Proteină din zer pentru îmbunătățirea energiei

Dacă nivelul dvs. de energie scade din cauza stilului dumneavoastră de viață suprasolicitat, vă sugerăm să luați proteine ​​din zer pentru a vă îmbunătăți energia. Alegerile dvs. de alimente și băuturi pot avea un efect mare asupra nivelurilor dvs. de energie pe parcursul zilei. Și nu consumarea de proteine ​​suficiente în timpul zilei poate fi un motiv principal pentru oboseală. Preparatele pe bază de alimente furnizează organismului combustibil pentru a repara și a construi țesuturi. Proteinele necesită mai mult timp decât carbohidrații pentru a se descompune în organism, oferind o sursă de energie mai durabilă. Puteți găsi proteine ​​în carne de pasăre, pește, carne slabă roșie, nuci, lapte, iaurt, ouă, iaurt, brânză și tofu. Ca o alternativă bună, puteți alege să luați un supliment de proteine ​​din zer. Bazându-se pe proteinele din zer pentru îmbunătățirea energiei, nu este deloc o idee proastă.

Motive ar trebui să utilizați proteine ​​din zer pentru energie

Proteina din zer nu este doar combustibilul capetelor musculare mari. Nu ne înșelați dacă beneficiați de antrenamente de bună calitate și de a vă menține o dietă plină de proteine ​​slabe, legume și fructe bogate în fibre și vitamine și carbohidrați de bună calitate și încă nu vedeți rezultatele pe care le doriți , proteinele din zer vă vor ajuta să obțineți rezultate mai bune. Dar asta nu este singurul motiv pentru care proteina din zer ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Există cel puțin șapte beneficii de sănătate oferite de proteinele din zer:

  1. Pierdeți grăsimea și păstrați mușchii.
  2. Creșteți dimensiunea și puterea.
  3. Reduceți foamea.
  4. Combaterea cancerului.
  5. Gestionați stresul.
  6. Îmbunătățirea imunității.
  7. Îmbunătățiți nivelurile de energie.

Cum funcționează proteina din zer pentru a spori nivelul de energie

Proteina din zer este o sursa foarte buna de proteine ​​care, impreuna cu cazeina, sunt principalele proteine ​​din lapte. Are toți aminoacizii esențiali și, prin urmare, scorurile foarte ridicate pentru toate metodele folosite pentru a evalua calitatea proteinelor. Proteina din zer este bogata in aminoacizi leucina care promoveaza sinteza proteinelor. Zerul conține, de asemenea, o doză sănătoasă de cisteină care crește sinteza glutationului antioxidant, un luptător major al radicalilor liberi. O cercetare recentă a constatat că proteina din zer a crescut nivelul de glicogen atât în ​​ficat, cât și în mușchii scheletici ai șobolanilor instruiți în exerciții fizice mai mult decât alte tipuri de proteine. Glicogenul este o sursă de energie crucială pentru a efectua exerciții de intensitate ridicată. Proteina va acționa în continuare ca sursă de energie atunci când există un deficit de carbohidrați și grăsimi – sursele de energie preferate ale organismului. Procesul prin care proteina poate fi descompusa si folosita pentru energie este cunoscut sub numele de gluconeogeneza.

Proteina din zer pentru energie: este reală?

În lumea suplimentelor sportive, pudrele de proteine ​​se situează în rândul culturarilor și sportivilor. Aceste pulberi sunt concepute ca o modalitate ușoară de a crește aportul de proteine ​​pentru a ajuta la repararea și recuperarea musculară. Când vine vorba de furnizarea de energie, suplimentul de proteine ​​din zer este una dintre cele mai bune alegeri și nu puteți merge prost dacă utilizați proteine ​​din zer pentru îmbunătățirea nivelului de energie. Nu toată proteina este creată egală. Zerul este mai bun decât alte forme de proteine. Proteina din zer conține o gamă incredibilă de aminoacizi esențiali, care sunt absorbiți rapid. Numeroase studii arată că proteina din zer poate ajuta la creșterea nivelului de energie, la obținerea de mușchi și la pierderea unor cantități semnificative de grăsime corporală. Cu toate acestea, zerul este mai mult decât proteine. Acesta conține multe alte substanțe nutritive, unele cu efecte biologice puternice. De fapt, proteina din zer este unul dintre cele mai bine studiate suplimente din lume. Dacă vă simțiți lipsa de energie, pur și simplu utilizați proteine ​​din zer pentru a vă energiza energia. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi suplimentul de proteine ​​din zer care este potrivit pentru dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>