Opțiunile privind modul de vindecare a disfuncției erectile

Dacă căutați modalități de vindecare a disfuncției erectile, nu sunteți singuri. Există mulți oameni care doresc și soluții la această problemă sexuală. Disfuncția erectilă sau impotența reprezintă o provocare majoră pentru mulți bărbați de astăzi, indiferent de vârsta lor – tineri, vârstnici sau bătrâni. Deoarece disfuncția erectilă poate fi cauzată de mulți factori – o stare de sănătate, probleme emoționale sau de relație, anumite tipuri de medicamente, fumat, droguri sau alcool – este posibilă o vindecare a disfuncției erectile. Deși opțiunile privind modul de vindecare a disfuncției erectile pot include medicamente și intervenții chirurgicale, există, de asemenea, remedii neinvazive de disfuncție erectilă care ar putea ajuta.

Ce este disfuncția erectilă?

Disfuncția erectilă este cea mai frecventă problemă sexuală pe care bărbații o raportează medicului. Ea afectează până la 30 de milioane de bărbați. Disfuncția erectilă este definită ca probleme în obținerea sau menținerea unei erecții suficient de ferme pentru sex. Deși nu este rară pentru un bărbat să aibă unele probleme cu erecțiile din când în când, disfuncția erectilă care este progresivă sau se întâmplă în mod obișnuit cu sexul nu este normală și ar trebui tratată. Disfuncția erectilă se poate întâmpla deoarece:

 • Fluxul de sânge în penis este limitat sau nervii sunt afectați.
 • Stres sau motive emotionale.
 • Există potența unei boli mai grave, cum ar fi: ateroscleroza, afecțiunile cardiace, hipertensiunea arterială sau hiperglicemia din diabet.

Găsirea cauzei vă va ajuta să răspundeți la modul de vindecare a disfuncției erectile și, de asemenea, să contribuiți la bunăstarea generală. De regulă, ceea ce este bun pentru sănătatea inimii este bun pentru sănătatea sexuală.

5 modalități de vindecare a disfuncției erectile

Există câteva modalități de a vindeca disfuncția erectilă, inclusiv cele cinci metode:

 • Medicamente orale. Acest mod este adesea un tratament de succes pentru disfuncția erectilă pentru mulți bărbați.
 • preparate injectabile. Medicația orală, totuși, nu funcționează pentru toată lumea, iar una sau o combinație de medicamente poate fi injectată direct în penis pentru a obține o erecție.
 • Înlocuirea testosteronului. Înainte de administrarea medicamentelor pe cale orală, testosteronul a fost folosit în mod obișnuit pentru a trata disfuncția erectilă, deoarece este esențial în răspunsul sexual masculin, incluzând dorința de sex și procesul de obținere a unei erecții.
 • Implanturile penisului pot funcționa pentru bărbații care găsesc medicamentele disfuncționale erectile ineficiente. Aceasta implică implantarea chirurgicală a dispozitivelor în ambele părți ale penisului. Implanturile pot fi fie tije gonflabile, fie semirigide.
 • Consiliere psihologica. Câteva exemple de cauze psihologice ale disfuncției erectile sunt teama, anxietatea, depresia, atitudinile față de sex și blocurile mentale. Consilierea poate ajuta la depășirea acestor probleme psihologice.

Luând în considerare schimbările de stil de viață și remedii naturale

Nu există neapărat un singur mijloc de a vindeca sau reduce simptomele disfuncției erectile. Pentru bărbații care doresc să evite utilizarea medicamentelor, există o serie de schimbări de stil de viață care pot fi încercate mai întâi, urmate de unele remedii naturale potențiale și terapii suplimentare. Este important ca orice om care suferă de disfuncție erectilă să ia în considerare modificările stilului de viață și să discute cu un medic înainte de a începe să introducă medicamente noi sau să oprească o medicație de prescripție suspectată de a provoca disfuncții erectile. Disfuncția erectilă poate fi adesea îmbunătățită prin modificarea stilului dvs. de viață, de exemplu:

 • Scădere în greutate dacă sunteți supraponderal.
 • Renunțați la fumat.
 • Tăierea alcoolului.
 • Starea departe de droguri.
 • Obținerea unui exercițiu suficient.
 • Reducerea nivelului stresului.

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține metode naturale mai detaliate cu privire la modul de vindecare a disfuncției erectile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>