Nutriție keto pentru vegetarieni: ghid simplu

Este o dietă ceto pentru vegetarieni în mod rezonabil posibilă? Răspunsul este da – un stil de viață keto vegetarian este cu siguranță posibil. Sunteți un vegetarian interesat de experiența multor beneficii ale unei diete ceto? Sau poate că deja mâncați ceto, dar v-ați gândit să renunțați la carne din motive etice sau din alte motive. Există veste bună – în timp ce dieta tradițională de ceto implică în mod obișnuit o cantitate mare de carne pentru proteine, de fapt nu este necesar să mănânci carne în timp ce urmați planul. De fapt, cea mai mare componentă a dietei ceto este grăsimea, pe care o puteți obține cu ușurință din alimentele vegetariene. Citiți mai departe pentru a afla ghidul simplu al dietei ceto pentru vegetarieni.

Dieta vegetariană ceto

Dieta ceto este scăzută în carbohidrați, bogată în grăsimi și moderată în proteine. Carburile sunt reduse în mod obișnuit la mai puțin de 50 de grame pe zi pentru a ajunge și a menține cetoza – un proces metabolic în care organismul dumneavoastră arde grăsimi pentru combustibil în loc de glucoză. Deoarece acest mod de a mânca este alcătuit în majoritate din grăsimi – în general, aproximativ 75% din consumul dvs. – dietele de ceto se îndreaptă adesea spre produse de origine animală cu conținut ridicat de grăsimi, precum carne, unt și lapte integral. Cu toate acestea, dietele ceto pentru vegetarieni sunt încă posibile. Oamenii care consumă o dietă vegetariană consumă doar alimente pe bază de plante, cum ar fi legumele, fructele și cerealele, și evită alimentele pe bază de animale cum ar fi carnea, păsările de curte și ouăle. Vegetarienii pot ajunge la cetoză, bazându-se pe produse pe bază de plante, cum ar fi ulei de nucă de cocos, avocado, semințe și fructe cu coajă lemnoasă.

Beneficiile dietei ceto pentru vegetarieni

Vegetarienii nu mănâncă produse de origine animală, dar vegetarienii care urmează o dietă ceto pot obține toate aceleași beneficii. De fapt, pot fi avantajele dietei vegetariene ceto care nu se găsește în versiunea “normală”. Deci, care sunt beneficiile dietei ceto pentru vegetarieni?

 • Ardeți grăsimea și mențineți o greutate sănătoasă.
 • Aveți mai multă energie și mai puțin pofta de foame.
 • Reducerea simptomelor de epilepsie.
 • Protejați și hrăniți creierul.
 • Reducerea riscului de diabet zaharat.
 • Reduceți posibilitatea sindromului metabolic.
 • Creșteți performanța atletică de anduranță.
 • Reducerea riscului de cancer.

Reteta ceto pentru vegetarieni: ce sa mananci

Deși proteinele animale pot părea ca o bază în dieta ceto, este important să ne amintim că este doar o mică bucată din puzzle. În cele din urmă, ceea ce contează cel mai mult este alimentele bogate în grăsimi. Unele dintre preferatele dietei vegetariene includ:

 • Avocado (carbohidrați: 12 g, grăsime: 21 g).
 • Uleiul de cocos (carbohidrați: 0 g, grăsime: 14 g).
 • Ulei de măsline (carbohidrați: 0 g, grăsime: 14 g).

Vegetarienii trebuie adesea să se uite cu atenție pentru sursele de proteine, dar multe dintre acestea se găsesc în fructe cu coajă lemnoasă și unturi, semințe și altele asemănătoare. Iată o scurtă listă de alimente care țin de vegetație pe baza dietei ceto:

 • Legume cu conținut scăzut de carbohidrați: dovlecei, telina, spanac, castraveți, sparanghel, broccoli.
 • Fructe cu zahăr redus: căpșuni, grapefruit, mure, zmeură, afine, nucă de cocos.
 • Nuci și semințe: nuci, nuci de Brazilia, arahide, migdale, semințe de floarea soarelui, semințe de chia.

Cum să urmați o dietă vegetariană ceto într-un mod sănătos

Din moment ce dieta ceto se bazează pe proteine ​​și grăsimi pentru aportul de calorii, eliminați multe dintre proteinele complete pe care le veți atinge pe o dietă regulată. Pe o dietă ceto, unele surse de proteine ​​complete (în special de la animale) sunt eliminate. Proteina este importantă pentru a ajuta organismul să construiască oase, mușchi și piele. Fiind conștienți de lucrurile pe care s-ar putea să le deficienți, ați putea (și ar trebui) să consumați alimente bogate în nutrienți. Acest mod de a mânca este destul de greu să rămânem pentru că combină două diete restrictive. Dar dacă vă decideți să încercați, abordați dieta cu atenție, alegeți alimentele dvs. strategic și asigurați-vă că implicați supliment în dietă. KetoDiet este un supliment pe care vă puteți baza pentru a vă susține dietă vegetariană ceto. Acest supliment se face cu ingrediente naturale și extracte care pot induce o stare metabolică a cetozei, pot susține scăderea în greutate naturală și pot susține un metabolism sănătos. Ingredientele naturale din interiorul KetoDiet includ ceton de zmeură, oțet de cidru de mere, mango africană, cafea verde, garcinia cambogia și ceai verde. KetoDiet se face în Statele Unite în cadrul unei instalații înregistrate de FDA care respectă liniile directoare privind bunele practici de fabricație. Practicile dietei ceto pentru vegetarieni pot fi mai usor cu acest supliment KetoDiet. Pentru a afla mai multe despre KetoDiet, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>