Pure Collagen de la Proto-col: cele mai bune capsule anti-rid

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune capsule antirid, luați în considerare Pure Collagen de la Proto-col! Capsulele Pure Collagen sunt suplimente care formează fundamentul pielii. Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău. Este componenta majoră a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc mai multe părți ale corpului, inclusiv pielea. Colagenul oferă structurii pielii tale. În ultimii ani, suplimentele de colagen au devenit populare. Majoritatea sunt hidrolizate, ceea ce înseamnă că colagenul a fost descompus, ceea ce face mai ușor să vă absorbiți. Suplimentul de colagen poate avea o varietate de beneficii pentru sănătate, în special îmbunătățirea sănătății pielii. Acest articol va discuta despre Pure Collagen de la Proto-col, cele mai bune capsule antirid pe care le puteți găsi astăzi pe piață.

Ceea ce face ca Pure Collagen să fie cele mai bune capsule anti-rid

Capsulele Pure Collagen de la Proto-col conțin VERISOL®, o formulare de colagen de tip I hidrolizat și de tip III. Procesul de hidroliză rupe colagenul în peptide mai mici ceea ce crește biodisponibilitatea acestora.

  • VERISOL® constă din peptide speciale de colagen – componente importante pentru susținerea pielii sănătoase. Administrat oral.
  • VERISOL® influențează metabolismul colagenului pielii direct din interior. Crește umiditatea pielii și întârzie formarea ridurilor.
  • VERISOL® este singura peptidă bioactivă de colagen care a fost supusă testării semnificative și a prezentat rezultate continue fără efecte secundare dăunătoare.

Cum funcționează VERISOL? Peptidele specifice ale VERISOL® sunt recunoscute de celulele fibroblaste din stratul dermic al pielii sub formă de fragmente de colagen precum cele rezultate din activitățile catabolice. Prin urmare, sunt stimulați să-și crească metabolismul colagenului pentru a contrabalansa pretinsa degradare a colagenului în derm. Rezultatul este o producție considerabil mai mare de colagen dermic și matrice extracelulară generală, care înlocuiește ceea ce se pierde prin influențele învechite și de mediu.

Beneficiile Pure Collagen care conțin VERISOL®

Luând capsulele Pure Collagen de la Proto-col care conține VERISOL®, vă puteți transforma pielea în cel puțin patru săptămâni. Studiile clinice au arătat că Pure Collagen poate:

  • Reduceți adâncimea ridurilor.
  • Îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Contrară îmbătrânirea pielii.
  • Sprijiniți hidratarea pielii.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Poate reduce aspectul pielii celulitei.

Un studiu controlat cu placebo la 114 femei cu o vârstă medie de 56 de ani a luat capsule Pure Collagen conținând VERISOL® o dată pe zi timp de 8 săptămâni. Grupul VERISOL® a redus semnificativ adâncimea ridurilor după doar 4 săptămâni și aproape triplă reducerea după 8 săptămâni în comparație cu placebo. Astfel, putem considera cu adevărat Pure Collagen Proto-col ca fiind cele mai bune capsule anti-rid.

Concluzie: capsulele antirid ultime

Da, Proto-col Pure Collagen este capsulele tale antirid. Până astăzi, nu am găsit un supliment de colagen mai bun decât Pure Collagen al Proto-col. Capsulele de colagen pur contin numai ingrediente naturale. Sunt chiar fără gluten și fără lactate. De asemenea, aceste capsule nu conțin lactoză. Suplimentarea cu aceste capsule de colagen pur este un mod sigur și eficient de a sprijini sănătatea pielii și a articulațiilor. Trebuie să luați doar trei capsule Pure Colagen în fiecare zi. Servirea zilnică conține hidrolizat de colagen 1200 mg. Capsulele pot fi înghițite cu lichid sau deschise, astfel încât pulberea de hidrolizat de colagen poate fi presărată pe alimente sau agitată în băuturi. Mai multe informații despre Pure Collagen de la Proto-col pot fi găsite pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>