Revizuirea dieta pe cale keto: o dieta pentru pierderea in greutate si o sanatate mai buna

Găsindu-te confuz de multe scrieri despre dieta ceto? În acest post, am dori să vă oferim o revizuire a revizuirii dietei ceto, deoarece această dietă este atât de populară. Când doriți să încercați o anumită dietă sau un plan de alimentație, primul lucru pe care ar trebui să-l evaluați este dacă este sau nu un plan periculos din punct de vedere fizic sau emoțional. Cel de-al doilea lucru pe care trebuie să-l analizăm este dacă este durabil sau nu. Deoarece, într-adevăr, acestea sunt lucrurile care contează cel mai mult: vă va răni și veți reuși să rămâneți în continuare pentru mai mult de trei zile. Dacă vă considerați ca un adevărat dietetician, nu fiți împotriva dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați! Ar trebui să fii pro orice fel de mâncare care te face fericit și sănătos. În această revizuire ceto dieta, veți afla că dieta ceto este sănătoasă și benefică.

Ce este dieta ceto?

O dietă ceto este bine cunoscută pentru dieta cu conținut scăzut de carburi, în care organismul produce cetone în ficat pentru a fi folosit ca energie. În alte ceta dieta, acest mod de a mânca poate avea nume diferite: dieta ketogenică, dieta cu carbohidrați scăzut sau carbohidrați cu conținut scăzut de carbohidrați. Când mâncați ceva bogat în carbohidrați, corpul dvs. va produce glucoză și insulină.

 • Glucoza este cea mai ușoară moleculă pentru corpul tău de a se converti și de a folosi ca energie, astfel încât acesta să fie ales peste orice altă sursă de energie.
 • Insulina este produsă pentru a procesa glucoză în sângele dvs., luându-l în jurul corpului.

Deoarece glucoza este utilizată ca energie primară, grăsimile dumneavoastră nu sunt necesare și, prin urmare, sunt stocate. De obicei, pe o dieta normala, carbohidrati, organismul va folosi glucoza ca principala forma de energie. Prin scăderea aportului de carbohidrați, organismul este indus într-o stare cunoscută ca cetoză.

Ce este cetoza?

Ketoza este o stare metabolică în care corpul dumneavoastră utilizează mai degrabă grăsimi și cetone decât glucoză (zahăr) ca sursă principală de combustibil. Glucoza este stocată în ficat și eliberată în funcție de necesități pentru energie. Cu toate acestea, după aportul de carbohidrați a fost extrem de scăzut timp de una până la două zile, aceste magazine de glucoză devin epuizate. Ficatul dvs. poate face o anumită cantitate de glucoză din aminoacizii din proteina pe care o consumați printr-un proces cunoscut sub numele de gluconeogeneză, dar nu este suficient pentru a satisface nevoile creierului, ceea ce necesită o aprovizionare constantă cu combustibil. Din fericire, cetoza vă poate oferi o sursă alternativă de energie.

Ce să mănânci pe o dietă ceto

Aici sunt alimentele tipice pe care le puteți savura pe o dietă ceto:

 • Peste si fructe de mare.
 • Grăsimi naturale (unt, ulei de măsline).
 • Legume naturale.
 • Brânză.
 • Ouă.
 • Carne.

Cel mai important lucru pentru atingerea cetozei este evitarea consumului prea mult carbohidrati. Probabil că va trebui să țineți consumul de carbohidrați sub 50 de grame pe zi de carbohidrați net, în mod ideal sub 20 de grame. Mai puțini carbohidrați, cu cât e mai eficient pentru a ajunge la cetoză, a scădea în greutate sau a inversa diabetul de tip 2.

Beneficiile de sănătate ale dietei ceto

Cele mai multe recenzii de dieta ceto ajung la aceeași concluzie ca dieta ceto este un mod rapid de a pierde in greutate. Cu toate acestea, cercetările sugerează că multe alte beneficii sunt posibile cu această abordare cu conținut scăzut de carbohidrați, cu conținut ridicat de grăsimi la alimentație. Aici, 5 persoane se schimba in urma unui plan de dieta ceto ar putea vedea:

 • Creșterea nivelului de energie: când utilizați grăsime ca și combustibil, rezistența dvs. se îmbunătățește și este mai durabilă. Această energie suplimentară vă va duce la antrenamente.
 • Veți beneficia de protecție împotriva diabetului de tip 2: dieta ceto taie carbohidrații zilnic la mai puțin de 20 de grame; pentru persoanele cu diabet zaharat diagnosticat, acest lucru îi poate ajuta să gestioneze această afecțiune.
 • Ficatul devine mai sănătos: persoanele care urmează o dietă ceto au tendința de a avea un risc mai mic de a dezvolta boli hepatice grase.
 • Veți dormi mai sângeros: Mulți oameni care au o dietă pe bază de ketogenic spun că dorm mult mai adânc.
 • Cetoza poate ajuta la tratarea cancerului: Cercetarile timpurii sugereaza ca dieta ceto poate incetini cresterea tumorilor canceroase.

Alte beneficii cunoscute includ pofta diminuată, sănătatea inimii mai bună, creierul mai accentuat, stresul redus și inflamația redusă.

Cuvintele finale

Pentru a pune capăt acestei revizuiri a dietei ceto, am dori să vă spunem că veți avea nevoie de timp pentru a vă pregăti și pentru a vă educa cu privire la dieta ceto și prima săptămână nu va fi prea distractivă. Dar în următoarele săptămâni totul va fi mai ușor. Dacă credeți că aveți nevoie de un supliment pentru a vă susține dieta ceto, luați în considerare KetoDiet deoarece acest produs este fabricat din ingrediente naturale care pot ajuta la stimularea ketoziei și menținerea unor niveluri sănătoase de energie. Doriți să aflați mai multe despre dieta ceto? Faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>