Secrete naturale împotriva ridurilor

Șanț crema de rid! În schimb, căutați în jurul bucătăriei dvs. soluții naturale antirid naturale. Îți place sau nu, unele dintre cele mai bune creme pentru riduri provin de la băieții din haine albe. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te apuci de ingrediente sintetice nepronunțabile dacă nu vrei să pari un bătrân. De fapt, există alternative naturale împotriva ridurilor care vă pot face să arătați total mai tineri, mai netezi, mai strălucitori și o mulțime de alte adjective bune. Știi doar ce să cauți – și unde să o găsești.

Antirid natural: vedere de ansamblu

Ridurile, o parte naturală a îmbătrânirii, sunt liniile și cute care se formează în pielea ta. Unele riduri pot deveni crepe sau brazde adânci și pot fi observate mai ales în jurul ochilor, gurii și gâtului. Deși genetica determină în principal structura și textura pielii, expunerea la soare este o cauză majoră a ridurilor, în special pentru persoanele cu piele corectă. Alți factori, cum ar fi dieta nesănătoasă, fumatul și poluanții, contribuie de asemenea la riduri. Dacă ridurile vă deranjează, există secrete naturale împotriva ridurilor care vă ajută să vă neteziți ridurile sau să le faceți mai puțin vizibile.

5 soluții naturale împotriva ridurilor care funcționează

În loc să combateți ridurile cu creme și proceduri medicale scumpe, de ce să nu încercați aceste soluții naturale antirid aprobate de experți?

  1. Ghimbir: începe ziua cu o ceașcă caldă de ceai de ghimbir. Amestecă niște ghimbir mărunțit și miere în puțină apă fierbinte. O ceașcă de acest ceai este încărcată cu beneficii anti-îmbătrânire. Mierea are proprietăți anti-bacteriene naturale și ajută la reducerea inflamației. Ghimbirul este bogat într-un antioxidant numit gingerol, care ajută la protejarea împotriva descompunerii colagenului.
  2. Banana: Există mai multe lucruri pe care le poate face o banană decât să te umple la micul dejun. Este, de asemenea, cunoscut pentru a stimula producția de colagen, cunoscut pentru a preveni sau reduce ridurile. Includeți fructele cât mai des posibil ca parte din dieta dvs.
  3. Semințele de struguri: Studiile au arătat că semințele de struguri pot stimula efectiv nivelul de antioxidanți din sângele tău. De asemenea, a fost cunoscut pentru a proteja colagenul și elastina din pielea ta – proteinele care îți conferă pielii elasticitate și fermitate. Extractul de semințe de struguri este popular în Franța.
  4. Castraveți: Conținut ridicat de apă și ambalat cu nutrienți precum magneziu, potasiu, vitaminele A și E, castraveții promovează circulația sângelui și vindecarea, care ajută la reducerea ridurilor din jurul ochilor și creează un ten stralucitor.
  5. Apă: A bea suficientă apă poate oferi rezultate vizibile pielii tale prin îmbunătățirea tonusului, texturii și chiar rafinarea contururilor feței – în decurs de 3 – 5 zile. Pare mai luminos și mai radiant din interior. Crește-ți aportul la minimum 3 litri pe zi.

Obțineți supliment

Dacă trebuie să luați un singur supliment pentru a obține o piele mai bună, cu aspect mai tânăr, Pure Collagen este. Pure Collagen este un supliment natural anti-rid, care prezintă Verisol®, o formulare naturală de peptide de colagen de tip I și III pentru:

  • Reduceți aspectul liniilor fine și a ridurilor.
  • Sprijiniți hidratarea și elasticitatea pielii.
  • Susțineți creșterea părului și a unghiilor sănătoase.

Pentru aceste beneficii, încurajăm oamenii să cumpere Pure Collagen cu Verisol®. Faceți clic mai jos pentru a obține Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>