Rosacea cauzează și prevenirea

Experții nu sunt siguri de cauzele rosaceei. Cu toate acestea, rosaceea se poate datora unei combinații de factori ereditare și de mediu. Rosaceea este o afecțiune cronică, inflamatorie a pielii care afectează cel mai adesea fața. Rosaceea se agravează în timp dacă este lăsată netratată. Este adesea greșit pentru acnee, eczemă sau alergie cutanată. Rosaceea pare să fie mai frecventă în rândul persoanelor cu jupuit și afectează aproximativ 14 milioane de americani (1 din 20 de persoane). Deși cauzele de rosacee nu sunt pe deplin înțelese, există o serie de modalități de ameliorare a simptomelor. Rosaceea este mai frecventă în rândul persoanelor cu jupuire din nordul Europei. Și nu este cauzată de igiena precară.

Simptomele rosacei

Rosaceea începe adesea cu o tendință de a se înroși sau de a se spăla mai ușor decât alte persoane. Roșeața se poate răspândi încet dincolo de nas și de obraji până la frunte și bărbie. Chiar și urechile, pieptul și spatele pot fi roșii tot timpul. Rosaceea poate provoca mai mult decât roșeață. Există atât de multe semne și simptome încât rosacea are patru subtipuri:

  1. rosacea rosacea eritematotelangiectatica: roșeață, înroșire, vase de sânge vizibile.
  2. rosacea papulopustulară: roșeață, umflături și erupții asemănătoare acneei.
  3. Phymatous rosacea: Pielea se îngroașează și are o textura neclară.
  4. Rosaceea oculară: ochii roșii și iritați, pleoapele pot fi umflate, iar persoana poate avea ceea ce arata ca un cui.

Cu timpul, persoanele care au rosacee văd de multe ori roșeață permanentă în centrul feței.

Care sunt cauzele de rozacee?

Cauzele exacte de rosacee sunt încă necunoscute. Procesul de bază pare să implice dilatarea vaselor mici de sânge ale feței. Rosacea tinde să afecteze zonele “roșie” ale feței și este mai frecventă la persoanele care se spală cu ușurință. În plus, este cunoscut faptul că o varietate de declanșatoare cauzează apariția rosacei. Factorii emoționali (stres, frică, anxietate, jenă) pot declanșa roșeața și pot agrava rozaceea. Schimbările climatice, cum ar fi vânturile puternice sau schimbarea umidității, pot provoca apariția unor erupții. Expunerea la soare și pielea afectată de soare este asociată cu rozacee. Exercițiul, consumul de alcool, fumatul, tulburările emoționale și alimentele picante sunt și alte declanșatoare cunoscute care pot agrava rosaceea.

Se pot preveni sau se evita cauzele rosacei?

Deoarece cauzele rosaceei sunt necunoscute, nu puteți preveni aceasta. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți face pentru a evita apariția unor erupții. Acestea includ modificări ale stilului dvs. de viață și ale mediului înconjurător. Este cunoscut faptul că unele lucruri pot face simptomele dvs. de rozacee mai rău. Acestea includ:

  • Consumul de alimente picante.
  • Consumați băuturi alcoolice.
  • Având bacteria intestinală helicobacter pylori.
  • Un acar de piele denumit demodex și bacteria pe care o poartă, bacilus oleronius.
  • Prezența cathelicidinei (o proteină care protejează pielea de infecție).

Tratamentul cu rosacea

Rosaceea este o problemă comună a pielii, care este comună dacă ieșiți la soare mult timp. Acesta va da naștere pete roșii pe piele, care se vor dovedi a fi mâncărime și dureroase cu timpul. Din păcate, majoritatea oamenilor (în special femeile) nu au altă opțiune decât să-și ascundă pielea cu machiajul, dar acest lucru va masca doar problema. Mai mult decât atât, cu aceste creme de machiaj și baze, devine greu pentru pielea să respire și care ar putea agrava situația mai mult. Prin urmare, aveți nevoie de un produs de înaltă calitate și sigur, care să trateze rosaceea din rădăcini și vă va ajuta să dezvăluiți o piele proaspătă, frumoasă și echitabilă, pe care ați avut-o întotdeauna. Ei bine, Revitol Rosacea Cream este cel dorit. Revitol Rosacea Cream este formulat special pentru a combate simptomele rozacee și poate face cu adevărat o diferență. Acesta oferă o formulă naturală într-o cremă special concepută pentru a trata roșeața, iritarea și inestezia rosacei cu o singură aplicare ușoară. Este formulat din 100% ingrediente naturale și este atât de sigur în utilizare. Conține toate uleiurile esențiale și un agent antibacterian necesar pentru a trata starea pielii și este, de asemenea, proiectat pentru întinerirea și hidratarea pielii, lăsând-o să se simtă netedă la atingere. Doriți să aflați mai multe despre acest tratament natural pentru rosacee? Faceți clic pe bannerul de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>