Pași simpli, cum se face curățarea ficatului

Una dintre principalele căi prin care organismul se îndepărtează de toxine este prin ficat. Și în acest articol, vă vom spune cum să faceți un ficat curat în mod natural. Sănătatea și bunăstarea fiecărei persoane depind de cât de bine îndepărtează corpul și purifică toxinele. Prin expunerea la toxine de mediu, produse toxice pentru îngrijirea corpului și alimente prelucrate, majoritatea oamenilor au nevoie disperată de o detoxificare gravă! Deoarece organismul se pliază de toxine prin ficat, învățând cum să facă o curățare a ficatului este o necesitate!

Semnele pe care trebuie să le curățiți de ficat

Gândiți-vă la timpul din viața dvs. când ați simțit cel mai sănătos. Cum se compară situația dvs. actuală? Dacă vă simțiți în mod semnificativ mai puțin vital, ar putea fi un semn că ficatul dumneavoastră are nevoie de sprijin sau că dieta și stilul de viață necesită o revizie generală. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să învățați cum să faceți o curățare a ficatului. Iată câteva semne pe care ficatul dvs. are nevoie să le curățați:

 • Îți plac de multe ori zahărul.
 • Sunteți mereu obosiți.
 • Sunteți frecvent constipată.
 • Aveți alergii sezoniere.
 • Mâncați sănătoși, dar nu vă simțiți sănătoși.
 • Pielea dumneavoastră nu este clară.
 • Pielea este mâncărimea.
 • Aveți dureri articulare.
 • Sunteți supraponderal.
 • Sunteți sensibili la substanțe chimice, mirosuri sau medicamente.
 • Aveți miros de corp rău.
 • Ești stresat sau anxios.
 • Sunteți rezistent la scăderea în greutate.
 • Aveți modificări frecvente ale dispoziției.
 • Aveți respirație urâtă.
 • Aveți senzație de gaz frecvent și balonare.

Cum se face un ficat curat natural

Curățarea ficatului este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face din punct de vedere al sănătății. Fără acest organ, corpul tău va fi cedat toxinelor cu mult timp în urmă. Aveți grijă de ficat, astfel încât acesta să poată avea grijă de dumneavoastră. Și aici sunt 7 moduri naturale cum se face un ficat curat:

 1. Mențineți aportul de zahăr la 20-30 grame sau mai puțin pe zi (aceasta nu include carbohidrații proveniți din surse sănătoase, cum ar fi legumele, boabele îmbibate, laptele crud și altele).
 2. Găsiți modalități de a vă reduce stresul și de a încetini ritmul. Amintiți-vă că curățarea este un proces parasimpatic, deci dacă sunteți în mișcare tot timpul și sub stres prea mare, acest lucru va face foarte dificil pentru ficat și alte organe de detoxifiere să-și facă treaba.
 3. Faceți un pachet de ulei de ricin peste ficat de 3-4 ori pe săptămână. Uleiul de ricin este o modalitate blândă și eficientă de a decongestiona ficatul și sistemul limfatic. Totuși, acest lucru nu este recomandat dacă aveți un control al nașterii, în timpul menstruației sau când sunteți gravidă sau alăptați.
 4. Eliberați-vă de furie și practicați iertarea. Nimic nu suprasolicite ficatul ca o mânie nerezolvată. Discutați cu un consilier sau terapeut, cu cineva în care aveți încredere în biserica locală sau cu un prieten care vă va ajuta să faceți acest proces.
 5. Mananca grasimi sanatoase din surse animale in fiecare zi pentru a oferi corpului o multime de nutrienti vitale pentru a sustine ficatul. Unele dintre sursele bune sunt: ​​unt, ghee, seu, grăsime de rață, ouă păstăi și lapte crud.
 6. Bea un mic pahar de sfecla de sfecla primul lucru in fiecare dimineata. Acest tonic este fabulos pentru ficat și foarte ușor de făcut.
 7. Plimbați-vă sau faceți alte exerciții blânde, cum ar fi pilates sau yoga, pentru a reduce nivelul de cortizol și de stres pentru a reduce stresul asupra ficatului.

Cum se face un hepatic curat cu supliment

Puteți adăuga cu siguranță un supliment la programul dvs. de curățare. Recomandăm un supliment la ficat, cum ar fi Liver Support Plus, pentru a ajuta la eliminarea toxică a erupțiilor și eliminarea deșeurilor. Toate ingredientele Liver Support Plus sunt toate naturale și științific dovedite. Ei includ:

 • Rădăcină de sfecla – Acest ingredient este responsabil pentru inhibarea toxinelor de a vă atinge ficatul pentru a vă asigura că nu există efecte nocive mai multe provocate în organismul dumneavoastră.
 • Creierul de lapte – aceasta este menită să vă protejeze ficatul de substanțe chimice și orice altă formă de toxine dăunătoare prezente în alcool pentru un ficat reînnoit.
 • Yarrow – Acest lucru vă ajută să stimulați buna funcționare a pancreasului pentru un proces sănătos de digestie și îmbunătățește circulația sângelui pentru îmbunătățirea funcționării ficatului.
 • Extract de anghinare – Acesta este folosit pentru a transporta bile prin ficat pentru a preveni mahmureala si arsuri la stomac pentru o persoana mai buna de lucru.

Liver Support Plus conține 60 de capsule în fiecare flacon, echivalentul unei cantități de 1 lună. Trebuie doar să luați 2 capsule zilnic. Pentru instrucțiuni mai detaliate despre cum să faceți o curățare a ficatului cu Liver Support Plus, faceți clic pe mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>