Rosacea și pielea uscată

Pielea uscată este unul dintre principalele simptome ale rozacee. Cu toate acestea, rozaceea și pielea uscată nu sunt în mod necesar interdependente. Dacă fața devine roșie, împreună cu unele uscăciuni și obrajii roșii, s-ar putea să suferiți de rosacee. Cu toate acestea pielea uscată nu este un semn sigur că suferiți de rosacee. Unii pacienți cu rosacee pot avea chiar piele normală sau grasă, sau ambele. Mai presus de toate, există unele tratamente pentru a gestiona rosaceea și pielea uscată, și există o mulțime de pași pe care îi puteți lua acasă pentru a vă face să arăți și să vă simțiți mai bine.

Ce este rosacea?

Rosaceea este o condiție obișnuită a pielii, care apare, de obicei, pe față, care afectează în mod predominant pielea dreaptă, dar poate afecta toate tipurile de piele la persoanele cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani. Este mai frecventă la femei, dar atunci când afectează bărbații, poate fi mai gravă. Rosaceea este o afecțiune cronică și poate persista o perioadă lungă de timp și, în orice persoană, gravitatea tinde să fluctueze. Tind să afecteze obrajii, fruntea, bărbia și nasul și se caracterizează prin roșeață persistentă, uscăciune, umflături mici și pete umplute cu puroi, asemănătoare acneei. De asemenea, pot apărea inflamații inconfortabile ale suprafeței ochilor și a pleoapelor.

Rosacea și pielea uscată: este pielea uscată tipică cu rozacee?

Este pielea uscata tipica cu rozacee? Nu întotdeauna, dar sa estimat că aproximativ jumătate din toți pacienții cu rosacee pot să apară ca având o piele uscată. Cu tratament, această uscăciune se ușurează adesea odată cu dispariția papulelor și a pustulelor. Pentru a combate pielea uscată, utilizați un hidratant zilnic după curățare. Deci, nu există tip de piele standard pentru persoanele care suferă de rozacee. Mulți suferinzi de rozacee suferă de o piele uscată, în timp ce alții pot avea piele normală sau grasă sau ambele. Cheia tratamentului este identificarea tipului de piele și utilizarea produselor de îngrijire a pielii care sunt potrivite pentru dvs. ”

Alte semne și simptome de rozacee

Pielea uscată este un simptom comun al rosaceei, dar există încă multe alte semne și simptome asociate cu rozaceea, deși acestea pot varia considerabil de la o persoană la alta. Următoarele semne și simptome tind să fie prezente în majoritatea cazurilor:

 • Înroșirea feței: Mulți oameni care au rosacee au o istorie frecventă de înroșire sau înroșire. Roșeața feței, care poate veni și pleacă, este adesea cel mai timpuriu semn al tulburării.
 • Roșeață persistentă: Roșeața persistentă a feței poate semăna cu o roșie sau arsură care nu se îndepărtează.
 • Coșuri, papule și pustule: uneori pe față apar mici pete, papule și pustule. Misdiagnosisul este comun datorită asemănării cu adolescenta. Cu toate acestea, cu rosaceea, pielea nu are puncte negre, spre deosebire de acnee.
 • Vasele de sânge inflamate: Întrucât semnele și simptomele de rosacee progresează și se înrăutățește, vasele mici de sânge de pe nas și de obraji se umflă și devin vizibile – ele uneori arată ca niște păianjen mic.
 • Rhinophyma sau excesul de piele a feței în jurul nasului: Rozaceea severă poate duce la îngroșarea pielii facială, în special în jurul nasului. Nasul poate deveni bulbos și mărit. Aceasta este o complicație foarte rară și tinde să afecteze bărbații mult mai mult decât femelele.
 • Rozacee oculară: Există o senzație de arsură, pietroasă în ochi, făcându-le sângeroase. Interiorul pleoapei poate deveni inflamat și poate apărea neplăcut, provocând conjunctivită. Unii oameni pot să nu tolereze lentilele de contact și sties se poate dezvolta. În cazuri foarte rare, vederea poate deveni neclară.
 • Umflarea feței: surplusul de lichide și proteine ​​scapă din vasele de sânge și, în cele din urmă, copleșesc sistemul limfatic, care nu poate scurge scurgerea suficient de repede. Acest lucru duce la acumularea de lichide în pielea feței.

Cum să tratați rosaceea și pielea uscată

Revitol are cele mai bune produse pentru tratarea problemelor cutanate. Dacă suferiți de rosacee cu simptome de piele uscată sau alte simptome, există Revitol Rosacea Cream pentru a vă ajuta. Revitol Rosacea Cream este tratamentul final pentru starea pielii. Această cremă conține squalen, cunoscut în principal pentru proprietățile sale anti-bacteriene, ajută la prevenirea infectării unei piele uscată crăpată și ajută la prevenirea apariției petelor întunecate datorate radiației solare. Alte ingrediente benefice din Revitol Rosacea Cream includ:

 • Ceai verde.
 • Uleiul de primăvară de seară.
 • extract de rădăcină de lemn dulce.
 • Alantoina.
 • Acetat de tocoferil.
 • Hialuronat de sodiu.

Studiile științifice au arătat clar efectele pozitive ale Revitol Rosacea Cream. Acum, este timpul să utilizați acest produs de îngrijire a pielii. Dați clic mai jos dacă doriți să achiziționați Revitol Rosacea Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>