Premature ejaculatie oorzaken en de beste behandeling?

Wat zijn de oorzaken vroegtijdige zaadlozing? Ontdek hoe u naar de voortijdige ejaculatie oorzaken te genezen met een effectieve crème oplossing.

Veel mannen die lijden aan de aandoening zou graag willen weten waarom ze niet lang genoeg voor hen (of hun partner) genieten van seks.

Als een paar en seksuoloog in de particuliere praktijk, ben ik vaak verbaasd over hoeveel mannen en koppels komen om mij te zien proberen om voortijdige ejaculatie te lossen. Veel mannen last van schaamte en verlegenheid over het gevoel dat ze te snel ejaculeren, waardoor ze angst over seks en hun prestaties.

premature ejaculatie

Premature ejaculatie gebeurt kort voor of na de penetratie, maar er is geen exacte tijdslimiet die het definieert. Afhankelijk van de verschillende plaatsen en culturen, betekent dit meestal een looptijd van minder dan twee minuten.

Om te gaan met het probleem, is het cruciaal om de oorzaken van vroegtijdige zaadlozing te begrijpen. Deze oorzaken kunnen zijn overmatige opwinding, angst voor problemen met de prestaties en andere vormen van angst. Het kan ook fysische oorzaken zoals acute overgevoeligheid van het zenuwstelsel.

Wat zijn de oorzaken vroegtijdige zaadlozing?

Hoewel er geen universele definitie ejaculatie wordt meestal beschouwd prematuur indien zij binnen 2 minuten geslachtsgemeenschap of de mens geen controle over de ejaculatie.

Stress, prestatie-gerelateerde angst en andere gerelateerde onderwerpen kunnen voortijdige ejaculatie veroorzaken. Het kan ook worden veroorzaakt door overgevoeligheid van de huid van de penis (in dat geval kan verdovende crèmes te helpen).

Sommige artsen zijn van mening dat vroege seksuele ervaringen een patroon dat moeilijk kan zijn om later te veranderen in het leven, zoals situaties waarin je kan hebben haastte zich naar een climax bereiken om te voorkomen dat ontdekt, schuldig gevoelens die je de neiging te verhogen door te haasten kan vaststellen seksuele ontmoetingen, en andere factoren.

Beste behandeling te kiezen

We raden Enlast crème als de beste en meest effectieve behandeling. Enlast maakt gebruik van de FDA goedgekeurde ingrediënten aangetoond dat het veilig voor menselijk gebruik en effectief in het helpen om voortijdige ejaculatie te voorkomen. Dit alles in een handige crème is eenvoudig aan te brengen en veilig te gebruiken met condooms.

Voordelen van Enlast

Het wordt gebruikt voor het verminderen overgevoeligheid voorafgaand aan geslachtsgemeenschap. Het helpt ook tijdelijk vertragen het begin van de ejaculatie. Deze crème kan de tijd die u voor het laatst vóór ejaculeren verlengen. Natuurlijk, Enlast is zeer veilig en effectief met condooms.

Waar te kopen

Nu moet je weten waar te Enlast kopen. Enlast kan alleen beschikbaar op de officiële website van Enlast. De manier om er te komen is door het vinden van de banner om te kopen op deze website. Klik op de banner koppeling en krijgen in hun officiële website op dit moment. Meer informatie, ontvang de banner koppeling te klikken. 

premature ejaculation