Poate femeile să utilizeze pastile de estrogen pentru extinderea sânilor?

Pastilele de estrogen sunt cele mai frecvente tratamente pentru simptomele menopauzei. Cu toate acestea, există femei care intenționează să ia pilule de estrogen pentru extinderea sânilor. Pastilele de estrogen fac hormonul estrogen in sistemul tau. După cum am spus mai devreme, acestea sunt cele mai comune tratamente pentru simptomele menopauzei. Puteți folosi pastile de estrogen pentru mărirea sânilor deoarece conțin estrogen, un hormon sexual de sex feminin. Estrogenul este hormonul responsabil pentru dezvoltarea sânilor. Atunci când femeile încep să administreze pastile de estrogen, nivelul lor de creștere a hormonului crește, ceea ce poate duce la o creștere a dimensiunii sânilor.

Este sigur să luați pastile de estrogen pentru extinderea sânilor?

Estrogenul hormonal provoacă formarea țesutului mamar. Iar femeile vin astăzi mai des în contact cu hormonii. Ei obișnuiau să ia pilule și să depindă din ce în ce mai mult de pilule. Puteți utiliza pastile de estrogen pentru extinderea sânilor, dar efectul este de obicei temporar. Atunci când o femeie începe să ia pastilele, nivelul lor de estrogen crește, iar acest lucru duce la creșterea dimensiunii sânilor. Cu toate acestea, mărimea sânilor poate reveni la normal după câteva cicluri lunare sau după ce femeia nu mai ia pilula. Deci, utilizarea de pastile de estrogen pentru extinderea sânilor poate duce la dependență. Mai mult, unele pastile de estrogen conțin de obicei o varietate de ingrediente. Interacțiuni medicamentoase grave sunt posibile cu aceste pastile, mai ales dacă luați medicamente care diluează sânge, cum ar fi warfarina.

Alte efecte secundare ale pastilelor de estrogen

În general, medicii consideră efectiv pastilele de estrogen ca fiind sigure. Cu toate acestea, o persoană ar trebui să fie conștientă de unele posibile efecte secundare, care includ:

  • Modificări ale dispoziției.
  • Modificări ale menstruației, implicând mai mult sau mai puțin sângerare.
  • Tendința în sân.
  • Greață.
  • Dureri de cap.

Creșterea nivelului de estrogen poate provoca, de asemenea, efecte secundare mai grave. Evenimentele serioase, deși rare, de niveluri ridicate de estrogen includ:

  • Cheaguri de sânge.
  • Accident vascular cerebral.
  • Infarct.

Concluzia, nu folosiți intenționat pastile de estrogen pentru extinderea sânilor. Dacă sunteți interesat în creșterea mărimii sanului, este mai bine să utilizați cremă naturală de mărire a sânului, cum ar fi Brestrogen.

Brestrogen: o cremă sigură și eficientă de marire a sânilor

Brestrogen este o cremă specială de marire a sânului care poate contribui la îmbunătățirea aspectului sânilor unei femei în doar șase până la șapte săptămâni, fără a fi nevoie să luați vreo pastilă sau să suferiți intervenții chirurgicale riscante. Brestrogen se face folosind numai ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Pielea absoarbe aceste substanțe nutritive și prăbușește celulele mamare, le ridică și le întărește. Deci, femeile nu trebuie să folosească nici un fel de sutiene împingătoare sau căptușite. Deoarece se folosesc numai ingrediente naturale, crema este sigură de utilizat. Pueraria mirifica este unul dintre principalele ingrediente ale Brestrogen, este cunoscută a fi foarte eficientă pentru a ridica celulele fără efecte secundare. Acesta este un complex de plante care se găsește în pădurile din Thailanda. Pueraria mirifica are niveluri ridicate de deoxiomiroestrol, miroestrol, coumestrol și isoflavone, care vă ajută să vă arătați sânii și vă face să pară mai fermi și mai groși. Acest compus ajută, de asemenea, la promovarea fibroblastelor prezente în celulele mamare, ajutând în continuare la creșterea sângelui moale și neted. Obțineți informații complete despre Brestrogen accesând site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>