Recenzie Air Snore: un dispozitiv pentru a opri sforăitul

Air Snore este un dispozitiv anti-sforăit care funcționează ținând ușor maxilarul în față pentru a îmbunătăți fluxul de aer în timpul somnului. Iată o recenzie mai completă a Air Snore. Air Snore este un dispozitiv de avansare mandibulară, ceea ce înseamnă că este un dispozitiv bucal care funcționează prin mișcarea maxilarului inferior înainte, prevenind vibrațiile care provoacă sforăitul. Air Snore este comercializat de o companie numită Bauer Nutrition, dar compania care o produce este numită Wolfson Berg Limited cu sediul în Cipru. Compania vinde o mare varietate de produse legate de sănătate și activează de mai bine de 10 ani. Recenzia noastră Air Snore: acesta este un produs pe care te poți încrede și te poți baza.

Recenzie Air Snore: cum funcționează?

Piesa bucală Air Snore funcționează deschizând ușor maxilarul astfel încât calea respiratorie superioară să fie limpede și să poată primi cu ușurință aer. Această metodă vă reduce tendința generală de a sforăi și vă poate ajuta să respirați mai ușor noaptea. Air Snore se potrivește confortabil în gură și poate fi ajustat la orice dimensiune și formă a gurii.

 • Așezați pur și simplu piesa bucală în apă fierbinte timp de 5 până la 10 minute, scoateți din apă și lăsați să se răcească puțin.
 • Apoi, introduceți dispozitivul în gură, mușcați-vă ferm (dar nu prea tare sau puteți deteriora piesa bucală), îndepărtați dispozitivul nou indentat și înmuiați-l în apă cu gheață, astfel încât materialul să se poată întări din nou.
 • După ce devine greu, impresiile dinților dvs. vor rămâne, iar piesa bucală se poate încadra confortabil în gură.

Există o mulțime de alte dispozitive care au fost utilizate, dar există o limită la de câte ori le puteți folosi sau le puteți pregăti pentru utilizare. Cu toate acestea, Air Snore este fabricat cu un plastic alimentar care vă permite să parcurgeți acest proces de nenumărate ori. Îl poți înțelege și îl poți folosi.

Revizuirea Air Snore: beneficiile

Următoarele avantaje ale Air Snore ca dispozitiv anti-sforăit:

 • Poate fi personalizabil pentru a se încadra în gură.
 • Poate fi folosit de câte ori doriți, deoarece este fabricat folosind un plastic alimentar.
 • Poate fi folosit cu dinții lipsiți în multe cazuri.
 • Poate fi utilizat și cu proteze.
 • Funcționează foarte bine pentru respirațiile gurii.
 • Ajută la un somn mai bun.
 • Ajută la creșterea energiei dimineața.
 • Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Potrivire excelentă pentru femeile cărora le este dificil să se potrivească cu guri mari.

Recenzie Air Snore: mai mult decât un dispozitiv anti-sforăit

Da, Air Snore este mai mult decât un dispozitiv anti-sforăit. Compania oferă, de asemenea, picături Air Snore, care sunt folosite pentru a curăța nasurile blocate pentru a ușura respirația ca o abordare alternativă a sforăitului. Picăturile Air Snore sunt formate din ingrediente speciale care au proprietăți liniștitoare și antiseptice care ajută la ameliorarea simptomelor asemănătoare frigului și congestiei nazale. Ingredientele sunt compuse din cinci uleiuri esențiale principale:

 1. Ulei de flori Lavendulaangustifolia.
 2. Ulei de frunze de Eucalyptus globulus.
 3. Ulei de frunze Menthapiperita.
 4. Ulei de semințe de floarea soarelui Helianthus annus.
 5. Leauss Pinussylvestris.

Picăturile Air Snore pot fi aplicate pe piept, gât sau sub nări înainte de somn pentru a ajuta la scăderea congestiei și promovarea somnului sănătos.

În general, revizuirea Air Snore

Air Snore este un bun aparat anti-sforăit. Pe cont propriu, este un produs bun pentru începători – nu are o configurație complicată. Bonusul suplimentar al picăturilor Air Snore îl face special. Folosirea picăturilor vă va face să vă simțiți relaxat, iar trecerea nazală se poate simți mai clară și mai ușor de luat în oxigen. Conform majorității recenziilor Air Snore, mulți utilizatori adoră Air Snore și unicitatea acestuia. Cu siguranță am recomanda acest produs atât pentru începători, cât și pentru orice sforăitori care au mai multă experiență cu dispozitivele anti-sforăit. Air Snore are o garanție de returnare de 60 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, puteți recupera banii. Mulți oameni au folosit în continuare acest produs și au informat toată lumea pentru a obține cel mai bun rezultat. Deci nu ratați această oportunitate. Accesați site-ul oficial pentru a obține o ofertă specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>