Remedii pentru simptomele hipospermiei

Nivelul scăzut al volumului spermei, chiar și după câteva zile de abstinență, este unul dintre cele mai evidente simptome de hipospermie. Această condiție, din fericire, poate fi vindecată. Lichidul semi-lichid secretat de organele de sex masculin în timpul iubirii se numește spermă. Spermele îl folosesc ca mediu pentru a intra în vagin. Reducerea producției de material seminal sau a hipospermiei este condiția unei producții scăzute de material seminal. Hipospermia nu duce întotdeauna la infertilitate severă până când nu este combinată cu un număr scăzut de spermatozoizi. Dacă un bărbat are un număr bun de spermatozoizi și numai o secreție a spermei este o problemă, există mai multe modalități de tratare a simptomelor de hipospermie.

Cauze de hipospermie

Stilul de viață și problemele patologice contribuie la hipospermie. Următoarele sunt cauzele probabile pentru această condiție.

  • Stil de viață nesănătoasă – consumă alcool excesiv și droguri.
  • Vârsta – Volumul de semințe scade odată cu vârsta.
  • Stres și probleme psihologice.
  • Traumatisme sau alte probleme testiculare.
  • Dezechilibru hormonal.
  • Ejacularea retrogradă.
  • Obstrucția canalului ejaculator.
  • Blocări într-o veziculă seminificată.

Simptomele hipospermiei

Cu excepția cazului în care există o altă boală sau anormalitate care determină hipospermie, această modificare a spermei survine adesea fără simptome. Unul dintre cele mai evidente simptome de hipospermie, cu toate acestea, prezența unui volum mai mic de material seminal în timpul ejaculării. Unu până la două lingurițe de material seminal (2 până la 4 mililitri) pe ejaculare este normal. Intensitatea orgasmului poate produce până la 5 mililitri de material seminal. Orice material seminal mai mic de 1,5 mililitri poate fi numit hipospermie.

Impactul simptomelor de hipospermie asupra fertilității

În general, volumul spermei are un efect minim asupra potențialului de fertilizare a spermatozoizilor. Cu toate acestea, determinarea volumului materialului seminal poate ajuta la identificarea etiologiei anormale a materialului seminal prin furnizarea unui parametru măsurabil. Simptomele hipospermiei nu cauzează probleme severe de infertilitate. Cu toate acestea, combinația de hipospermie cu oligozoospermie (număr scăzut de spermatozoizi în materialul seminal) afectează negativ șansa de a concepe în mod natural.

Prevenirea și tratamentul hipospermiei

Stilul de viață sănătos, limitarea consumului de alcool și fumatul sunt benefice pentru prevenirea hipospermiei. De asemenea, este important să aveți o dispoziție bună și să reduceți nivelul stresului și al tulburărilor psihice. Despre tratamentul cu hipospermie, există o serie de pastile și suplimente de dietă care pot crește volumul spermei. Unul dintre cele mai bune suplimente alimentare formulate și concepute pentru a îmbunătăți cantitatea și calitatea materialului seminal este Semenax. Semenax este un supliment natural de înălbire pentru bărbați, care vine sub formă de pilule și constă din plante medicinale, substanțe nutritive și aminoacizi esențiali, care împreună lucrează împreună pentru a nu crește doar încărcătura seminală, ci și pentru a vă face orgasmele mai intense, mai plăcute și incredibil de satisfăcătoare. În plus, vă veți bucura de un control mai bun al orgasmelor. O singură pilulă de Semenax vă va face să vă bucurați de cele mai lungi, cele mai intense și, desigur, cele mai plăcute sesiuni de iubire. Într-un studiu clinic, 63 de participanți cu vârste între 30 și 60 de ani au fost împărțiți în două grupuri. Un grup a primit 4 pilule de volum Semenax pentru spermă, care urmau să fie administrate de două ori pe zi. Celuilalt grup a primit un placebo de aceeași cantitate. Obiectivul principal al acestui studiu a fost de a determina lungimea, precum și intensitatea orgasmului pentru utilizatorii Semenax. Dupa studiu, cercetatorii au descoperit ca un numar mai mare de participanti care au luat Semenax a avut o crestere de 20 la suta sau mai mult in volumul de sperma eliberat in timpul orgasme, comparativ cu cei care au luat un placebo. Dacă doriți să aruncați o privire asupra ingredientelor care alcătuiesc Semenax pentru a fi un puternic volumizator de material seminal, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>