Sådan helbredelse nemt for tidlig sædafgang problem

Hvordan tidlig sædafgang problem kan kæmpe dig? Her informerer vi tidlig sædafgang problemer og behandling.

Ejakulation kan betragtes for tidlig, når det sker 30 sekunder til 4 minutter til sex, afhængigt af forskellige kulturer, lande og eksperter. Men det lader til, at de fleste har en tendens til at accepterer, at enhver samleje varer mindre end 2 minutter kan betragtes som for tidlig sædafgang.

Læger anbefaler ofte rådgivning til at behandle for tidlig sædafgang. Det kan omfatte psykoterapi, samt læring måder at kommunikere med din partner om seksuel dysfunktion. Men hvordan kan det ske?

Hvad er en for tidlig sædafgang?

For tidlig sædafgang er ejakulation der sker for tidligt for en mand og hans partner til at nyde sex. Der er to typer af for tidlig sædafgang: livslang (eller primære) og erhvervede (eller sekundær).

Hvad kan forårsage for tidlig sædafgang?

Den nøjagtige årsag til for tidlig sædafgang er ukendt, men det er ofte forankret i fysiske, psykiske eller følelsesmæssige problemer. Meget af det er psykologisk, forklarer Kramer. Når man arbejder med en patient, må jeg spørge, Er du fortrolig med din partner? Eller har du føler angst omkring din partner?

Angst, samt andre følelsesmæssige og psykologiske faktorer såsom stress eller depression, kan også bidrage til for tidlig sædafgang.

For tidlig sædafgang er et problem for kvinder også

tidlig sædafgang gennemgang Mange mænd orgasme kun efter 2 minutters samleje. Nu, hvad kalder du det? Er det en kort lunte? Tværtimod, kvinder kræver meget mere tid, før de kan nå klimaks.

En undersøgelse viser, at kvinder får brug for omkring 20 minutter af varmt stimulering og seksuel handling, før de klimaks én gang (eller flere gange).

Hvis det tager dem så lang tid at nå toppen af ​​brændende ønske, derefter 2 minutter vil ikke rigtig droppe det. Nu er tidlig sædafgang et enormt problem? I en CNN rapport, siges det, at estimater varierer dog; omkring en ud af tre mænd lider af denne seksuelle dysfunktion.

Hvordan kan tidlig sædafgang blive behandlet?

Smøring er vigtigt for seksuel nydelse, det være sig til vaginal eller analsex. Enlast bringer penis smøring op et hak ved at give mænd mulighed for at forebygge for tidlig sædafgang på samme tid. Enlast arbejder med at forebygge for tidlig sædafgang hovedsageligt ved midlertidigt desensibilisering de mandlige kønsorganer. Dette produkt producent oplysninger fortæller, at indstillingerne Food and Drug Administration godkendt stof til seksuel forbedring. Dette produktinformation i den offentlige websted afslører, at Enlast er ikke en pille til penis ekstraudstyr, men en god og nem at bruge salve til udvortes brug.

Hvor kan det købes

Det er meget nemt at købe Enlast creme til for tidlig sædafgang. Du kan købe det originale produkt på den officielle hjemmeside via linket banner ordre på denne hjemmeside. Det vil hjælpe dig omdirigere nemt og hurtigt til deres officielle hjemmeside. Ja, bare et klik du vil komme ind den officielle hjemmeside for Enlast at få særlige tilbud og garanti.