Produse nutriționale sportive pentru a îmbunătăți performanța atletului

Produsele de nutriție sportivă se bucură de un grad ridicat de loialitate. Dacă utilizatorii unui produs simt că pot detecta o diferență pozitivă în performanță – aceștia vor rămâne cu ei. În comparație cu un supliment care ar putea îmbunătăți sănătatea inimii în decurs de un deceniu, produsele de nutriție sportivă sunt judecate de sportivi dacă oferă beneficii pe parcursul săptămânilor sau zilelor.

Tipuri de produse de nutriție sportivă

În general, există trei categorii de bază ale produselor de nutriție sportivă. Sunt:

 • Băuturi sportive.

o pre-amestecat. Descriere: Re-hidratare sau băutură de înlocuire a combustibilului, fie pentru energie instantanee, fie pentru alimentarea înainte de exercițiu, fie pentru recuperarea post-efort. Note: Soluție portabilă pentru pungi de mâncare, utilizare în desfășurarea evenimentelor sau purtarea unei biciclete. o formă de praf Descriere: Versiunea pulverizată a soiurilor pre-amestecate pe care le faceți cu apă. Note: Soluție mai ieftină pentru utilizatorii cu volum mai mare, ideală pentru amestecarea la domiciliu înainte de o alergare sau alt exercițiu.

 • Geluri de energie.

Descriere: jeleu sub formă de sirop și dulce, furnizat într-un plic mic și portabil. Observații: Trebuie să fie consumată întotdeauna cu aproximativ 250ml (8.5oz) de apă pentru o concentrație corectă înainte de a vă antrena.

 • Batoane energizante.

Descriere: Bare de mestecat si pot fi folosite inainte, dupa sau in timpul exercitiilor. Note: Poate fi formulat pentru eliberare rapidă, lentă sau o combinație de necesități energetice. Versiunile de recuperare conțin adesea proteine ​​pentru reparare.

Produse nutriționale pentru sport – ce este potrivit pentru dvs.?

Cu mii de produse nutriționale sportive, cum ar fi băuturi, geluri, pulberi și baruri de pe piață, de unde știm ce să alegem? Iată câteva sfaturi utile pentru a găsi produsul potrivit pentru dvs.

 • Care este obiectivul dvs.?

Primul pas în alegerea produsului potrivit pentru dvs. este să recunoașteți modul în care trebuie să vă sprijiniți dieta echilibrată pentru a vă atinge obiectivele de formare dorite.

 • Ingrediente cheie.

Dacă alegeți să vă cheltuiți banii câștigați din greu pe alimentele sportive, asigurați-vă că investiți în ceva care funcționează. Carbohidrații și proteinele sunt ingredientele cheie care se găsesc în alimentele sportive, care pot oferi cel mai mare randament fizic prin furnizarea corpului dvs. cu combustibilul necesar pentru energie și pentru susținerea reconstrucției musculare. Aveți grijă la cantitatea fiecărui pachet.

 • Compara produsele.

Informațiile nutriționale se bazează pe o singură porție, așa că dacă mănânci dublu de servire, dublezi energia și nutrienții. Atunci când se compară valoarea nutritivă între 2 sau mai multe produse, consultați coloana de 100 g / ml.

 • reputate.

Asigurați-vă că alegeți alimente sportive de la companii de renume care au investit în calitatea și siguranța produselor. Aveți grijă la sigla sport informată pe ambalaj, care demonstrează că produsul a fost testat pentru substanțe interzise.

Având în vedere BlackWolfWorkout

Puteți să vă experimentați cu produse proprii de nutriție sportivă, astfel încât să le puteți personaliza în funcție de gusturile dvs. și de nevoile nutriționale exacte. Cu toate acestea, există o mare șansă ca produsele pe care le faceți să nu aibă control asupra calității ingredientelor folosite. Alegerea cea mai rațională este cu siguranță folosirea produselor de nutriție sportive produse în masă. Cu toate acestea, nu toate aceste produse vă pot duce la cele mai bune performanțe sportive. Cu toate acestea, BlackWolfWorkout este o excepție. Antrenamentul BlackWolf este un supliment sport nou, dezvoltat pentru a beneficia atât de planul de dezvoltare a mușchilor, cât și de cel al bărbaților. Ambele pachete sunt foarte asemănătoare în ingrediente, dar sunt artizanale pentru a beneficia atât chimisturile organismelor pentru bărbați, cât și pentru femei. BlackWolfWorkout oferă trei pachete de suplimente pentru ambele sexe, asigurând organismului valoarea nutritivă, vitaminele și mineralele pe care ar trebui să le aibă pentru câștigul și performanța musculară rapidă și eficientă. Dar acestea pot fi achiziționate separat. Cu pre-antrenament, intra-antrenament și formule post-antrenament, BlackWolfWorkout pare să fie un pachet suplimentar de fitness foarte atractiv.

 • Formula crește capacitățile de absorbție a nutrienților în organism, ceea ce duce la câștiguri mai bune și mai multă forță pentru a avea o performanță mai bună.
 • Mențineți sistemul nervos sănătos pentru reacții rapide și reflexe mai rapide atunci când faceți exerciții.
 • Îți mărește funcțiile de țesut muscular, făcând mai ușor să faci ascensoare și să storci acele repetări suplimentare pe care n-ai avut capacitatea de a obține.
 • Pentru a crește câștigurile, BlackWolfWorkout mărește, de asemenea, funcția de sinteză a proteinelor în organism, oferindu-i un metabolism mai mare de creștere a masei musculare și scăderea țesutului gras.
 • Pentru ca organismul să rețină nivelurile de creatină, BlackWolfWorkout mărește nivelurile de monohidrat după o singură scoopă.

Deci ce mai aștepți? Vizitați site-ul oficial chiar acum pentru a obține autenticul BlackWolfWorkout care vă va îmbunătăți obiectivul sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>