Potențialii beneficiari de carbohidrați trebuie să știți

Beneficiile de blocare a carbohidraților sunt ca celelalte tipuri de supliment alimentar care trebuie oferite. Cu toate acestea, blocarea carburilor funcționează diferit decât majoritatea celorlalte pastile pentru scăderea în greutate. Dupa cum sugereaza si numele ei, carb blocatorul blocheaza carbohidratii de a fi digerati, aparent permitandu-va sa consumati carbohidrati fara unele dintre caloriile nedorite.

Știința din spatele blocării carburilor

Când începeți să mestecați un carbohidrat complex cum ar fi paste, boabe sau cartofi, corpul dvs. începe să producă enzima digestivă alfa-amilază prin glandele salivare. Aceasta începe procesul de transformare a carbohidraților complexi în carbohidrați simpli. Carbohidrații complexi sunt alcătuiți dintr-un lanț de carbohidrați simpli conectați împreună. Pentru a absorbi carbohidrații complexi, trebuie să fie defalcați de enzimele corpului. După ingerare, blocarea carburilor poate ajuta la oprirea enzimelor digestive care spargă carbohidrații în jos în unități mici de zahăr, cunoscute și sub numele de carbohidrați simpli. Aceste carbohidrați complexi vor merge direct în intestinul gros, fără a fi împrăștiați în carbohidrați simpli. Când se întâmplă acest lucru, ele nu sunt considerate ca și calorii.

Care sunt beneficiile potențiale de blocare a carburilor

Indiferent dacă este vorba de alimente sau de un supliment, un blocant al carbohidraților poate fi o modalitate eficientă de a administra aportul de carb, deci greutatea și nivelul de glucoză din sânge. Dar există și alte beneficii potențiale. Iată câteva avantaje potențiale pentru blocarea carburilor:

  • Poate susține un apetit mai mic.

Împreună cu ajutorul absorbției carburilor, un blocant al carbohidraților poate, de asemenea, să promoveze un apetit scăzut și să vă ajute să vă simțiți mai plini pentru o perioadă mai lungă după masă. Studii recente au constatat că multe suplimente de carb blocante includ, de asemenea, compuși specifici care pot afecta nivelurile hormonale legate de sentimentele crescute de plinătate și de sentimentele scăzute ale foametei.

  • Poate promova niveluri sănătoase de zahăr din sânge deja în intervalul normal.

Un blocant de carbohidrați poate fi, de asemenea, un instrument util în gestionarea nivelurilor de zahăr din sânge deja în intervalul normal. Deoarece extractele din suplimentele de blocare a carbohidratilor pot preveni digestia carbohidratilor complexi, ele reduc de asemenea riscul unor nivele de zahar din sange, care se intampla atunci cand aceste carbohidrati sunt absorbit in sange. Mai multe studii sugerează că un blocant de carbune nu numai că poate ajuta la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge, dar poate și să ajute aceste niveluri să revină la normal mai repede după un vârf. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări clinice cu privire la aceste afirmații.

  • Poate ajuta la producerea amidonului bun.

În plus față de blocarea absorbției carbohidraților complexi care pot contribui la creșterea în greutate și la nivelul zahărului din sânge ridicat, blocarea carburilor poate de asemenea ajuta de fapt la susținerea producției de carbohidrați buni care devin amidon rezistenți. Amidonul rezistent se găsește în alimente cum ar fi cartofii brute, bananele nesănătoase, leguminoasele și anumite boabe integrale. Acești compuși puternici sunt asemănători cu fibrele prin faptul că nu pot fi digerate de intestinul subțire, așa că trec direct în intestinul gros unde se echipează cu bacterii favorabile intestinelor pentru a ajuta digestia, sensibilitatea la insulină, suprimarea poftei de mâncare și zahărul din sânge de management. Deoarece un blocant de carbohidrați ajută carbohidrații complexi să treacă prin intestinul subțire fără a fi absorbiți, există șanse mari ca acești carbohidrați să se transforme în amidonuri rezistente care vă ajută buna funcționare a colonului.

Cum să obțineți beneficii de blocare a carburilor

Pentru a obține beneficii de blocare a carburilor, ar trebui să o luați în mod corect. Și vă sugerăm să luați blocarea carburilor înainte sau cu prima mușcătura de masă care conține amidon. În general, două capsule sunt prelevate cu până la 10 minute înainte de masă, dar producătorul produsului va avea instrucțiuni privind sticla care pot varia ușor de la aceasta. Majoritatea producătorilor sugerează că nu se administrează mai mult de două doze zilnic pentru a suplimenta două mese amidonice. Dacă doriți să cunoașteți modalități avansate de obținere a celor mai multe beneficii de blocare a carburilor, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>