Remedii casnice pentru vezica hiperactivă

Trăirea cu vezica hiperactivă poate fi stresantă. Din fericire, există câteva remedii casnice grozave pentru vezica hiperactivă care vă pot ajuta să vă ameliorați simptomele. A apărut brusc nevoia de a face pipi viața de zi cu zi în mai multe ocazii? Este nevoia incontrolabilă de a face pipi controlul vieții tale? Dacă da, ai putea avea de-a face cu o afecțiune numită vezică hiperactivă. Vezica hiperactivă afectează 16,6% sau 33 milioane din populația Statelor Unite într-o anumită formă. Dacă doriți să aflați despre remediile casnice pentru vezica hiperactivă, continuați să citiți.

Ce este vezica hiperactivă?

Vezica hiperactivă este un sindrom sau un set de simptome, datorate contracțiilor bruște ale mușchilor din peretele vezicii urinare. Când aveți sindromul vezicii urinare hiperactive, mușchii care controlează funcția vezicii urinare încep să acționeze involuntar. Acest lucru duce adesea la incontinență urinară sau pierderea controlului vezicii urinare. Simptomele vezicii urinare excesive pot diferi de la caz la caz. Simptomele obișnuite ale vezicii hiperactive includ:

  • O nevoie urgentă de a urina.
  • Scurgeri de urină.
  • Excursii frecvente la baie.

Top 5 remedii la domiciliu pentru vezica hiperactivă

Modificările comportamentale sunt cheia pentru tratarea unei vezicii hiperactive. Următoarele sunt cinci remedii la domiciliu pentru vezica hiperactivă care implică modificări de comportament. Ele pot fi foarte eficiente pentru a vă ușura simptomele.

  1. Antrenează vezica urinară: antrenarea vezicii urinare pentru a-ți ține urina poate fi o modalitate de succes de a ajuta vezica hiperactivă. Începeți să încercați să întârziați golirea timp de cinci minute când simțiți nevoia să mergeți. Apoi, lucrați încet până la intervale mai lungi, până când trebuie doar să mergeți la fiecare 3 până la 4 ore.
  2. Exersați exercițiile Kegel: pentru a vă antrena cu succes vezica urinară, trebuie să aveți o podea pelvină puternică. Scopul exercițiilor Kegel este consolidarea mușchilor podelei pelvine. Acest exercițiu implică strângerea și relaxarea mușchiului care ține în urină. Puteți face aceste exerciții oriunde și oricând pe tot parcursul zilei.
  3. Mențineți o greutate sănătoasă: Una dintre cele mai bune metode de a preveni vezica hiperactivă este de a duce o viață în general activă și sănătoasă. Ce inseamna asta? Mențineți o greutate sănătoasă și obțineți activitate fizică regulată, zilnică și exerciții fizice. Limitați consumul de cafeină și alcool și renunțați la fumat.
  4. Lipiți-vă de apă: cafea, alcool, sodă și băuturi dietetice pot crește spasmele și contracțiile care provoacă vezica hiperactivă. Cofeina și alcoolul sunt ambele diuretice, plus că sunt foarte acide, ceea ce irită mucoasa vezicii urinare. Îndulcitorii artificiali pot avea același efect asupra unor femei. Treci și mâncăruri picante și citrice; ambele pot irita vezica.
  5. Verificați-vă medicamentele: Anumite tipuri de medicamente pot agrava vezica hiperactivă, deci consultați medicul pentru a vedea dacă oricare dintre rețetele dumneavoastră are acest efect secundar comun. Dacă o fac, poate doriți să vorbiți despre o soluție alternativă de medicamente.

Este necesar să luați supliment?

Dacă acele remedii la domiciliu pentru vezica hiperactivă nu funcționează optim pentru tine, atunci trebuie să iei un supliment de susținere a vezicii urinare. Flotrol este suplimentul pe care vi-l recomandăm. Flotrol este un supliment natural de susținere a vezicii urinare, care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune suplimente pentru tratarea vezicii hiperactive. După cum a fost raportat, vezica hiperactivă este o problemă pentru majoritatea americanilor. Flotrolul a făcut posibilă vindecarea vezicii sale hiperactive. Flotrolul întărește și întinerește sănătatea urinară prin îmbunătățirea sănătății mușchilor în căile urinare. Acest supliment alimentar conține extracte puternice din două ingrediente naturale semințe de dovleac și germeni de soia. Deoarece sunt alcătuite din substanțe naturale, așa este ușor de digerat de fiecare persoană. De asemenea, înseamnă că nu vor exista efecte secundare. Dacă doriți să știți cum să luați Flotrol corect, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>