Remedii naturale pentru riduri ale pielii

Procesul natural de îmbătrânire determină pe toată lumea să dezvolte riduri pe piele. Din fericire, remedii naturale pentru riduri ale pielii sunt de asemenea disponibile. Pentru majoritatea ridurilor se dezvoltă între 40 și 50 de ani, deoarece pielea pierde umiditatea și grosimea. Expunerea la soare pare a fi cea mai mare cauză, în special la persoanele cu piele corectă. Ridurile pot fi cauzate în parte și de fumat și de o dietă care nu este echilibrată. Dieta sănătoasă care include o proteină numită colagen poate reduce ridurile și chiar inversa îmbătrânirea. Deci, în loc să luptați împotriva ridurilor cu creme și proceduri medicale scumpe, de ce să nu încercați remedii naturale pentru ridurile pielii?

Remedii simple pentru riduri ale pielii

Trebuie să rămâneți la o dietă sănătoasă pentru a compensa, dacă există, deficiențe nutriționale. Cele mai bune alimente pentru piele includ: fructe de pădure, anghinare, prune, fasole roșie, mere, coji, cireșe, prune negre, fasole neagră și pește gras cu conținut ridicat de acid gras în omega 3. După respectarea unei diete sănătoase, puteți încerca următoarele remedii simple pentru riduri ale pielii.

  • Albușuri de ou.

Albusurile de ou pot fi unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru riduri ale pielii. Tot ce trebuie să faceți este să bateți câteva albușuri de ou într-un bol și să îl aplicați direct pe piele. Masează-l ușor și lasă-l să stea 15 minute. Apoi spală-l cu apă caldă. Proteinele, vitamina B și E îți vor vindeca liniile fine.

  • Ulei de masline.

Uleiul natural de măsline vă poate ajuta pielea să rămână moale și suplă. Masează ușor câteva picături pe față înainte de culcare și clătește cu un prosop moale. Te vei trezi cu o piele cu aspect moale și sănătos. Uleiul de măsline este excelent pentru piele ca hidratant. De asemenea, este plin de acizi grași omega-3 antiinflamatori, care este bun pentru piele.

  • morcovi.

Morcovii sunt bogati in vitamina A care favorizeaza producerea de colagen, mentinand astfel pielea neteda si fara riduri. Pentru aceasta, puteți amesteca niște morcovi cu puțină miere, transformându-le într-un suc. Bea-l. Le puteți mânca și crude.

  • Aloe vera

Aloe vera este bogat în acid malic care îmbunătățește elasticitatea pielii. Tot ce trebuie să faceți este să luați niște gel din concediu și să îl aplicați pe pielea dvs. așa cum este. Așteptați 15 minute sau până se usucă și apoi spălați-l. Ați putea, de asemenea, să amestecați gelul cu puțin ulei de vitamina E și să îl aplicați pe față pentru același efect.

  • Suc de lămâie.

Feliați o lămâie și masați sucul pe liniile fine și ridurile feței. Aciditatea lămâii ajută pielea să pară mai strălucitoare, reducând în același timp aspectul ridurilor. Acidul citric din sucul de lămâie poate acționa ca un exfoliant blând, determinând pielea să arate și să se simtă mai moale și mai moale. Consumul unui pahar cu apă de lămâie în fiecare dimineață vă poate îmbunătăți, de asemenea, sănătatea.

Cum să preveniți ridurile pielii în mod natural

Învățarea despre remedii împotriva ridurilor pielii este importantă, dar dacă puteți preveni sau cel puțin încetinirea aspectului ridurilor, atunci acest lucru va fi mai bine. Următoarele sunt câteva modalități de a preveni ridurile pielii.

  • Renunțați la fumat: nu este niciodată ușor, dar peticele și inhalatoarele de nicotină sunt un loc minunat pentru a începe dacă aveți probleme.
  • Rămâi ascuns: încearcă să bei doi litri de apă pe zi – mai ales după ce faci efort. Dacă nu vă place să beți apă, sporiți-o cu lămâie proaspătă sau creșteți nivelul de hidratare al pielii dvs., consumând apă naturală de nucă de cocos.
  • Evitați expunerea excesivă la soare: protejați-vă pielea de soare, aplicând zilnic protecție solară sau hidratant. Dacă veți fi afară pentru o perioadă lungă de timp: purtați o pălărie, ochelari de soare și o cămașă cu mâneci lungi.
  • Obțineți suficient somn de frumusețe: încercați să dormi în jur de opt ore de somn pe noapte și permiteți-vă corpului să se repare.
  • Reduceți stresul: încercați să vă reduceți volumul de muncă sau să reduceți tot ceea ce vă stresează și vă poate cauza ridurile. Yoga și meditația pot ajuta și ele.

Care sunt ultimele remedii pentru riduri ale pielii?

Ultimul lucru pe care vrem să-l sugerăm este să iei supliment de colagen. S-ar putea să fiți deja pe o dietă sănătoasă, dar adăugarea suplimentului de colagen este încă o idee bună. Un brand în care poți avea încredere 100% este Pure Collagen de la Proto-col. Acest supliment de colagen conține doar ingrediente naturale. Pure Collagen prezintă, de asemenea, VERISOL®, o formulare de peptide de colagen bio I de tip I și III care ajută la îmbunătățirea elasticității și tonusului pielii din interior, reducând aspectul liniilor fine și al ridurilor. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe beneficii oferite de Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>