Prevenirea și tratamentul celulitei

Un stil de viață sănătos este cel mai bun mod de prevenire a celulitei. Mâncarea sănătoasă, împreună cu exercițiile fizice obișnuite, este garantat să te facă să arăți mereu bine. Celulita este o afecțiune care se caracterizează printr-o apariție a pielii, înfundarea sau „coaja de portocală” a pielii. Celulita afectează de obicei fesele și coapsele, dar poate apărea și în alte zone. Între 80 și 90 la sută dintre femei vor experimenta probabil celulită. O dietă săracă în grăsimi, renunțarea la fumat și un stil de viață activ pot fi cele mai bune metode de prevenire a celulitei.

Ce provoacă celulita?

Celulita este cauzată de acumularea de grăsime sub piele. Unele femei sunt mai predispuse la asta decât altele. Cantitatea de celulită pe care o aveți și cât de sesizabilă se poate baza pe genele, procentul de grăsime corporală și vârsta. Grosimea pielii tale afectează, de asemenea, aspectul celulitei. Oameni de toate tipurile și greutățile corpului pot obține celulită. Distribuția grăsimii la femei este mai vizibilă decât la bărbați. Fibrele de colagen dintre piele și mușchi separă grăsimea de bază în mai multe buzunare. Celulita poate deveni mai vizibilă pe măsură ce îmbătrânești, iar pielea ta devine mai subțire și pierde elasticitatea. Acest lucru expune țesuturile conjunctive umplute dedesubt. Celulita poate fi cauzată de:

 • hormoni.
 • Dieta slaba.
 • Un stil de viață nesănătos.
 • Toxine acumulate.
 • Genetica.
 • Creștere în greutate.
 • Inactivitatea.
 • Sarcina.

Citiți mai departe pentru a afla despre prevenirea celulitei.

Prevenirea celulitei: cele mai bune metode de prevenire a celulitei

Există lucruri pe care le puteți face acasă pentru a preveni celulita:

 • Exercițiu.

Antrenamentul cardio și rezistența vor micsora celulele grase și vor tonifica fibrele musculare, ceea ce duce la reducerea celulitei.

 • Dieta sanatoasa.

Prevenirea celulitei este doar unul dintre beneficiile consumului sănătos. Mâncarea sănătoasă este garantată pentru a te face să pari și să te simți mai bine. Celulita nu apare este doar un efect secundar fericit. Așa că urmează o dietă plină de legume și verzi cu frunze și limitează sau evită consumul de alimente procesate, alcool și zahăr.

 • Bea multa apa.

Apa este esențială pentru prevenirea celulitei, deoarece acționează ca un demachiant natural și ajută la eliminarea toxinelor din corp. La fel de bine, pielea hidratată este în mod natural mai fermă și mai plină; pielea deshidratată arată ca fructe deshidratate; uscat și zdruncinat! A bea multă apă este un mod atât de ușor și ieftin de a asigura prevenirea celulitei, precum și de a beneficia destul de mult în fiecare parte a corpului tău, așa că nu vei fi prost să nu o faci.

 • Masaj limfatic.

Masajul limfatic regulat poate curăța și împiedica acumularea suplimentară de grăsimi și deșeuri depozitate. Dacă un profesionist efectuează din când în când un masaj de scurgere limfatică va face minuni nu numai pentru pielea ta, ci și pentru sănătatea ta generală. Îți poți face propriul masaj limfatic acasă. Concentrându-vă exclusiv pe zonele cu probleme, în jurul coapselor și măgurilor și folosind o cremă anticelulitică cu oricare dintre aloe vera, motive de cafea, scorțișoară și alte ingrediente eficiente anticelulitice, masează în mișcări circulare cu o presiune blândă. Masează 15 minute, de cel puțin 4 ori pe săptămână.

Tratamentul celulitei

Dacă celulita a apărut deja, ce ar trebui să faci? Ei bine, modalitățile de prevenire a celulitei pot fi de asemenea modalități eficiente de a trata celulita. Nu există nicio diferență semnificativă. Tratamentul cu celulită include, de asemenea, exerciții fizice regulate, o alimentație sănătoasă, bea multă apă și masaj. În special pentru a face masajul, puteți folosi cremă de înaltă calitate, precum Dermology Cellulite Cream. Dermology Cellulite Cream a conținut diverse ingrediente naturale anticelulitice, cum ar fi cofeina, ghimbirul, rădăcina de lichior, aloe vera și scorțișoara. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru informații mai detaliate despre Dermology Cellulite Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>