Remedii casnice pentru chisturile ovariene

Unele remedii la domiciliu pentru chisturile ovariene pot ajuta femeile să micșoreze dimensiunile chisturilor lor și să amelioreze simptomele. Chisturile ovariene sunt sacuri sau buzunare pline de lichid care se pot dezvolta în interiorul sau pe suprafața unui ovar. În timp ce majoritatea chisturilor ovariene apar în mod normal în timpul ciclului menstrual, chisturile patologice pot fi canceroase. De multe ori, chisturile ovariene dispar singure. Cu toate acestea, dacă provoacă disconfort, există remedii la domiciliu pentru chisturile ovariene care pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la reducerea dimensiunii acestora.

Prezentare generală a chisturilor ovariene

Chisturile ovariene sunt sacuri sau buzunare pline de lichid într-un ovar sau pe suprafața sa. Femeile au două ovare – fiecare despre mărimea și forma unei migdale – pe fiecare parte a uterului. Ouăle (ovulele), care se dezvoltă și se maturizează în ovare, sunt eliberate în cicluri lunare în perioada fertilă. Multe femei au chisturi ovariene la un moment dat. Majoritatea chisturilor ovariene prezintă disconfort mic sau deloc și sunt inofensive. Majoritatea dispare fără tratament în câteva luni. Cu toate acestea, chisturile ovariene – în special cele care s-au rupt – pot provoca simptome grave. Pentru a vă proteja sănătatea, faceți periodic examene pelvine și cunoașteți simptomele care pot semnala o problemă potențial gravă. Majoritatea chisturilor nu provoacă simptome și dispar singuri. Cu toate acestea, un chist ovarian mare poate provoca:

 • Durere pelvină – o durere plictisitoare sau ascuțită în abdomenul inferior de pe partea chistului.
 • Plinătate sau greutate în abdomen.
 • Balonare.

5 remedii la domiciliu pentru chisturi ovariene

Principala cauză a chistului ovarian este dezechilibrul hormonal. Când mergeți la medic, acestea oferă medicamente hormonale care s-ar putea să nu fie bune pentru organism pe termen lung. Din fericire, există mai multe remedii la domiciliu pentru chisturile ovariene. Următoarele remedii la domiciliu au fost încercate și testate de-a lungul timpului că ajută de fapt la dizolvarea chisturilor ovariene în siguranță.

 1. Seminte de in: semințele de in ajută la echilibrarea cantității de estrogen din corpul dvs. și elimină toxinele din organism. Amestecați o lingură de semințe de in măcinate într-un pahar cu apă caldă. Bea-l zilnic pe stomacul gol.
 2. Oțet de cidru de mere: Amestecați o lingură de oțet de cidru de mere și o lingură de melasă cu curea neagră la un pahar cu apă caldă. Bea unul sau doi pahare din această soluție zilnic.
 3. Ghimbir: Această plantă antiinflamatoare ameliorează durerea, crește căldura în organism și induce un flux sănătos în timpul menstruației. Amestecați câteva bucăți de ghimbir, două tulpini de țelină, o jumătate de pahar de suc de mere și câteva felii de ananas într-un storcător. Bea acest lucru o dată pe zi, până la dispariția chisturilor.
 4. Ceaiul de mușețel: Efectul sedativ al ceaiului de mușețel va reduce simptomele chistului ovarian și va ajuta femeile să se relaxeze. Natura caldă a ceaiului va ajuta femeile să regleze perioadele neregulate prin stimularea fluxului de sânge în zona pelvină și uter. Puteți lua două-trei căni de ceai zilnic până când veți obține scutire de la același lucru.
 5. Sfecla sfeclă: Sfecla este unul dintre cele mai bune remedii naturale care pot stimula capacitatea ficatului de a elimina toxinele din sistemul dvs., deoarece are un compus special cunoscut sub numele de betacianină. De asemenea, este format din alcalin care ajută la echilibrarea acidității din organism și ajută la reducerea severității chisturilor ovariene.

Sistemul mai holistic de remedii la domiciliu pentru chisturile ovariene

Remediile casnice pentru chisturile ovariene descrise mai sus sunt deja eficiente, au nevoie doar de timp pentru a vă oferi rezultatele și pentru a vă cere răbdare. Dacă doriți un sistem mai holistic de remedii casnice pentru a vă vindeca rapid chisturile ovariene, atunci îl puteți găsi în Ovarian Cyst Miracle. Ovarian Cyst Miracle este un ebook de 190 de pagini dedicat tuturor femeilor care suferă de chisturi ovariene. Cartea electronică se concentrează pe echilibrarea întregului corp și oferă un sistem holistic pas cu pas pentru a oferi un program natural de vindecare pentru a reduce durerea și disconfortul chisturilor ovariene. Sistemul în trei pași este o soluție „garantată 100%” pentru eradicarea tuturor tipurilor de cisturi care vă pot ajuta să eliminați problema în mod natural în două luni și, de asemenea, să scăpați de durere și disconfort în cel puțin câteva ore. Avantajele sistemului Ovarian Cyst Miracle:

 • Tratament 100% natural, fără reacții adverse.
 • Acest sistem este complet natural pentru a aborda cauza principală a problemei și nu doar simptomele.
 • Acest sistem nu utilizează niciun medicament și, prin urmare, nu produce efecte secundare dăunătoare.
 • Puteți ajusta acest sistem pentru condițiile dvs. unice.

Faceți clic mai jos pentru a descărca Ovarian Cyst Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>