Mențineți o greutate normală. Femeile supraponderale și subponderali prezintă un risc crescut de tulburări de ovulație. Dacă aveți nevoie pentru a pierde în greutate, exercițiu moderat. Exercițiu intens, intens, de mai mult de cinci ore pe săptămână, a fost asociat cu scăderea ovulației.
  • Renunță la fumat. Tutunul are multiple efecte negative asupra fertilității, fără a menționa sănătatea generală și sănătatea fătului. Dacă fumați și aveți în vedere sarcina, renunțați acum.
  • Evitați alcoolul. Utilizarea grea a alcoolului poate duce la scăderea fertilității. Și orice consum de alcool poate afecta starea de sănătate a unui făt în curs de dezvoltare. Dacă intenționați să rămâneți gravidă, evitați alcoolul și nu beți alcool în timp ce sunteți însărcinată.
  • Reduce stresul. Unele studii au arătat că cuplurile care suferă de stres psihologic au avut rezultate mai slabe în tratamentul infertilității. Dacă puteți, găsiți o modalitate de a reduce stresul în viața dvs. înainte de a încerca să rămâneți gravidă.
  • Limitați cofeina. Cercetările sugerează că limitarea aportului de cafeină la mai puțin de 200 de miligrame pe zi nu ar trebui să afecteze capacitatea dumneavoastră de a rămâne gravidă. Este vorba despre una sau două cești de 6 până la 8 uncii de cafea pe zi.

PregnancyMiracle: modul inteligent de îmbunătățire a fertilității feminine

PregnancyMiracle de Lisa Olson este un sistem holistic și vechi chinez pentru a rămâne însărcinată. Aceasta este o carte electronică cu 250 de pagini de conținut solid. Autorul a fost infertil timp de 14 ani și a încercat fiecare metodă imaginabilă. După ani de cercetări și încercări, ea a rămas însărcinată la vârsta de 43 de ani. După aceea, ea a compilat tot ce a învățat într-o singură carte. Cartea de PregnancyMiracle oferă tehnici detaliate și metode despre cum să rămâneți gravidă în doar două luni după ce ați încercat sistemul. Sistemul este complet natural. Se concentrează pe întinerirea holistică a sistemului reproductiv al femeii. Conceptul de bază al cărții este soluția în cinci pași pentru a trata complet infertilitatea. Indiferent de tipul de infertilitate pe care îl aveți, pașii vor funcționa pentru dvs. Această carte nu are legătură cu monitorizarea perioadei de ovulație. Este vorba mai mult de o abordare cuprinzătoare care combină schimbarea dietei, schimbarea stilului de viață, având mentalitatea potrivită și practicarea tehnicilor corecte pentru sarcină. Indiferent de semnele de infertilitate la care vă confruntați, PregnancyMiracle oferă soluții naturale și holistice pentru depășirea problemelor de infertilitate. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>