Reacții naturale eficiente pentru infecțiile cu drojdie

Drojdie infecție este o boală obișnuită, dar frustrant, care vă poate face să vă simțiți inconfortabil. Dar nu te teme, pentru că există remedii naturale pentru infecțiile cu drojdie. Trei din patru femei vor experimenta cel puțin o infecție de drojdie în timpul vieții. Dacă ați avut unul, știți semnele: mâncărime vaginale severe și iritații însoțite de o descărcare de gură albă și groasă. Uneori s-ar putea să simțiți o senzație de arsură în timpul urinării sau a sexului. Infecțiile cu drojdie cu siguranță nu sunt plăcute, dar în cele mai multe cazuri sunt ușor de tratat.

Drojdia infecțiilor la femei

Drojdie infectii, cauzate de ciuperca numita candida, se spune ca afecteaza pana la trei din patru femei. Multe femei suferă de această tulburare icky, dar și bărbații pot fi afectați de aceasta deoarece infecția poate fi transmisă ca o boală cu transmitere sexuală. Cele mai cunoscute remedii pentru o infecție cu drojdie sunt creme antifungice și supozitoare care se găsesc cu ușurință la cele mai multe magazine de medicamente. Dar, uneori, chiar nu reușesc să funcționeze. Atunci ar trebui să luați în considerare utilizarea remediilor naturale pentru infecțiile cu drojdie!

Cauza infecției cu drojdii

Vaginul conține întotdeauna cantități mici de drojdie. Când sunteți sănătos, această drojdie (tehnic cunoscută sub numele de candida) există în armonie cu sistemul imunitar și cu celelalte microorganisme vaginale normale. Dar când ceva întrerupe acest echilibru, drojdia poate crește rapid, devenind suficient de densă pentru a provoca infecții. Antibioticele sunt unul dintre cei mai obișnuiți vinovați în producerea de infecții cu drojdie, deoarece distrug bacteriile vaginale și, prin urmare, perturbează echilibrul de putere între microorganismele vaginale. Acest echilibru este, de asemenea, afectat de nivelul hormonilor, deci femeile sunt mai predispuse la infecții cu drojdie dacă utilizează contraceptive hormonale, în timpul sarcinii sau chiar înainte de menstruație. Infecțiile cu drojdie sunt, de asemenea, mai frecvente la femeile cu sisteme imune compromise din cauza bolilor precum diabetul, SIDA sau cancerul.

Trei remedii naturale pentru infecțiile cu drojdie

Din fericire, infecțiile cu drojdie, în multe cazuri, pot fi tratate ușor și cu succes la domiciliu cu ingrediente simple din rackul de bucătărie. Iată trei remedii naturale eficiente pentru infecțiile cu drojdie:

  • Usturoi.

Usturoiul este un antifungic cunoscut și un antibiotic. Consumul de usturoi are efect asupra nivelurilor de drojdie din vagin. Ca o alternativă la consumul de usturoi, unele femei au încercat să folosească usturoi intern. Ei resimt scutirea de infecția cu drojdie, prin plasarea într-un vagin peste noapte a unui cățel de usturoi, înțepat cu un șnur. O cremă vaginală care conține usturoi poate fi de asemenea utilizată, au fost găsite eficiente în tratamentul infecției cu drojdie.

  • Ulei de cocos.

Uleiul de cocos are proprietăți antifungice și sa demonstrat că combate drojdia candida albicans. Uleiul de cocos natural organic poate fi aplicat intern sau extern pentru a ușura simptomele. Uleiul de nucă de cocos poate fi de asemenea utilizat ca ulei de purtător pentru uleiuri esențiale antifungice mai puternice, inclusiv ulei de arbore de ceai sau ulei de oregano. Uleiul de cocos este disponibil pentru achiziționarea online. Unele produse pot fi potrivite pentru gătit, mai degrabă decât pentru utilizare pe piele, pentru a compara produsele și mărcile pentru a alege un produs adecvat.

  • Ulei de arbore de ceai.

Uleiul de arbore de ceai a fost mult timp apreciat pentru proprietățile sale antifungice. O analiză a cercetărilor asupra acestui ulei esențial a confirmat capacitatea sa de a ucide o gamă de drojdii și ciuperci. În majoritatea studiilor analizate, uleiul de arbore de ceai a fost testat pe candida albicans, una dintre cele mai frecvente drojdii din infecțiile vaginale. S-au dovedit că supozitoarele vaginale care conțin ulei de arbore de ceai tratează infecțiile fungale vaginale. Unele femei spun că scutirea de la adăugarea uleiului de arbore de ceai diluat la un tampon și introducerea acestuia în vagin peste noapte. Arborele de ceai este un ulei esențial și, ca atare, trebuie amestecat cu un ulei de transport. Oamenii pot folosi 3-5 picături de ulei de arbore de ceai în 1 uncie de ulei de nucă de cocos încălzit pentru a înmuia un tampon. Este important să schimbați periodic tamponul.

Cuvintele finale

Acestea sunt trei remedii naturale pentru infecțiile cu drojdie pe care ar trebui să încercați să le dovediți eficacității! Nu uitați că, atunci când aplicați remedii, trebuie să mâncați și o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de zahăr, cu conținut scăzut de grâu. De asemenea, trebuie să măriți consumul de probiotice consumând alimente cultivate deoarece acestea conțin bacterii bune care vă mențin sănătoase vaginul și tractul gastrointestinal. Exemplele de alimente bune cultivate sunt iaurtul simplu și miso. Alte considerente dietetice includ evitarea tuturor zaharurilor simple, lactatelor (cu excepția celor cultivate), alcoolului, brânzeturilor, fructelor uscate, pepeni, arahide și tuturor alergenilor alimentari suspectați, deoarece toate acestea vor exacerba drojdie. Multe femei au tratat cu succes remedii naturale. Cheia pentru prevenirea și tratarea infecțiilor cu drojdie este să mâncați alimente sănătoase, cu conținut scăzut de zahăr, cu conținut scăzut de cereale și să consumați alimente cultivate. Pentru mai multe informații despre remediile naturale pentru infecțiile cu drojdie, faceți clic pe link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>