Proteină din zer pentru alimentația sportivă

Din creșterea musculară și reparația la un metabolism mai rapid, utilizarea proteinei din zer pentru alimentația sportivă are beneficii variate pentru sănătate. Proteina din zer nu numai că promovează hipertrofia, ci și reduce timpul de recuperare și poate ajuta la ameliorarea durerii musculare după exerciții fizice. Pe termen lung, consumul zilnic de proteine ​​din zer poate spori performanța fizică și vă va aduce mai aproape de obiectivele de fitness.

De ce aveți nevoie de proteine ​​din zer pentru alimentația sportivă?

Oricine îi place să rămână în formă, ar trebui să se implice într-un sport, indiferent dacă merge mersul pe jos, yoga sau înotul. Și proteinele sunt necesare pentru a mări masa și forța musculară. De asemenea, vă ajută să vă umpleți, ceea ce este excelent pentru pierderea în greutate și ajută la menținerea oaselor, mușchilor, părului și pielii sănătoase. Organismul are nevoie de proteine ​​cel mai mult după o sesiune de fitness, pentru a ajuta la creșterea și menținerea fibrelor musculare care se rup în timpul exercițiilor. Proteina din zer este ideala, deoarece este absorbita rapid de organism. Dar proteinele din zer sunt mult mai utile decât pur și simplu vă ajută să obțineți cât mai mult din antrenament. Descoperiți cinci feluri surprinzătoare de zer care vă pot ajuta – în și din sală.

  • Vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Oamenii de stiinta americani au descoperit ca cresterea proteinei in dieta, mentinand in acelasi timp aportul de carbohidrati si reducerea nivelului de grasime, a dus la o “pierdere in greutate semnificativ mai mare” decat in urma altor diete. Proteina din zer poate fi, de asemenea, mai bună la stoparea durerilor de foame decât alte suplimente de proteine. Într-un studiu olandez, acele breakfast-uri îmbogățite cu proteine ​​din zer, se simt mai pline pentru mult mai mult decât cele administrate proteine ​​din soia sau cazeină.

  • Îți mărește imunitatea.

Studiile canadiene au descoperit că proteina din zer poate stimula sistemul imunitar, în timp ce cercetările americane au arătat că pot stimula un anumit tip de celule albe din sânge care protejează organismul de viruși și bacterii.

  • Poate îmbunătăți sănătatea inimii.

Dovezile din Australia arată că proteina din zer poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, ajutând la protejarea vaselor de sânge împotriva daunelor asociate cu rezistența la insulină, reducând la rândul lor riscul bolilor de inimă.

  • Ajută la recuperarea exercițiilor.

Glutationul antioxidant – esențial pentru combaterea radicalilor liberi și protecția celulelor împotriva daunelor – este pierdut în timpul exercițiilor fizice. Dar, atunci când cicliștii au primit suplimente de zer praf în timpul studiilor canadiene, a împiedicat epuizarea nivelurilor lor de glutation, permițându-le să se recupereze mai repede decât cei cărora li sa administrat un placebo.

  • Îți îmbunătățește zâmbetul.

Proteina din zer poate impulsiona chiar și albii tăi perle – conține un compus numit glicomacropeptidă, care ajută la inhibarea creșterii bacteriilor din placă care cauzează descompunerea dentară, precum și legarea la calciu în gură, stimulând remineralizarea dinților. Este timpul să spui brânză, literalmente!

Când ar trebui să luați proteine ​​din zer pentru alimentația sportivă?

După un antrenament este momentul cel mai evident pentru a consuma proteine ​​din zer pentru alimentația sportivă, pentru că atunci când musculatura dumneavoastră are nevoie cel mai mult. Băuturarea zerului amestecat cu apă rece sau lapte în decurs de 30 de minute de la finalizarea sesiunii de antrenament va iniția procesul de recuperare prin inundarea fluxului sanguin cu aminoacizi, care sunt transferați rapid în celulele dumneavoastră musculare unde pot fi asimilați ca țesut muscular nou . Puteți, de asemenea, să luați proteine ​​din zer pentru alimentația sportivă în alte momente: amestecați o bucată de aromă preferată cu un ou și o banană pentru un mic dejun bogat în proteine ​​sau clătite pentru desert, de exemplu. Este deosebit de util să trebuiască să te amesteci cu apă când ești afară și nu ai timp să mănânci o masă bogată în proteine.

Alegerea celui mai bun supliment de proteine ​​din zer

Când vine vorba de alegerea proteinei din zer pentru alimentația sportivă potrivită pentru dvs., există două lucruri pe care trebuie să le țineți cont: bugetul și calitatea. Evident, cu cât produsul este mai pur și mai înalt, cu atât este mai mare prețul – de aceea izolarea proteinei din zer este cea mai scumpă formă de proteină din zer. Dar obțineți ceea ce plătiți, proteina din zer pur este literalmente zero grăsime, carbohidrați zero și lactoză zero. Este proteina de cea mai bună calitate și vă va oferi cele mai multe proteine ​​pe porție cu cea mai mică cantitate de calorii. Deci, dacă aveți banii cheltuiți, nu ezitați să cumpărați suplimentele de cea mai bună calitate. Puteți să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi suplimente sportive de înaltă calitate pe care să le cumpărați și să le faceți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>