Puteți folosi carb blocant pentru dieta ceto

Folosirea blocantei carburilor pentru dieta cetonica are drept scop cresterea grasimilor sanatoase si reducerea consumului de carbohidrati. Blocanții carbohidrați, de asemenea cunoscuți ca blocanți ai amidonului, sunt un tip de supliment alimentar. Ei vin adesea în formă de medicamente pe bază de prescripție medicală / pilule. După cum probabil știți deja, organismul utilizează carbohidrații ca sursă de energie după ce le transformă în glucoză. Organismul le transformă și în grăsimi, iar dieta ceto se bazează pe cetone pentru energie în loc de glucoză.

Cât de utilă este blocarea carburilor pentru dieta ceto

În orice caz, unul dintre fundamentele dietei ceto este menținerea consumului de carbohidrați scăzut. Blocanții carbohidrați sunt fabricați dintr-un compus cunoscut ca inhibitori ai alfa-amilazei și sunt de obicei extrași din fasole albă de rinichi. Cercetările au arătat că acest tip de inhibitor alfa-amilazei poate ajuta la scăderea în greutate sau controlul glicemic. Aceste inhibitori împiedică enzimele să separe carbohidrații complexi, ceea ce înseamnă că aceste carbohidrați intră pe intestin fără a fi absorbiți în sistemul circulator. Cu alte cuvinte, contribuția blocantei carburilor pentru dieta ceto este de a menține o parte din carbohidrații pe care îi consumați. În mod specific, ele par să blocheze oriunde de la 50% până la 65% din enzimele digestive cu carbohidrați. Ca rezultat, aceste carbohidrati nedigerati nu contribuie la calorii sau la cresterea glicemiei. Un studiu a arătat că extractul de fasole roșie a avut un efect pozitiv în reducerea consumului de alimente, creșterea în greutate corporală, depozitele de grăsimi și glicemia (zahăr în sânge). Grupurile de șobolani de laborator au fost hrăniți cu o dietă îmbogățită cu amidon, un grup consumând o dietă fixă ​​care conținea extractul de fasole și grupul martor consumând aceeași dietă fixă, dar fără extract de fasole. În intervalul de câteva luni, creșterea în greutate a fost în mare parte mai mică în grupul experimental decât în ​​grupul de control. În grupul experimental, a existat o reducere semnificativă a conținutului de corp al grăsimii. În al treilea rând, în grupul experimental, consumul de alimente a fost cu aproximativ 90% mai mic decât în ​​grupul care a mancat alimentele fără extract. Într-un experiment asupra ființelor umane, consumul de alimente cu extract de fasole albă de fasole alimentat după un tratament de 2 luni a crescut senzația de plenitudine la subiecții sănătoși supraponderali și obezi.

Blocul carbidic drept pentru dieta ceto

Cel mai bun blocant al carbohidratilor pentru dieta ceto va contine extract de capsicum, extract de fructe de cactus, extract de alge marine maro, extract de par de varza, c afeine si alfafa. Toate aceste ingrediente activează pentru a ajuta la gestionarea greutății, fie prin a ajuta utilizatorul să ardă mai multă grăsime, fie prin reducerea apetitului utilizatorului.

  • Extractul de capsicum derivat din ardei iute este cunoscut pentru a crește rata metabolică a organismului de până la 25 de ori mai mare decât rata normală. Acest lucru accelerează rata la care sunt arse calorii de către organism.
  • Extractul de fructe de cactus funcționează ca un antioxidant și, de asemenea, ajută la prevenirea retenției de apă. Rezultatul final este un corp mai subtire in doar cateva saptamani, deoarece utilizatorul va fi pierdut o cantitate considerabila de greutate a apei.
  • Extractul de alge marine conține un compus cunoscut sub numele de fucoxantină. Acest compus este cunoscut pentru a reduce acumularea de grăsimi care funcționează pentru a reduce greutatea corporală globală pe termen lung.
  • Extractul de par de țărână conține o mulțime de fibre și a fost folosit de ani de zile în tratarea diabetului zaharat și colesterol ridicat. Fibra din acest extract este eficientă în reducerea poftei de mâncare a utilizatorilor și, de asemenea, ajută corpul la defalcarea și excreția grăsimilor.
  • Cofeina este un produs binecunoscut, care ajută la stimularea sistemului nervos central, oferindu-i utilizatorului o energie la fel de necesară.
  • Alfafa – un produs bogat în fibre, care conține puține calorii. Ajută la scăderea colesterolului din organism, reglarea hormonului feminin și accelerarea ratei digestiei.

Ultimele lucruri de luat în considerare

Ca și în cazul oricărui alt supliment care influențează modul în care funcționează corpul dumneavoastră, este important să vă vedeți un medic înainte de a încerca un blocant de carbohidrați. Dacă luați insulină sau o altă formă de medicamente pentru diabet, este deosebit de important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua un blocant de carbohidrați. Utilizarea blocantelor de carbune în combinație cu medicamentele diabetice poate reduce nivelul de zahăr din sânge la niveluri proaste. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre utilizarea blocării carburilor pentru dieta ceto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>