Pastile de slabire cu cofeina

Există multe pastile de slăbit cu cafeină ca ingredient activ. Scopul cafeinei este creșterea energiei și suprimarea poftei de mâncare. Cofeina a fost folosită în pastile și suplimente dietetice de zeci de ani ca ajutor pentru pierderea în greutate. Cofeina este folosită datorită proprietăților sale de stimulare a metabolismului. Dacă dieterii consumă mai multă cofeină, vor avea mai multă energie pentru a arde mai multe calorii. Dacă aveți un exces de greutate și căutați o modalitate care să vă sprijine, de asemenea, corpul care arde câteva calorii în plus, atunci ceea ce aveți nevoie este pastilele pentru pierderea în greutate cu cofeină.

Ce este cofeina?

Cofeina este un compus alcaloid de xantină care stimulează sistemul nervos central, crescând temporar vigilența. Cofeina se găsește în fasolea, fructele sau frunzele a peste 60 de plante. Cea mai notorie utilizare a cofeinei este de a sprijini vigilența mentală și de a ajuta la evitarea oboselii mentale. Cu toate acestea, există și multe alte aplicații potențiale. Cofeina este folosită pentru a combate oboseala fizică și mentală a antrenamentului (antrenament atletic tradițional sau antrenament militar), pentru a sprijini alte probleme asociate exercițiilor excentrice și pentru a sprijini resinteza glicogenului. În plus, cofeina poate fi găsită în pastilele de slăbit.

Pastile de slabire cu cofeina: care este functia?

Cofeina poate stimula pierderea în greutate sau poate preveni creșterea în greutate. Cofeina se găsește în multe băuturi, inclusiv cafea și ceai; în produsele care conțin cacao sau ciocolată; și într-o varietate de suplimente alimentare, inclusiv suplimente care vizează pierderea în greutate. În rolul său de a vă ajuta să pierdeți în greutate, cofeina are următoarele două funcții:

  • Arderea caloriilor: cofeina crește consumul de energie chiar și atunci când sunteți în repaus. Stimulează termogeneza – o modalitate prin care corpul dvs. generează căldură și energie din digestia alimentelor.
  • Suprimarea apetitului: cofeina poate reduce sentimentele de foame și dorința de a mânca pentru o perioadă scurtă de timp.

Pastile de slabire cu cofeina: cum funcționează?

Când luați pastile de pierdere în greutate cu cofeină, cofeina va fi absorbită în sânge și țesuturile corpului, atingând niveluri maxime de concentrație între 15-120 minute după consum. Deoarece stimulează sistemul nervos, cofeina spune creierului să descompună celulele grase. De asemenea, cofeina declanșează eliberarea unui hormon numit epinefrină, ceea ce determină eliberarea de adrenalină. După ce aceste substanțe chimice de „luptă sau fugă” își fac drum în corp, există o cerere crescută de a descompune celulele de grăsime pentru a fi utilizate ca energie. Deoarece agită sistemul într-un mod controlat, utilizatorii văd scăderea grăsimilor. Un moment perfect pentru a folosi acest sistem nervos stimulat este exercițiul fizic. S-a dovedit că cofeina crește performanța atletică totală cu 11-12% pentru utilizatorii obișnuiți. Luând pastile cu pierdere în greutate cu cofeină înainte de un antrenament poate elimina cu adevărat acele depozite de grăsime.

Cele mai bune pastile de slabire cu cofeina

Majoritatea pastilelor de slabire contin cofeina, dar care este cea mai buna? Ei bine, vă recomandăm foarte mult PhenQ. Furnizat și fabricat de Wolfson Berg, PhenQ este una dintre cele mai bune pastile de slăbit cu cofeină. Acest supliment este menit să te ajute să slăbești și este foarte încrezător în capacitatea sa de a face acest lucru. Pastilele de pierdere în greutate, știm, au o reputație de exagerare a pretențiilor lor, dar am arătat cu atenție lista de ingrediente PhenQ și credem că are un potențial foarte mare pentru a ajuta la pierderea în greutate.

  • PhenQ conține unele dintre cele mai cercetate ingrediente de ardere a grăsimilor, cel mai cunoscut fiind Capsimax ™, un amestec de piper cayenne și cafeină. Luând PhenQ în mod regulat, veți putea să ardeți o cantitate bună sau două sute de calorii pe zi.
  • Alte ingrediente PhenQ includ L-carnitină și ALPHA-LACYS RESET care pot transforma grăsimea din corp în energie pentru activitățile dvs. zilnice sau pentru antrenamente.
  • PhenQ are și câteva ingrediente excepționale care pot suprima pofta de mâncare și pot rezista la nevoia de a intra în obiceiuri alimentare proaste.

Faceți clic mai jos pentru a comanda PhenQ de pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>