Prematur ejakulasjon årsaker og beste behandling?

Hva forårsaker for tidlig utløsning? Finn hvordan å kurere tidlig utløsning årsaker med en effektiv krem ​​løsning.

Mange menn lider av tilstanden vil gjerne vite hvorfor de ikke vare lenge nok for dem (eller deres partner) for å nyte sex.

Som et par og sex terapeut i privat praksis, er jeg ofte overrasket over hvor mange menn og par kommer for å se meg å prøve å fikse for tidlig utløsning. Mange menn lider av skam og forlegenhet om følelsen av at de ejakulerer for fort, noe som fører dem til å ha angst for sex og deres prestasjoner.

For tidlig utløsning

For tidlig utløsning skjer umiddelbart før eller etter gjennomtrengning, men det er ingen nøyaktig tidsgrense som definerer den. Avhengig av forskjellige steder og kulturer, for det meste betyr det varer mindre enn to minutter.

For å håndtere problemet, er det avgjørende å forstå årsakene til for tidlig utløsning. Disse årsakene kan inkludere overdreven spenning, frykt for ytelsesproblemer og andre former for angst. Det kan også dreie seg om fysiske årsaker slik som akutt overfølsomhet av nervesystemet.

Hva forårsaker for tidlig utløsning?

Selv om det er ingen universell definisjon, er utløsning vanligvis ansett for å være for tidlig hvis det skjer innen 2 minutter etter samleie, eller dersom man ikke kan kontrollere utløsningen.

Stress, prestasjonsrelatert angst og andre relaterte problemer kan føre til for tidlig utløsning. Det kan også være forårsaket av overfølsomhet i huden på penis (i så fall, kan numbing kremer hjelpe).

Noen leger mener at tidlige seksuelle erfaringer kan etablere et mønster som kan være vanskelig å endre senere i livet, for eksempel situasjoner der du kan ha hastet for å nå et klimaks for å unngå å bli oppdaget, skyldig følelser som øker din tendens til rush gjennom samleier, og andre faktorer.

Beste behandling for å velge

Vi anbefaler Enlast krem ​​som den beste og mest effektive behandlingen. Enlast bruker FDA-godkjente ingredienser vist seg å være trygt for menneskelig bruk og effektiv på å hjelpe til å forhindre for tidlig utløsning. Alt dette i en praktisk krem ​​er lett å påføre og trygt å bruke med kondomer.

Fordeler med Enlast

Den brukes for å redusere følsomhet enn før samleie. Det hjelper også midlertidig bremse utbruddet av utløsning. Denne kremen kan forlenge tiden du sist før ejaculating. Selvfølgelig er Enlast veldig trygt og effektivt med kondomer.

Hvor får man kjøpt

Nå, må du vite hvor du skal kjøpe Enlast. Enlast kan bare være tilgjengelig på den offisielle nettsiden til Enlast. Måten å komme dit er ved å finne banneret å kjøpe på denne nettsiden. Klikk på banneret linken og komme inn i deres offisielle hjemmeside akkurat nå. Mer informasjon får banner kobling til å klikke.