Remediul home remediu pentru eczeme

Oamenii pot gasi eczema lor provocatoare pentru a trata. Dar exista multe optiuni de remediu acasa pentru eczeme care pot reduce mancarimi, pielea crapata si infectii. Atunci când eczeme grevă, roșu, patch-uri scalp invadează pielea-și mâncărime ca nebun. Această afecțiune inflamatorie cronică nu poate fi vindecată și tinde să se aprindă periodic și apoi să dispară. Cu toate acestea, cu remediu foarte simplu pentru acasă pentru eczeme, puteți să vă ușurați simptomele – nu este necesară vizita medicului.

Ce este eczema?

Eczema este o afectiune a pielii care afecteaza aproximativ 30% dintre oamenii din Statele Unite, dintre care majoritatea sunt copii si adolescenti. O persoană cu eczeme va avea în mod obișnuit pete de piele uscată, senzațională de mâncărime, care pot sparge, sângera sau se pot infecta. Până în prezent, comunitatea medicală nu a determinat încă o cauză definitivă a eczemelor. Pentru unii, poate apărea din cauza unei deficiențe nutriționale, în timp ce pentru alții poate apărea mai întâi din cauza unui alergen sau a altui produs iritant. Iată cauzele pe scară largă acceptate de eczeme:

 • Pielea uscată și pielea sensibilă care se fisură.
 • Disfuncție sistemului imunitar.
 • Conditii de mediu.
 • Variația genetică care afectează pielea.
 • Alergii la alimente, produse de frumusețe, detergenți de rufe sau alte alergii chimice.
 • Stres cronic.
 • Schimbări de temperatură.

Acest articol se referă la remedierea acasă pentru eczeme, precum și câteva sfaturi pentru prevenirea eczemei.

Cel mai recomandat remediu pentru eczeme

Nu suntem dermatologi, dar am avut cateva experiente cu eczemele si am gasit un remediu eficace pentru casa pe care dorim sa-l impartasim aici.

 • Fruct de ovaz coloidal.

Fructul de ovăz coloidal este fabricat din ovaz fin măcinat. Ajută la calmarea și înmuierea pielea inflamată. Faza de fulgi de coloidal este adesea disponibilă sub formă de pudră. Adăugați pudra la apă călduță călduță și înmuiați timp de 10 până la 15 minute pentru a ajuta la înmuierea pielea aspra și a mânca mâncărimea. După baie, pielea se usucă și se aplică un strat gros de hidratant hipoalergenic care are un conținut ridicat de ulei.

 • Ulei de cocos.

Uleiul de cocos este extras din carne de nucă de cocos. Poate fi folosit ca un hidratant natural. Abilitatile antibacteriene ale uleiului de nuca de cocos pot reduce bacteriile stafale pe piele, ceea ce ajuta la prevenirea infectiilor. Acest lucru este important pentru persoanele cu eczeme, deoarece plasturele inflamate ale pielii se pot sparge și se scurg, permițând bacteriilor să intre. Atunci când aplicați-o pe piele, alegeți ulei de nucă de cocos virgin sau rece care este prelucrat fără substanțe chimice.

 • Ulei de floarea soarelui.

Uleiul de floarea-soarelui este extras din semințe de floarea-soarelui. Cercetările au arătat că protejează stratul exterior al pielii, care ajută la menținerea umezelii și a bacteriilor. Uleiul de floarea soarelui hidratează și pielea și poate ameliora mâncărimile și inflamația. Uleiul de floarea-soarelui poate fi aplicat, nediluat, direct pe piele, de preferință după baie, în timp ce pielea este încă umedă.

 • Comprese umede și umede.

Aplicarea unei comprese ude și răcoroase micșorează mâncărimea pentru unele persoane cu eczemă. Pentru copiii mici, îmbrăcămintea de îmbrăcăminte de noapte confortabilă poate oferi scutire de mâncărime peste noapte; totuși, în cazul în care eczema a evoluat până la formarea de blistere, o compresă umedă poate crește riscul de infecție și nu ar trebui utilizată.

 • Tratați mintea și corpul.

Unele afecțiuni ale pielii, inclusiv eczemele, au o componentă psihologică. Aceasta este o dinamică denumită psihodermatologie. Cercetătorii au descoperit că hipnoza, meditația atențioasă, relația progresivă a mușchilor, respirația concentrată, terapia comportamentală cognitivă și terapia de vorbire pot oferi nu numai ușurință în timpul unei erupții, ci și accelerarea vindecării și prevenirea viitoarelor erupții.

Încearcă Revitol Eczema Cream

Dacă ceea ce doriți este o soluție puternică pentru eczeme, atunci trebuie să încercați Revitol Eczema Cream! Revitol Eczema Cream este o formulă de îngrijire a pielii care este eficientă în combaterea mâncărimei și a erupțiilor viitoare. Acest produs previne iritarea pielii și previne roșeața. Această formulă de îngrijire a pielii ajută la combaterea semnelor de eczemă. Acesta restabilește starea normală a pielii dvs. și, de asemenea, funcționează bine folosind următoarele ingrediente naturale:

 • Fruct de ovaz coloidal; Ajută la hidratarea și hidratarea pielii. Împiedică inflamarea pielii, oferindu-vă astfel un efect calmant. Acest ingredient elimină mâncărimea și îl face blând astfel încât să poată fi aplicat pe pielea fragilă a copiilor.
 • Făină de ovăz: Are flavonoide care servesc ca un antioxidant care împiedică deteriorarea pielii de către radicalii liberi.
 • Fenoli și saponină: care împrăștie murdăria, mirosul rău și uleiul, lăsând astfel pielea curată. Ajută la echilibrarea pH-ului pielii dvs. ajutând la controlul bacteriilor și infecțiilor.
 • Ceramide: Acest lucru ajută la hidratarea pielii. De asemenea, creează un strat pe piele, care îl protejează de elementele dăunătoare.

Natura blândă a acestor ingrediente naturale este sigură pentru copii și copii, ceea ce este un aspect pe care îl găsim reconfortant. Faceți clic mai jos pentru a afla cum să utilizați Revitol Eczema Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>