Semne și tratament de celulită

Semnele de celulită sunt relativ ușor de recunoscut. Starea se caracterizează prin depuneri de grăsime sub piele, care provoacă un aspect neuniform, plin de umiditate. Celulita este cel mai rău coșmar al oricărei femei, deși poate afecta cu adevărat pe oricine după debutul pubertății. Această afecțiune care dă coapselor aspectul de brânză de căsuță poate să nu fie periculos din punct de vedere medical, dar vă poate afecta aspectul și încrederea. Citiți pentru a afla mai multe despre ce este celulita și care sunt semnele și cauzele celulitei. Veți învăța, de asemenea, cum puteți reduce sau preveni formarea de semne de celulită.

Ce este celulita?

Celulita este o afecțiune cosmetică care face ca pielea ta să pară umflată și să se întunece. Este foarte frecventă și afectează până la 98% dintre femei. Celulita poate afecta și bărbații. Celulita se dezvoltă cel mai frecvent la coapse, burtă și fese. Deși celulita nu este o amenințare pentru sănătatea ta fizică, este adesea văzută ca inestetică și nedorită. Acest lucru poate face din el o sursă de stres și anxietate pentru cei care o au.

Semne de celulită

Celulita este mai frecventă la femei și apare de obicei într-o zonă localizată a corpului, cum ar fi pe stomac, coapse, șolduri și fese. De asemenea, poate apărea în alte zone, inclusiv sânii, brațele superioare, spatele și gâtul. Zonele corpului afectate de celulită sunt adesea descrise ca asemănătoare cu brânză de căsuță sau cu o coajă de portocală. În cazuri ușoare, dimuncarea se observă numai atunci când pielea este ciupită sau comprimată. Alte semne includ pielea îngroșată, senzația rece a pielii și vasele de sânge rupte. În cazuri grave, celulita poate determina pielea din zona afectată să devină mai sensibilă și să se ofere mai ușor decât normal. Sensibilitate crescută, vânătăi excesive și alte simptome pot indica o stare mai gravă și trebuie raportate unui furnizor de servicii medicale calificat. Semnele de celulită pot apărea la persoane cu greutate subțire sau cu greutate normală, precum și la persoane care au supraponderale sau obeze.

Cauzele celulitei

Celulita este cauzată de modificările structurii celulelor grase și a țesuturilor conjunctive care se află sub suprafața pielii tale. Aceste modificări pot face ca celulele tale grase să devină foarte mari și să se împingă spre exterior în țesutul conjunctiv de sub piele. În plus, modificările aduse de sânge în zonele afectate de celulită pot duce la colectarea suplimentară de lichide în țesuturi. Acest lucru conferă pielii tale aspectul ascutit care este asociat cu celulita. Dieta necorespunzătoare și obiceiurile alimentare proaste contribuie la formarea semnelor de celulită. Aportul regulat de alcool, alimente grase și alimente zaharoase sunt toți factorii cauzali ai celulitei. Alți factori care provoacă celulita includ:

  • Aport inadecvat de apă.
  • Tensiune, stres și fumat: Fumatul provoacă constricția capilarelor. Stresul și tensiunea favorizează acumularea toxică.
  • Stil de viață leneș și absență de exerciții fizice în rutina zilnică.
  • Îmbătrânire: Pierderea tonusului pielii datorită elasticității reduse a țesutului conjunctiv.

Cum se poate reduce sau preveni formarea semnelor de celulită

Ceea ce este dezolant să știi este că celulita nu este o boală, ci un semn că stilul tău de viață nu este sănătos. Cea mai bună modalitate de a reduce sau de a preveni formarea de semne de celulită este printr-o combinație de dietă sensibilă, exerciții fizice regulate și masaj. Acești pași vă vor asigura că vă mențineți greutatea și vă păstrați corpul în formă bună. Pentru rezultate mai optime, va trebui să utilizați, de asemenea, Dermology Cellulite Cream. Dermology Cellulite Cream este leacul perfect pentru a scăpa de celulită. Ingredientele active din Dermology Cellulite Cream includ cafeină, Retinol A și unii compuși ai plantelor. Ele pot face ca celulita să dispară de pe pielea ta prin:

  • Spargerea grăsimilor.
  • Îmbunătățirea fluxului de sânge.
  • Îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Reducerea retenției de lichide.
  • Scurgerea toxinelor.

Este foarte ușor de utilizat Dermology Cellulite Cream. Trebuie doar să aplici crema în mod regulat și constant pe zona corpului tău în care apare celulita. Poate dura timp pentru afișarea rezultatelor, deci cheia este consecvența. Dacă sunteți consecvent, veți obține rezultate rapide într-o săptămână după utilizare! Puteți obține Dermology Cellulite Cream pe site-ul oficial al acestui produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>