Remediul împotriva ridurilor poate fi găsit chiar acasă

Găsirea celei mai bune soluții pentru riduri poate fi un proces scump. Nu ar fi minunat dacă ai putea să îți bici acasă propriul remediu anti-rid? Ridurile sunt semnele inevitabile ale îmbătrânirii pe care nu le putem evita decât dacă trecem sub cuțit, lasere sau coji chimice, dar ele sunt scumpe și reduc doar aspectul. Natura are un mod de a furniza ceea ce avem nevoie și, atât timp cât știm ce căutăm, putem găsi remediul nostru împotriva ridurilor în dulapurile noastre de bucătărie și baie.

Cauza ridurilor

Când pielea îmbătrânește, își pierde colagenul, care este principala proteină de strângere a pielii responsabilă de crearea unei suprafețe netede. Acest lucru face ca toată lumea să fie sensibilă la liniile fine, la înălțime și lipsit de caracter care apar pe față. Efectele îmbătrânirii asupra stratului dermic sunt semnificative. Nu numai că stratul dermic se subțiază, ci și mai puțin colagen. În timp ce genele joacă un rol în procesul de îmbătrânire, acțiunile pe care le întreprindeți controlează multe dintre viteza și nivelul de deteriorare a proceselor. Deci, încercați următorul remediu natural împotriva ridurilor.

Remediu antirid acasă

Pielea cu aspect tânăr este ceea ce ne dorim mereu. Ridurile, liniile fine, liniile de râs și petele întunecate sunt cele mai mari coșmaruri ale oricărei femei și bărbați. Nu putem fugi de îmbătrânire, dar îl putem amâna. Femeile din 30 de ani cheltuiesc o mică avere pentru tratamente chimice și se întreabă cât de mult va dura crema anti-îmbătrânire pentru a oferi pielii fără riduri. Există un remediu anti-rid care vă poate ajuta să luptați împotriva îmbătrânirii fără a fi necesar să aplicați substanțe chimice pe pielea voastră. Citiți mai departe.

 • Morcovi: Morcovii sunt bogați în vitamina A, care favorizează producția de colagen, păstrând astfel pielea netedă și fără riduri. Pentru aceasta, puteți aplica o pastă de morcov pe față în fiecare zi. Doar fierbeți morcovi și amestecați-l într-o pastă cu puțină miere. Aplică-l pe față, odihnește-ți o jumătate de oră și apoi spală-l. Le puteți mânca și crude.
 • Ouă: albusurile de ouă pot fi remediul natural împotriva ridurilor. Tot ce trebuie să faceți este să bateți câteva albușuri de ou într-un bol și să îl aplicați direct pe piele. Masează-l ușor și lasă-l să stea 15 minute. Apoi spală-l cu apă caldă. Proteinele, vitamina B și E vor vindeca aceste linii fine în mod natural.
 • Ulei de măsline: Uleiul de măsline este un alt remediu natural și eficient împotriva ridurilor. Nu trebuie decât să masajezi câteva picături din acest ulei pe piele înainte de culcare. Acum curățați-l cu un prosop. Te vei trezi la un ten moale și suplu.
 • Suc de lămâie: Acest fruct bogat în vitamina C poate fi o modalitate excelentă de a trata ridurile în mod natural. Doar feliați o lămâie și stoarceți-i sucul în liniile dvs. fine și masați-l peste tot. Proprietățile acide ale lămâii vor ajuta pielea ta să pară mai strălucitoare și vor atenua și ridurile.
 • Banana: Potasiul din banane va hidrata pielea și că antioxidanții pe care îi conține vor preveni sau reduce semnele îmbătrânirii. Cu toate acestea, veți obține un rezultat mult mai bun dacă îl mâncați în loc să-l puneți pe față.

Capsulele Pure Collagen: un alt remediu natural împotriva ridurilor

Pure Collagen de la Proto-col este un alt remediu anti-rid pe care trebuie să-l luați în considerare, deoarece acest produs este fabricat din ingrediente naturale. Pure Collagen este un supliment alimentar care vă oferă o ocazie unică de a crea sănătate din interior cu exterior cu VERISOL® – o formulare naturală de proteine ​​de colagen pur cu o biodisponibilitate excelentă. VERISOL® influențează metabolismul pielii direct din interior și oferă următoarele avantaje:

 • Reducerea liniilor fine și a ridurilor.
 • Piele mai hidratată și elastică.
 • Structura pielii mai sănătoasă.
 • Vindecarea mai rapidă a rănilor.
 • Creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor.
 • Stimularea producției proprii de colagen.

Pentru a afla mai multe despre Pure Collagen și despre cum să îl includeți în dieta dvs. zilnică, accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>