Prevenirea prostata naturala Top trebuie sa cumpere pentru rezultate rapide

Există vreo prevenire de prostată naturale puteți alege? Vă vom arăta unele cele mai bune tratamente naturale pentru a face și să cumpere.

Nu poți face nimic cu privire la anumiți factori de risc, cum ar fi susceptibilitate genetica si varsta inaintata. Cu toate acestea, puteți modifica stilul de viata pentru a reduce dramatic riscul de cancer de prostata.

Luând suplimente nutritive este o strategie ușor și natural pentru scăderea riscului de cancer de prostata. Cercetarile recente au descoperit o varietate de suplimente nutritive care pot fi eficiente. Deci, să vorbim despre cele mai bune alimente si suplimente pentru a preveni cancerul de prostata.

Suplimente nutritive pentru a reduce riscul de cancer de prostata

Următoarele suplimente au fost studiate pe perioade mai lungi. În aceste tipuri de studii, cercetatorii uita-te la un grup de oameni a lungul timpului. Ei văd care dintre ele dezvolta cancer de prostata și să încerce să dau seama dacă cei care nu au dezvoltat cancer de prostata au avut aportul de mai mare de anumite alimente sau suplimente.

Dintre toate suplimentele nutritive concepute pentru a întineri corpul și mintea, cele enumerate mai jos arată cea mai mare promisiune pentru reducerea riscului de cancer de prostata.

Ele sunt, cum ar fi vitamina D, care poate reduce, de asemenea, riscul pentru multe forme de cancer, bor, care normalizează Regulamentul de calciu, zinc, fara acid folic, aproximativ 15 mg. Este tot ce ai nevoie, si seleniu, la aproximativ 200 micrograme pe zi, este foarte recomandat.

Vitamina E

Funcții de vitamina E ca un antioxidant puternic, solubil în grăsime în celule și țesuturi noastre. Antioxidantii neutralizeaza efectele radicalilor liberi, specii foarte reactive, care oxidează ADN, proteine ​​și lipide în interiorul celulelor noastre, ar putea provoca daune și contribuie la boli. În special, deteriorarea ADN-ului oxidativ poate provoca mutații și, prin urmare, crește riscul de anumite tipuri de cancer, inclusiv cancerul de prostata.

Ceai verde

În loc de cafea, optând pentru o ceașcă de ceai verde în dimineața poate stimula o sănătate și de a contribui la un flux mai sănătos. Cercetările de laborator sugereaza ca verde catehism de ceai poate inhiba creșterea celulelor canceroase. Într-un studiu clinic, sa demonstrat că aceste catechine au fost de 90% mai eficienta in prevenirea cancerului de prostata la barbatii cu leziunile pre-maligne. La un pahar de 200 mg de ceai verde, de trei ori pe zi, ofera acest beneficiu, și este o completare ușor de zi oricine.

Saw Palmetto

Saw Palmetto arată a avea un efect anti-inflamator asupra prostatei. Cel puțin un studiu a arătat și mai mare activitate anti-inflamator, când a văzut Palmetto este combinat cu licopen și seleniu.

Vitamina D

Ca New England Journal of Medicine a clarificat, cancerul rezulta din acumularea de mutatii in gene care reglementeaza proliferarea celulară. Cu alte cuvinte, cancerul este cauzat în principal de mutatii genetice care au loc pe durata de viata. Impactul fascinant al vitaminei D este că protejează împotriva cancerului, permițându-ne să-și recapete controlul asupra genelor care reglează proliferarea celulară. Vitamina D afecteaza cel putin 200 genes.26 umane aceste gene sunt responsabile pentru reglementarea mod esențial aspecte importante ale celulelor: proliferarea lor, diferențierea și apoptoza.

supliment recomandat

Spre deosebire de medicamentele prescrise, ProstatePlus este proiectat pentru a ajuta in mod natural corpul sa lupte impotriva si ameliora simptomele cauzate de o prostata nesănătoasă pe termen lung. Această combinație de extracte din plante ajuta la inflamatia lupta si imbunatateste starea generala de sanatate a prostatei. În general, ProstatePlus este un produs de prim pentru a imbunatati sanatatea prostatei. Cu acest supliment, puteți atenua în cele din urmă riscul de cancer, experienta de relief optimă, și se bucură de o calitate mai bună a vieții. Pentru a comanda și pentru a începe, trebuie doar să vizitați site-ul de brand.

În cazul în care pentru a cumpăra

Acum cumpăra ProstatePlus n numai site-ul oficial. Puteți găsi link-ul de aici pentru a vizita magazinul lor de web oficiale. Acest lucru este asigurându-vă pentru a obține ProstatePlus reală cu înaltă calitate și garanție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>