Pasta de dinti carbune pentru albirea dintilor: este in siguranta?

Există multe produse de pastă de dinți pentru cărbune, disponibile online și în majoritatea farmaciilor de astăzi. Dar funcționează în siguranță pentru albirea dinților? Cărbunele este în prezent una dintre cele mai mari tendințe din lumea wellness și cosmetice. Devine un ingredient la modă în măștile de față comerciale și scrubs, iar unele persoane se înjură și prin aceasta pentru albirea dinților. Cărbunele activat – tipul folosit în pasta de dinți – este o pulbere de cereale fine, obținută din lemn, coji de nucă de cocos și alte substanțe naturale care sunt oxidate la căldură extremă. Citiți mai departe pentru a afla despre beneficiile și dezavantajele utilizării pastelor de dinți cu cărbune.

Ce este cărbunele activat?

Cărbunele obișnuit este fabricat din materiale naturale cu ardere lentă, precum lemnul, turbă sau cochilii de nucă de cocos. Cărbunele activat este creat în scop medical, încălzind cărbunele obișnuit în prezența unui gaz, ceea ce îl face să devină mai poros. Acesta este motivul pentru care cărbunele activat poate absorbi și captura eficient substanțele chimice toxice, făcând parte din tratamentul standard pentru intoxicații accidentale. În plus, există unele afirmații potrivit cărora cărbunele activat poate atenua gazele intestinale, poate scădea nivelul colesterolului, poate preveni apariția și ajută la reglarea problemelor de fluxul biliar (numite colestază) în timpul sarcinii. Cu toate acestea, proprietățile absorbante ale cărbunelui activ pot interfera cu alte medicamente pe care le luați, cum ar fi controlul nașterilor hormonale și le fac ineficiente.

Pasta de dinti carbune pentru albirea dintilor: functioneaza?

Cărbunele activat poate avea multe beneficii pentru sănătate datorită capacității sale de a elimina toxinele dăunătoare din organism. Dar indivizii ar trebui să ia în considerare câteva lucruri înainte de a încerca să folosească pasta de dinți cu cărbune pentru a-și albi dinții.

  • În primul rând, dacă îl folosiți, trebuie să vă asigurați că pasta de dinți este foarte fină, astfel încât să nu fie prea dură pe dinți.
  • În al doilea rând, cu siguranță, nu ar trebui să îl utilizați zilnic. Vă recomandăm o dată pe lună, dacă trebuie, din cauza abrazivității sale.

În cele din urmă, și poate cel mai important, toată lumea ar trebui să vorbească cu medicul stomatolog înainte de a folosi orice pastă de dinți cu cărbune, deoarece gura tuturor este diferită, deci instrucțiunile trebuie adaptate pentru fiecare pacient.

Efectele negative potențiale ale pastelor de dinți cu cărbune

Pasta de dinți cu cărbune are anumite aspecte pozitive, dar vine și cu efecte negative potențiale dacă sunt folosite greșit. Iată doar câteva de reținut:

  • Pasta de dinți pe bază de cărbune vă poate eroda smalțul: dacă pasta de dinți este prea abrazivă, vă va smulge smalțul și, în timp, vă poate provoca daune permanente.
  • Unele pastele de dinți de cărbune au ingrediente înfricoșătoare: Cele mai bune produse pentru pastele de dinți pentru cărbune trebuie să fie lipsite de lucruri precum lauril sulfat de sodiu, îndulcitori artificiali (cum ar fi zaharina și zaharoza) și fluorură.
  • Pasta de dinți de cărbune poate fi ușor suprautilizată: Folosirea pastei de dinți cu cărbune 2-3 zile pe săptămână este încă prea frecventă. Dacă doriți să evitați orice reacții adverse negative, în special acea problemă de smalț neplăcut, folosiți o pastă de dinți cu cărbune o dată pe lună.

Cea mai bună alternativă la pasta de dinți cu cărbune

Dacă doriți să vă albiți dinții în siguranță, fără să vă faceți griji pentru efectele negative, atunci MySmile Teeth Whitening Kit vă poate ajuta. MySmile Teeth Whitening Kit este un produs realizat de Eco Masters. Acest kit conține seringi cu gel de 3x 3 ml cu un total de 9 tratamente. Gelul poate fi folosit cu o tavă bucală (inclusă) sau vopsit pe dinți și purtat timp de 30 de minute pe zi. Utilizarea recomandată este timp de 7-10 zile sau până la obținerea rezultatelor dorite de albire. MySmile Teeth Whitening Gels sunt înregistrate de FDA și sunt produse în instalații conforme cu standarde de siguranță și de înaltă calitate. Gelurile sunt de încredere de către profesioniștii din domeniul stomatologiei și sunt utilizate în diverse practici din întreaga SUA pentru albirea la domiciliu și în scaun. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe despre beneficiile MySmile Teeth Whitening Kit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>