Prevenirea eczemei: cele mai bune sfaturi

Unele terapii pot oferi o ușurare reală pentru oricine trăiește cu eczeme. Dar prevenirea eczemei ​​este mai bună deoarece evită problemele în primul rând. Pentru prima dată în decenii, sunt disponibile noi medicamente și terapii care pot oferi o ușurare reală pentru oricine trăiește cu eczeme. Pentru mulți, acesta este un moment de speranță fără precedent. Dar dacă ar exista o modalitate de a preveni apariția primului flare, de a opri eczema de la început? Prevenirea eczemei ​​este ceea ce veți învăța în acest articol.

Eczemă

Eczemă este o afecțiune care provoacă inflamarea, iritarea și, de obicei, mâncărimea pielii. Se pare ca o eruptie cutanata. Se poate manifesta in numeroase locuri din corpul tau, mai ales pe maini, picioare sau fata. Deși cauzele exacte sunt necunoscute, unii cercetători cred că poate fi ereditară, pot proveni de la alergii și chiar de la substanțe din mediul înconjurător care pot intra în piele, determinând eczemă să se aprindă, este o față dureroasă. Eczema nu poate fi transmisă de la persoană la persoană, așa că dacă o aveți sau cunoașteți pe cineva care nu are nevoie să vă faceți griji că se răspândește la altcineva. Exista diverse tratamente disponibile pentru eczeme. Dar astăzi vă vom spune despre prevenirea eczemelor.

Prevenirea eczemei: pașii de luat

Iată câteva etape pe care trebuie să le luați pentru a ajuta la prevenirea eczemelor:

 • Stabiliți o rutină de îngrijire a pielii și urmați recomandările medicului pentru menținerea sănătății pielii.
 • Purtați mănuși pentru locuri de muncă în care trebuie să vă puneți mâinile în apă. Purtați mănuși de bumbac sub mănuși de plastic pentru a absorbi transpirația și purtați mănuși în exterior, în special în timpul lunilor de iarnă.
 • Folosiți săpun ușor pentru baie sau duș, și spălați-vă pielea în loc să frecați. Aplicați o cremă sau un unguent hidratant imediat după uscarea pielii pentru a ajuta la etanșarea umezelii. Reaplicați cremă sau unguent de două până la trei ori pe zi.
 • Luați băi sau dușuri cu căldură (călduță) în loc de temperatura apei calde.
 • Bea cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi. Apa vă ajută să vă păstrați pielea umedă.
 • Încercați să evitați să deveniți prea cald și transpirat.
 • Purtați haine libere din bumbac și alte materiale naturale. Spălați haine noi înainte de a le purta. Evitați lâna.
 • Evitați schimbările bruște de temperatură și umiditate.
 • Învață să recunoști stresul în viața ta și cum să o gestionezi. Exercițiile aerobice regulate, hobby-urile și tehnicile de gestionare a stresului, cum ar fi meditația sau yoga, ar putea ajuta.
 • Limitați expunerea la iritanții și alergenii cunoscuți.
 • Evitați zgârierea sau frecarea zonei mâncărime a pielii.

Tratamentul eczemelor

Prevenirea eczemei ​​este un lucru mai bun decât orice remediu. Cu toate acestea, dacă suferiți deja de eczeme, nu vă simțiți vinovați. Trebuie doar să obțineți tratamentul potrivit. Unii medici spun că nu există nici un remediu pentru eczeme, dar există de fapt lucruri care vă pot ajuta să obțineți rif de eczeme. Iată ce recomandăm.

 • Băile ajuta: Doctorii obișnuiau să spună pacienților cu eczemă să nu se îmbăieze frecvent. Dar acum mulți cred că una sau două băi sau dușuri pe zi pot fi foarte utile.
 • Reduceți temperatura: Rotiți în apă călduță; este mai puțin uscat decât apa fierbinte.
 • Luați 10: Este important să rămâneți în apă timp de cel puțin 10-20 de minute, suficient de lungi pentru ca pielea să se absoarbă în apă. Veți ști că ați fost suficient de lungi când pielea începe să se înțepene și să se încrețe. Celulele dvs. de piele absoarbe de fapt apa prin membranele lor și devin hidratate.
 • Vindecă-te cu Revitol Eczema Cream: Dacă pielea ta este într-adevăr inflamată și mâncărime, Revitol Eczema Cream cu ingrediente naturale poate ajuta la calma mancarime. De asemenea, poate diminua roșeața. Revitol Eczema Cream previne chiar iritarea pielii, astfel încât să puteți utiliza acest produs nu numai ca tratament, ci și ca o prevenire a eczemelor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre prevenirea eczemelor, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>