Otroligt spirulina komplettera fördelar: säker och effektiv

Vilka är de otroliga spirulina komplettera fördelar du måste veta? Här är vad som borde veta för en sund lösning.

Spirulina är blågröna alger som trivs i varma klimat i varmt alkaliskt vatten. Många kulturer runt om i världen inkluderar spirulina som en del av deras dagliga kost på grund av dess kraftfulla fördelar närings. Den är tillgänglig torkades och frystorkades, i pulver, piller eller som flingor. Eftersom spirulina kan absorbera tungmetaller och är mottagliga för smitta från gifter, är det viktigt att du köper den från en känd källa.

Spirulina tillägg: stora superfoods

Baserat på vikt, är Spirulina ett av de mest näringsrika livsmedel som är tillgängliga. Eftersom Spirulina innehåller stora mängder av näringsvärde, såsom mineraler, vitaminer, protein, fibrer och antioxidanter, betyder kvalificera sig som superfoods.

Hög av protein

Spirulina är en rik proteinkälla och innehåller fler proteiner än kött och sojabönor. Med en diet mycket rik på proteiner, kommer du att känna fylligare under en längre tid. Livsmedel med lågt glykemiskt index är de som kommer att ta längre tid att smälta därför orsakar dig att avstå från snacks och höga sockergodsaker. Detta är faktiskt vad Spirulina gör. Spirulina innehåller en stor mängd viktiga vitaminer och mineraler som behövs för en god hälsa. Det är också en viktig källa till de essentiella omega tre-fettsyror, som ökar hjärnans funktion.

Hög näringsinnehåll

Ofta när du känner dig hungrig kroppen skapar effekten eftersom det är ute efter att fylla sin egen behov av näringsämnen. När du matar dig dålig kvalitet livsmedel regelbundet, kommer din hjärna att utlösa din aptit i ett försök att hitta vad den vill, enligt Spirulina World webbplats. Spirulina kommer att öka koncentrationen av näringsämnen i kroppen och kan minska hunger och sug i processen.

Hög antioxidant effekt

Antioxidanter är kraftfulla ämnen som skyddar kroppen från fria radikaler, som är instabila molekyler som skadar friska celler. Spirulina innehåller antioxidanter såsom vitamin A, C och E. En artikel publicerad i Cardiovascular Therapeutics i augusti 2010 noter som Spirulina välgörande antioxidant aktiviteter demonstrerades i ett stort antal prekliniska djurstudier, samt i ett begränsat antal studier på människa. Mycket tyder på att hjärt-fördelar är ett resultat av dess antioxidant och anti-inflammatoriska aktiviteter.

Essentiella fettsyror

Spirulina är en rik källa till omega-3-fettsyror, och GLA, eller gamma linolensyra, säger ChlorellaFactor.com. Den största koncentrationen av GLA finns överallt i bröstmjölk, eftersom det används för hjärnans utveckling hos det växande barnet. GLA kan också hjälpa till att reglera blodsockret och kontrollera insulinnivåer, vilket i sin tur minimerar kolhydrat binging och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Var kan man köpa Spirulina tillägg

Baserat på recensioner ovan, är det uppenbart att Spirulina har många fördelar för din hälsa och viktminskning. Här rekommenderar vi en formel som innehåller Spirulina. Den BioSuperSlimMix är mycket rekommenderas att använda eftersom den har en stor superfoods kombination mellan spirulina och andra FDA godkända ingredienser. Nu, köpa BioSuperSlimMix som spirulina komplettera bara genom att klicka på länken bannern nedan. Beställ genom att klicka på bannern ordning här.