Recenziile privind finasteridul pentru căderea părului

Finasteride, cunoscută și sub numele de Propecia, este o pastilă pentru tratarea căderii părului. Iată recenziile despre finasterid pentru căderea părului. Finasteridul este un medicament care vizează în mod eficient cauza principală a chelie de tip masculin, un hormon numit dihidrotestosteron. A fost inițial formulat ca tratament pentru prostata extinsă. Cercetătorii au observat că, de asemenea, pacienții aflați pe medicament își revin părul. Finasteridul funcționează prin blocarea transformării testosteronului în dihidrotestosteron. Reduce nivelul de dihidrotestosteronă în organism cu aproximativ 70% și poate încetini, opri și chiar inversa parțial pierderea părului la bărbați. Dihidrotestosterona este esențială pentru dezvoltarea masculină în perioada pubertății, dar în general se crede că nu va produce multe beneficii tangibile după pubertate. Iată mai multe despre recenziile de finasterid pentru căderea părului.

Finasteride pentru recenzii privind căderea părului: este aprobat de FDA?

Finasteridul este unul dintre puținele tratamente pentru căderea părului testate clinic, aprobat de FDA și dovedit că funcționează pentru majoritatea bărbaților. Conform majorității recenziilor privind finasteridul pentru căderea părului, 83% dintre bărbații care iau medicamentul au oprit cu succes chelie de model masculin și au păstrat părul pe care îl au deja. Și 65% dintre bărbații care iau finasterid au experimentat chiar și o regăsire vizibilă a părului pierdut pe parcursul a trei luni.

Finasterid pentru recenzii privind căderea părului: doza

În plus față de chelie modelului masculin, medicamentul finasterid tratează hiperplazia benignă de prostată (cunoscută și sub numele de prostată extinsă). Există două doze diferite de finasterid, în funcție de ce se utilizează pentru a trata:

  • 1mg este utilizat în căderea părului;
  • în timp ce 5mg se utilizează în BPH.

Dacă cumpărați medicamente online, este, prin urmare, foarte important să vă asigurați că doza pe care o utilizați este cea potrivită și că utilizați un serviciu în care cazul dvs. este verificat de un medic.

Finasteride pentru recenzii privind căderea părului: cum să-l iei corect

Medicul dumneavoastră va efectua analize de sânge pentru a vă asigura că nu aveți afecțiuni care să vă împiedice să utilizați finasterid în siguranță. Urmați toate indicațiile de pe eticheta dumneavoastră și citiți toate ghidurile medicamentelor sau fișele de instrucțiuni. Utilizați medicamentul exact așa cum a fost indicat. Luați finasteridul cu un pahar complet cu apă. Luați medicamentul în același timp în fiecare zi, cu sau fără mâncare. Folosiți regulat finasteride pentru a obține cele mai multe avantaje. Depozitați medicamentul la temperatura camerei departe de umiditate, căldură și lumină. Păstrați sticla bine închisă când nu folosiți.

Finasteride pentru recenzii privind căderea părului: cât durează să funcționeze?

Finasteride începe să funcționeze imediat pe scalp, dar durează cel puțin 3 luni până când veți vedea orice efecte vizibile. Inițial, unii bărbați vor descoperi că părul le scade mai rapid. Acesta este un semn pozitiv că finasteridul funcționează, întrucât firele de păr mai în vârstă fac loc pentru fire de păr mai noi și mai puternice. După 6 luni, majoritatea bărbaților vor constata că părul lor devine din ce în ce mai gros și mai puternic, iar părul îi scade mai puțin. Este important să luați finasteridul continuu. Ar trebui să măsurați răspunsul finasteridului după un an de utilizare constantă. Majoritatea bărbaților vor constata că finasteridul a ajutat la creșterea părului nou sau a reușit să prevină pierderea părului în continuare.

Ultimul cuvânt pe finasteride

Majoritatea recenziilor despre finasterid pentru căderea părului spun că acest medicament este un mod eficient de a opri căderea părului. Puteți utiliza chiar și finasterid cu o varietate de alte remedii pentru pierderea părului, cum ar fi minoxidilul, șamponul care blochează dihidrotestosteronul și vitaminele pentru păr, cum ar fi biotina. Puteți cumpăra finasteride din farmaciile online. Dar rămâne important să vă consultați cu propriul medic înainte de a utiliza finasteridul sau Propecia pentru prima dată. Medicul dumneavoastră vă va putea evalua cazul și vă va oferi cele mai bune sfaturi, ținând cont de istoricul dumneavoastră medical. Faceți clic mai jos dacă aveți nevoie de informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>