recenzie de proteine ​​din zer: ce ar trebui să cumpere exact?

Suplimentul alimentar, cum ar fi supliment de proteine ​​crede în a aduce un avantaj pentru sănătatea ta. Acest articol prezinta zerul comentarii proteine.

ImpactWheyProtein este o pulbere de proteine ​​care cuprinde o calitate concentrat de proteine ​​din zer premium (80% proteine). Pentru orice butoane de acolo (a se vedea ghidul nostru de începător la suplimente), zer este o formă rapidă digestia de proteine, care este suplimentul ideal pentru post și de pre-antrenament mese face.

Ce este proteina din zer?

Zerul este lichidul rămas după lapte a fost coagulat și încordate. Este un produs secundar din fabricarea brânzei sau cazeină și are mai multe utilizări comerciale. zer dulce este fabricat în cursul producerii tipurilor de cheag de brânză tare cum ar fi Cheddar sau brânza elvețiană. zerul acid (cunoscută și sub numele de zer acru) este un produs secundar produs în timpul producției de tipuri de produse lactate acide, cum ar fi brânza de vaci sau iaurt încordate.

Proteina din zer (derivate din zer) este adesea vândut ca supliment nutritiv. Astfel de suplimente sunt deosebit de populare în sportul de culturism. În Elveția, în cazul în care producția de brânzeturi este o industrie importantă, zer este folosit ca bază pentru băuturi răcoritoare carbogazoase, cum ar fi Rivella și Montino. În Islanda, zer lichid este vândut ca MYSA.

Ce este ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, ImpactWheyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

Revizuirea ImpactWheyProtein

Bună tuturor, am vrut doar să lase o scurtă trecere în revistă despre experienta mea cu acest produs. Am 20 de ani și au fost merg la sala de sport timp de aproximativ 1,5 ani, nu am folosit nici un suplimente, și am mânca bine și exercita greu. Nu m-am atins cu adevărat obiectivele mele și eu sunt în mod constant încercarea de a obține mai mare. ea a fost de 6 săptămâni de când am început să-mi băuturi Impact din zer, beau una inainte si una dupa antrenament meu, în ultimele 4 săptămâni am observat într-adevăr mărimea mea merge în sus și, de asemenea, capacitatea mea de a vă relaxa după este uimitor, eu sunt atât de fericit pentru a găsi ceva care se poate opri după arsuri de gimnastică (Anonim)  

Am băut acest lucru timp de 2 săptămâni, vizitele mele la toaleta pentru un număr de 2 sunt mai des și mult mai ușor, nivelul meu de energie sunt prin acoperiș și a făcut având grijă de copii mult mai ușor (Joni)

Cumpara ImpactWheyProtein

A se vedea, mulți oameni se dovedesc beneficiile ImpactWheyProtein pe corpul lor, așa că este timpul să-l încercați. Trusted loc pentru a cumpăra ImpactWheyProtein original este pe site-ul lor oficial. Faceți clic pe acest link pentru a vă aduce acolo și cumpărături fericit. Acum, acest lucru este cel mai bun moment pentru a cumpăra adevărata ImpactWheyProtein. Puteți merge la site-ul oficial al paginii comanda ImpactWheyProtein făcând clic pe linkurile de aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>