Prevenirea hemoroizilor: sfaturi simple

Hemoroizii pot fi dureroși și mâncărimi și pot provoca sângerări. Dar există sfaturi de prevenire a hemoroizilor care trebuie urmate, astfel încât să puteți evita simptomele iritante. Hemoroizii sunt vene varicoase în jurul exteriorului anusului sau în rectul inferior. Toată lumea are țesut hemoroidal în această zonă care este alcătuit din vasele de sânge, țesutul conjunctiv și unele mușchi. Aceste țesuturi hemoroidale nu se întăresc întotdeauna, dar, pe măsură ce îmbătrânim, acest fenomen devine mai frecvent – provocând ceea ce numim hemoroizi, de asemenea cunoscuți și ca grămezi. Hemoroizii pot fi dureroși și deosebit de deranjenți dacă sunt recurenți. Dacă aveți hemoroizi, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni de tratament. Cu toate acestea, prevenirea hemoroizilor este mult mai bună decât orice opțiune de tratament. Prevenirea hemoroizilor vă ajută să evitați problema în primul rând.

Cauzele hemoroizilor

Există mai multe condiții și obiceiuri considerate a cauza hemoroizi, inclusiv:

 • Constipatie cronică sau diaree.
 • Împingerea prea tare în timpul mișcărilor intestinale.
 • Așezați-vă pe toaletă o perioadă lungă de timp.

Strenarea, constipatia si sederea prelungita pot afecta fluxul de sange in zona, cauzand acumularea sangelui in interiorul vaselor, ceea ce duce la hemoroizi. Factorii care vă ridică riscul de apariție a hemoroizilor includ:

 • Lipsa de fibre în dieta.
 • Obezitatea: excesul de greutate poate pune presiune asupra țesutului hemorroid.
 • Îmbătrânire: Odată ce îmbătrânim, țesutul conjunctiv din rect și anus devine mai slab, potențial rezultând în hemoroizi înfundați.
 • Sarcina: Pe masura ce fatul creste si pune presiune asupra abdomenului, venele din rect si anus pot deveni mai mari. Problema, de obicei, dispare după naștere.

Moduri simple de prevenire a hemoroizilor

Iată câteva modalități simple, dar eficiente de prevenire a hemoroizilor:

 • Încercați să mențineți scaunul moale și regulat: Asigurați-vă că obțineți suficientă fibră în dieta dvs., aproximativ 30 de grame pe zi, consumând fructe, legume și cereale integrale. Un supliment de fibre vă poate ajuta să atingeți obiectivul fibrei.
 • Consumați suficientă apă: această strategie de prevenire a hemoroizilor este simplă și ieftină, totuși atât de puțini dintre noi o fac de fapt. Împreună cu o dietă sănătoasă plină de fibre, hidratarea adecvată din apă este cheia pentru a avea mișcări sănătoase ale intestinului.
 • Exercițiu regulat pentru a preveni constipația: Exercițiul ajută la menținerea obișnuită a colonului. Starea activă reduce timpul petrecut în timpul ședinței și presiunea asupra venelor din rectul inferior. Yoga, înotul și mersul pe jos sunt exemple de exerciții bune de prevenire a hemoroizilor.
 • Mențineți bunele obiceiuri de toaletă: nu vă lăsați prea mult timp pe toaletă. Cu cât mai mult timp petreceți pe toaletă, cu atât va fi mai probabil să vă deplasați pentru mișcări intestinale. De asemenea, poziția așezată pune un plus de stres asupra vaselor de sânge anale. Ambii acești factori măresc riscul de hemoroizi.
 • Nu întârziați mișcările intestinului. Du-te la toaletă când simți nevoia. Dacă întârziați folosirea toaletei, scaunul dvs. poate deveni tare și uscat în intestin, ceea ce face mai greu să treci. Dacă vă tulpinați să treci scaunul, riscul de apariție a hemoroizilor crește.

Ce se întâmplă dacă ați suferit deja de hemoroizi?

Prevenirea hemoroizilor este utilă pentru a vă ajuta să evitați hemoroizii și simptomele acestora. Dar dacă ați suferit deja de hemoroizi, atunci aveți nevoie de tratament. Iar cel mai bun tratament pentru hemoroizii pe care îl știm este Venapro. Venapro vine ca o cremă care este tratamentul efectiv cu hemoroizi. Tratamentul cu Venapro este destul de simplu. Utilizați doar crema când și după cum este necesar pentru a vindeca hemoroidul mărit. În funcție de severitatea afecțiunii, majoritatea persoanelor care suferă de hemoroizi se pot aștepta la îmbunătățiri în doar 7 zile. Mulți oameni chiar experimentează o ușurare în 24 de ore sau mai puțin. Venapro este o alegere excelentă, deoarece este nu numai eficientă, dar și naturală și sigură. Venapro va vindeca hemoroizii usoare pana la moderate (si uneori chiar severe) rapid si costa mult mai putin decat medicamentele pe baza de prescriptie medicala. Pentru a afla mai multe informații despre Venapro, inclusiv cum să utilizați această cremă, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>